374

Társoldalak:
The Legend of the Seeker, The Big Bang Theory, Flashpoint

Sorozatkvíz --> ahol a játék kezdődik...

Deino feat Darkspell -->a fordítók hivatalos oldala!

• Bulykin
    azt már én is hallottam, hogy TVre költözik, de olyat is olvastam valahol, hogy 22részes 2.évad lesz és az is netes...nemtom igaz-1:)
    De ha most forgatnak meg stb., akkor gondolom már idén nem lesz belőle semmi, csak jövőre, nem?
  • tnm #13
    elvileg megvette valamelyik TV csatorna (most hirtelen nem ugrik be melyik) ezért most kicsit változtak a dolgok. újravágnak, -forgatnak részeket, az is lehet csak a sztori marad meg és előlről kezdik az egészet, kicsit google-zni kéne, hogy van-e frisseb hír, de most lusta vagyok hozzá:)
  • Bulykin
    Tud vki vmit a folytatásról?
  • Bulykin
    igaazd van, tényleg 8 részes
  • Bulykin
    hehe:D:D neeem
  • F1re
    baoldali gyerek nem a harry potter ? :D
  • tnm #8
    ezt sztem elgépelted, mert 8 webizód van.
    egyébként nem tudom, hogy a tévés pilot az mennyire ezeknek a megvágott változata lesz, vagy esetleg sokat újraforgatnak, de lehet szereplő konfliktusban lesznek néha az Atlantis-szal...
    jah, és ha valakinek nem elég a junkie kritika, akkor ezt régebben írtam róla.
  • Bulykin
    hát az nem jött össze:D
  • akyyy
  • Bulykin
  • Bulykin
  • Bulykin
    Az imdb is elég szépen pontozza: katt ide
    még egy ismertető
    És végül a sorozatguru kritikái:katt ide és ide
  • Bulykin
    Sorozatjunkie ismertető
    A sorozatjunkie szerint nagy jövő előtt áll a sori, a Stargate-ből már jól ismert Amanda Tapping főszereplésével szerintem is nagy sikereket érhet el!!
  • Bulykin
    Hali! Remélem ismeritek ezt a sorozatot, eddig 7webes rész van belőle, de most forgatják a rendes első évadot és hamarosan láthatjuk is!!
    A webisodok nagyon jók, felirat is van mindhez, sztem bármelyik torrentes oldalon megtaláljátok a részeket!