Sanctuary

← ElőzőOldal 8 / 8

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bulykin
tényleg, tegnap volt a premier😊 egy kicsit lemaradtam^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

tnm
hmm.. az elsõ fele az kb egy az egybe ugyanaz volt, mint a websorinak; a második felét meg szerintem nem elõnyére változtatták meg. az is bajom, hogy nem tudom, miket kéne elfelejteni a websoriból és mik azok, amik továbbra is fennállnak.
de majd meglátjuk a köv. rész lesz az elsõ igazi TV-s rész.

tnm
nekem is lassan jön, de most már legalább csak 25szörös a leecherek többsége a seederekhez képest (mikor kezdtem akkor 70szeres volt)
az a baj, hogy nagyon késõn kerlt fel és most EU meg US együtt tölti (más esetekben mire EU-ban felkelnek az emberek tölteni, addigra US-ben már "szétterjedt")

1-2 órán belül normalizálódik, sztem. (3 nagy amcsi reges oldalon is fenn vagyok, de még nem töltötték fel...)

Victor1103
Hi!Valaki leszedte már az elsõ 2 részt?Nekem nagyon lassan jön torrentrõl😞 Valami oldal ahonnan gyorsabb lenne?

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Bulykin

Bulykin
Sanctuary friss hírek, képek!!!

hátha vkit érdekel^^

Bulykin
"SciFi Channel-hírek: az Eureka 09.23-án tudja le a 3. évad elsõ felét, míg a Stargate Atlantis 09.26-án megy félszezonnál szünetre. Utóbbit a kiemelet péntek esti slot-ban a Sanctuary fogja követni egy két órás premierrel."
Nah végre!! szeptember 26.án lesz a premier!! ezt is tudjuk már😊

Bulykin
huuh...de bepörgött ez a topic<#idiota>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
igaz is...köcce😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

tnm
passz, azt se tudom mikor kezdhették, ha marad a továbbiakban Amanda Tapping, akkor gondolom miatta is álltak, mivel a Stargate filmek, meg ami még Atlantis-ból hátralehetett, az fontosabb.

Bulykin
azt már én is hallottam, hogy TVre költözik, de olyat is olvastam valahol, hogy 22részes 2.évad lesz és az is netes...nemtom igaz-1😊
De ha most forgatnak meg stb., akkor gondolom már idén nem lesz belõle semmi, csak jövõre, nem?

tnm
elvileg megvette valamelyik TV csatorna (most hirtelen nem ugrik be melyik) ezért most kicsit változtak a dolgok. újravágnak, -forgatnak részeket, az is lehet csak a sztori marad meg és elõlrõl kezdik az egészet, kicsit google-zni kéne, hogy van-e frisseb hír, de most lusta vagyok hozzá😊

Bulykin
Tud vki vmit a folytatásról?

Bulykin
igaazd van, tényleg 8 részes

Bulykin
hehe😄😄 neeem

baoldali gyerek nem a harry potter ? 😄
tnm
ezt sztem elgépelted, mert 8 webizód van.
egyébként nem tudom, hogy a tévés pilot az mennyire ezeknek a megvágott változata lesz, vagy esetleg sokat újraforgatnak, de lehet szereplõ konfliktusban lesznek néha az Atlantis-szal...
jah, és ha valakinek nem elég a junkie kritika, akkor ezt régebben írtam róla.

Bulykin
hát az nem jött össze😄

akyyy
<#eljen><#hehe>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Bulykin

Bulykin

Bulykin
Az imdb is elég szépen pontozza: katt ide
még egy ismertetõ
És végül a sorozatguru kritikái:katt ide és ide

Bulykin
Sorozatjunkie ismertetõ
A sorozatjunkie szerint nagy jövõ elõtt áll a sori, a Stargate-bõl már jól ismert Amanda Tapping fõszereplésével szerintem is nagy sikereket érhet el!!

Bulykin
Hali! Remélem ismeritek ezt a sorozatot, eddig 7webes rész van belõle, de most forgatják a rendes elsõ évadot és hamarosan láthatjuk is!!
A webisodok nagyon jók, felirat is van mindhez, sztem bármelyik torrentes oldalon megtaláljátok a részeket!

← ElőzőOldal 8 / 8