374
Társoldalak:
The Legend of the Seeker, The Big Bang Theory, Flashpoint
Sorozatkvíz --> ahol a játék kezdődik...
Deino feat Darkspell -->a fordítók hivatalos oldala!
-
#14 azt már én is hallottam, hogy TVre költözik, de olyat is olvastam valahol, hogy 22részes 2.évad lesz és az is netes...nemtom igaz-1:)
De ha most forgatnak meg stb., akkor gondolom már idén nem lesz belőle semmi, csak jövőre, nem? -
#13 elvileg megvette valamelyik TV csatorna (most hirtelen nem ugrik be melyik) ezért most kicsit változtak a dolgok. újravágnak, -forgatnak részeket, az is lehet csak a sztori marad meg és előlről kezdik az egészet, kicsit google-zni kéne, hogy van-e frisseb hír, de most lusta vagyok hozzá:) -
#12 Tud vki vmit a folytatásról? -
#11 igaazd van, tényleg 8 részes -
#10 hehe:D:D neeem -
F1re #9 baoldali gyerek nem a harry potter ? :D -
#8 ezt sztem elgépelted, mert 8 webizód van.
egyébként nem tudom, hogy a tévés pilot az mennyire ezeknek a megvágott változata lesz, vagy esetleg sokat újraforgatnak, de lehet szereplő konfliktusban lesznek néha az Atlantis-szal...
jah, és ha valakinek nem elég a junkie kritika, akkor ezt régebben írtam róla. -
#7 hát az nem jött össze:D -
#6 -
#5 -
#4 -
#3 Az imdb is elég szépen pontozza: katt ide
még egy ismertető
És végül a sorozatguru kritikái:katt ide és ide -
#2 Sorozatjunkie ismertető
A sorozatjunkie szerint nagy jövő előtt áll a sori, a Stargate-ből már jól ismert Amanda Tapping főszereplésével szerintem is nagy sikereket érhet el!! -
#1 Hali! Remélem ismeritek ezt a sorozatot, eddig 7webes rész van belőle, de most forgatják a rendes első évadot és hamarosan láthatjuk is!!
A webisodok nagyon jók, felirat is van mindhez, sztem bármelyik torrentes oldalon megtaláljátok a részeket!