374
Társoldalak:
The Legend of the Seeker, The Big Bang Theory, Flashpoint
Sorozatkvíz --> ahol a játék kezdődik...
Deino feat Darkspell -->a fordítók hivatalos oldala!
-
#94 Köszi -
#93 3.rész hunsub
csak mert már rég kész és hosszupuskán még nincs is kint:D -
#92 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ashley csak nem halt meg? nagyon szeretem a karakterét so sose élném túl ha meghalna:D:D amugy szerintem a 2. évad nagyából erről fog szólni hogy lealázzák a szövetséget so izgis 2. évadot várhatunk:D:D -
#91 Vendég szerepelni fog a Smallvilleben a szinésznő ugyh fene tudja... -
#90 megnéztem én is...durva
nagyon bekezdtek:D
Ashley meg... -
#89 ááá pedig az ő vetkőzős részeit de bírtam :D -
Monoton #88 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen néztem én is, bár azt bárki szerkesztheti úgy tudom. Max azt tudom elképzelni, hogy nem porladtak el, csak nagyon megégtek.
Egyébként reméltem, hogy ezeket a sorozatos támadásokat a Menedékek ellen az egész évadra írják :) Kicsit mintha össze lett volna csapva. Clara Griffin is odalett :S
-
#87 Nem tudom ilyen szempontból imdb mennyire mérvadó de ott 26 rész van írva a nevéhez és mint tudjuk annyi rész még nem volt. -
Monoton #86 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pedig nagyon úgy tűnik :S -
#85 Nos, megvolt a második rész, hát ez brutális volt :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az azért érdekelne, hogy Ashley meghalt e... A sorozat szempontjából nagy veszteség lenne :D -
#84 Iszonyat bekezdtek a 2.szériával!
-
#83 nah így már érthető(geekxD) thx
a Bigfoot meg nagy tagSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!remélem nem patkol el -
#82 Tényleg jó rész volt.
válasz a kérdésedre:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ashley agyára nyomtak egy format c: -t és új oprendszert húztak rá (ergo Ashley mint személyiség halott). Bigfoot-ot pedig megfertőzte az a cucc amit a Kabbala terjesztett hogy gyilkos szörnyeket csináljanak a természetfelettiekből. Ettől elméletileg megőrülnek, majd meghalnak. -
#81 kúrvajó rész volt, ott folytatták, ahol abbahagyták:)
egy dolgot nem értek...most akkorSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ashley meghalt? és úgy írányítják valahogy? meg mi baja van a "szolgának" asszem Bigfoot a neve...miért beteg? lehet lemaradtam vmirőlxD -
#80 jaja... -
#79 Ööö akkor ketten fordítják:) Salaander felirata van a puskán. -
Darkspell #78 Úgy döntöttünk továbbra is kitesszük a blogra a feliratokat, aki esetleg onnan töltené, most is meg fogja találni.
MerlinW: Cooper19 lett a fordító. -
#77 Salaander lett a fordító, hosszúpuskáról tölthető a felirat. -
#76 Sanctuary US S02E01 End of Nights Part 1 HDTV XviD-FQM
-
#75 "Sajnálattal kell közölnünk, hogy évadkezdet előtt egy héttel meg kell válnunk a Sanctuary fordításától. Sajnos az időnkbe nem fér bele, nincs/nem lesz annyi szabadidőnk, mint tavaly. Nagyon nem szívesen tesszük, de jelen pillanatban nem látunk más megoldást a megfelelő minőségű és gyorsaságú feliratok elkészültére.
Jelenleg tehát maradunk négyen, a novemberi Seeker kezdet után pedig felülvizsgáljuk a dolgot, és meglátjuk mi sül ki belőle. Ha még úgy is sok lesz, van rá esély, hogy még egytől megválunk, de ez még bőven a jövő zenéje."
remélem lesz aki elvállalja -
#74 2.évad karakterpromók
2x01 promoképek -
#73 remek.
addig befejeződik az első évad AXN-en. -
#72 2 perces promo -
#71 már adta az AXN, sztem nagyon magyar torrentoldalakon megtalálod:) -
ricsa008 #70 szinkronnal adják majd ezt valamikor? -
#69 Sanctuary 2.évad perimer Október 9! -
#68 Elkezdődött a Sanctuary 2. évad forgatása - a sorozathoz állandó szereplőként csatlakozott Agam Darshi. -
#67 Várhatóan október elején. -
#66 nemtudni, legalábbis én még nem láttam időpontot, de lesz az tuti:) -
#65 Mikor lesz következő évad? -
#64 Igen. Torrenten már fent van. -
#63 Hello! Valahol elérhető már magyarul az első két rész? -
#62 -
deino #61 Ahh, bocsi a dupláért előre is de
A Sanctuary évadzáró epizódjának felirata elkezdve (WS.DSR.Xvid.BiA), a fordítás állásáról bővebben a blogunkon.
Bár a blogon is írjuk, de extra nagy téháiksz Csécsinek a subért. -
deino #60 Hát, én még csak hallottam a hangját (külön van meg a hangsáv nah), de ő az RTL klubon Emily Deschanel alias Dr. Csont magyar hangja, és ott kifejezetten jó. Szerintem ide is paszol, persze angol akcentus az nuku. Ashley hangja nagyon jó, Will már pl. kevésbé. -
#59 kritkán aluli szinkronhangja van Amandának :S -
#58 Köszi a felvilágosítást:) -
deino #57 Még nem jött ki belőle release, de csak mert az AXN-SCI-fi részenként adja adásba, ergo most még csak az 1x01 szinkronja került ki, de az eredeti release ugye úgy volt, hogy az 1x01-02 egyben volt. Nyilván nem kódolnak le neki egy rosszabb minőségű videót, hanem megvárják míg kijön a szinkron a 2. részhez is, és akkor rakják össze. Szóval türelem. -
#56 Na,ettől féltem.Senki nem kíváncsi az axn sci-fi os sorozatokra. De jó hogy a Csillagkapu befejező évada is ott lesz. Ha valaki tudja honnan lehetne megszerezni a Sanctuary első részét, akkor az engem is érdekelne. -
deino #55 Ha valakinek meg lenne az AXN-es magyar hangsáv, tegye már meg, hogy elküdi nekem, (mp3 is jó) csak kíváncsi vagyok a szinkronra.
deino [pont] designs kukac gmail.com - mailcímem
Köszi előre is.