ORTT-büntetés Az igazság ára miatt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Könyörgöm úgy olvasnák már egy olyan jó hirt, hogy végre már végérvényessen feloszlatták az ORTT- t ami edig csak bosszúságot és kellemetlenséget okozott a magyar társadalomnak az adófizetõk pénzébõl - felháborító -
DaemoonHunter
Ja, meg a közönség is átöltözik<#hehe>

Looserke
csak nekem tûnt föl hogy Jakupcsek ugyanabba a ruhába van az elõ adás óta? Tudom hogy több adást vesznek fel egyszerre de azért ez ciki, és a Legyen ön is milliomosban is többet csinálnak de ott legalább Vágó öltönyt, nyakkendõt cserél egy egy felvétel között...

pénzért sokan sokmindenre kaphatóak....mindenki tudja legalább az elsõ adás óta,hogy mire vállalkozik,ha bemegy...az emberi alázhatóság az embereken múlik,nemcsak a mûsor szerkesztõjén...ha nincs játékos,nincs mûsor...de van,mennek,vállalják
ennyi erõvel betiltható lenne a blikk, a story, a best és minden ami bulvár, hiszen ott is sokan kirakatba teszik magukat lovéért, sõt van aki nem csinál semmit, csak minden héten a címlapon van hogy most éppen kivel b*szott stb.
Képmutató banda ez is...
Nem lett volna egyszerûbb már az elején betiltani a mûsort? Az úgyis nagyon megy nekik.

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

És csak csendesen kérdezem meg, hogy azt a zsírt kinek a zsebébõl kenik a kenyerükre? <#violent>
Ne bántsátok az ORTT-t, sokaknak zsíros állást teremtett.. 😊
egyetértek, én is rühellem õket
DaemoonHunter
Szerintem a 12, 16, 18 karika is marhanagy baromság, senki nem veszi komolyan...
Ez is bizonyítja, hogy az ORTT is csak szemellenzõvel megy elõre(vagy hátra?).

Nem nézem a mûsort, de az ORTT már megint átesett szerintem a ló túloldalára és azoknak az érdekeit védi, akik köszönik, de k...ára nem kérnek belõle. Gondolom, hogy a vibrátort használó Mari néni, vagy a mûsorban másságát felvállaló családapa mögött (ezeket véletlenül épp elkaptam két gépen nézett sorozatrész között) ott állt egy szerkesztõ a pisztolyával, és kényszerítette, hogy játszon. Odamentek, ezeket a kérdéseket a VÁLOGATÁSON feltették nekik, tehát PONTOSAN TUDTÁK, hogy milyen kérdések várhatók, és azzal mennyire alázzák meg saját magukat. Ennek tudatában mentek el végül a tényleges felvételre. Ez az ORTT döntés is nevetséges. Bezzeg, mikor én hõzöngtem náluk azon, hogy 18-as karikával szarrá vágott horrorokat adnak éjszaka a kertévék és esetleg kötelezhetnék õket, hogy jelezzék a vágott verziót, akkor az ORTT nekem azt válaszolta, hogy az teljesen rendben van, mert a TV-k ezzel a kiskorúak személyiségfejlõdését védik. Arra pedig nem kötelezhetik õket, hogy a normális filmkedvelõket figyelembe vegyék egy-egy film vetítésekor azzal, hogy nem b...ák szét a hülye vágásokkal a teljes filmélményt. Ha én éjjel 11-kor Freddy Krügerre kapcsolok, akkor ki tudják rakatni azt a rohadt 18-as karikát, de arra már képtelenek, hogy a filmélmény károsítását is kötelezõen jeleztessék... Impotens, hozzá nem értõ banda, akik csak a zsebüket tömik azzal, hogy úgy csinálnak, mintha ténylegesen csinálnának valamit.
így járt...

Szolnokboy1
megérdemled tv2!

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Végre.
Már a reklámtól is rosszul voltam, hát még a mûsortól(egyszer láttam,nem tetszett).

bertino
hûûûûûû

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!