374
Társoldalak:
The Legend of the Seeker, The Big Bang Theory, Flashpoint
Sorozatkvíz --> ahol a játék kezdődik...
Deino feat Darkspell -->a fordítók hivatalos oldala!
-
simon7108 #374 Na jól van,basszák meg magukat már...
Nem igaz,hogy minden jót elkaszálnak ezek a balfaszok.
Először a Stargate aztán az Eureka most meg ez.Jövőre gondolom szépen elkaszálják a Warehouse 13-at és már tényleg nem lesz semmi Sci-fi egy Sci-fi csatornán...
Ez hihetetlen már,de komolyan. -
#373 jön a harmadik is, elvileg. -
#372 Uhh, ez jól hangzik, megnézem az első pár részt. -
#371 Stephen King anyag. Város, természetfeletti képességű emberekkel, rejtélyes átívelőszállal, Warehouse hangulattal, szimpatikus szereplőkkel. Szintén SyFy, 2 évad ment le eddig belőle. -
#370 Azmiaz? -
#369 Nem szeretem Dr Who-t:)
Ja és ott van még a Haven is (ha még nem kaszálták el :)) -
#368 Mi? Sci-fi? Mert akkor a Doctor Who a Nr.1 a mostani kínálatban :) -
#367 Warehouse, Alphas, Continuum, Falling Skies. Kb ennyi. -
#366 SyFy-nek Alphas meg a Warehouse 13, fogjuk rá, Eureka meg még befejeződik az idén. -
#365 showcase -
#364 Most indult egy Continuum nevű, nem tom melyik csatornáé. -
#363 Van még scifi sorozatuk vagy sikerült mindent már lekaszálni? -
#362 SyFy=Anti Sc-Fi -
#361 szerk.: az állításom nem áll meg a lábán, de attól még hülyeség volt elkaszálni :) -
#360 nem pontosan értem hogy a Syfy hogy tud elkaszálni egy olyan sorozatot aminek még le se ment az az évada ami alapján el lehetne kaszálni.
Ennyi seggfejt... -
Evoluti0N #359 Nem lesz 5. évad. -
Evoluti0N #358 Lehet már tudni valamit arról, h lesz-e új évad? Keresgéltem a guglin, de nem találtam sehol se írást arról, h lesz, de arról se, h nem lesz :D -
#357 Biztos. :D -
simon7108 #356 ő izé.
most fejeztem csak be,de ezt most csak én nem értem?:D
na meg,hogy élte túl?gondoltam,hogy a ruhával amit Henry csinált,de úgy nézett ki a végén mintha mi sem történ volna és nem mutatták,hogy eltelt volna idő a robbanás után.
biztos,hogy ugyan az a Helen az?:D -
#355 4. évad vége:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az új Sanctuary-ra leszek én kíváncsi... elég modern az előzőhöz képest. Nekem nagyon tetszett a régi Sanctuary épülete o.0 most meg felrobbantották.
Amúgy Nikola vámpír tuti túlélte Henry meg vérfarkas...:D:D jó a csapat
hogy lesz-e új évad, az jó kérdés -
Evoluti0N #354 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jah, én is gondoltam, h valszeg a ruhával élte túl, mivel éppen felhúzni készült. Azonban tök úgy nézett ki, mint ha nem lett volna ideje felhúzni. Még csak az egyik karjával bújt bele, amikor 0-ra ért a számláló. -
#353 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Biggie szerintem meghalt bár franc tudja. Helen azzal a ruhával élte túl amit Henry fejlesztett. Henry és Nikola életben maradtak szerintem. -
Evoluti0N #352 Megnéztem a 4. évad utolsó részét. Hát érdekes volt. Remélem lesz 5. évad :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkor most Biggie tényleg meghalt? Nemár! Az meg nem teljesen világos, h Helen hogyan élte túl. Jah, meg az is érdekelne, h Henry meg Nikola életben maradtak? Vagy mi történt velük? o.O -
#351 Helen cica nem kaksival gurigázik... :D Nem is értem, hogy gondolják hogy egy közel 300 éves nővel aki megélte mindkét világháborút (2x is) ki tudnak babrálni... :D:D -
#350 Nagyon felpörögtek az események! -
#349 Hm kíváncsian várom mi az amit nem mond el Magnus.Remélem nem haldoklik! -
Reg5 #348 Csak 13 részes. -
simon7108 #347 mennyi részes lesz ez az évad?csak 13?vagy rendeltek többet?mert a tvcountdown.com-on 13-ig van kiírva,hogy mikor lesznek. -
#346 :O ezt nem tudtam, lol. -
Evoluti0N #345 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lehetséges. Elvégre Druitt sincs már a szereplők között és az őt alakító színész szerepli Biggie-t is. -
#344 Reménykedjünk, de lehet kiírják... így kezdődött Helen lányánál is... :S -
Evoluti0N #343 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Remélem, h azért majd rendbe tudják hozni. Ő a kedvenc karakterem :( -
#342 Ez kurva jó rész volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Biggie neeeeeeeeeeeeeee -
Evoluti0N #341 Huh, jó volt ez a legutóbbi rész. A vége meg húha :) -
#340 lehet, hogy kreatív
de szerintem "kissé" kínos volt és erőltetett :)
ráadásul egy scifiben eljátszani egy ilyet... még a tudományos magyarázatot sem tudtam elfogadni, szerintem az is marhaság volt, hogy csak az éneket érti meg
és még a zenét is alávágták... hát lol. aztán Magnus beszéde a fejesekkel meg az apjával való beszéd... mint valami rossz musical :)
na mind1. reméljük több ilyen nem lesz. -
#339 omg, pedig ez elég kreatív volt. :P -
#338 hát én az éneklős részen csak fogtam a fejem...
nagyon nem jött be -
Evoluti0N #337 Egyetértek. Úgy éreztem, h kicsit gyengén indult az évad, de nagyon belelendültek :) -
#336 Na most az elmúlt pár rész nagyon jó volt, tartsák ezt a szintet. -
Evoluti0N #335 Valami oknál fogva már hétfőn (vagy talán kedden) lement az e heti rész és az imént meg is néztem. Ismét egy jó rész volt és fel is bukkan 1-2 régi ismerős benne :)