Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
There are HEROES... ...There are SUPERHEROES... ...And there is....

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
There are HEROES... ...There are SUPERHEROES... ...And there is....
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Amugy nekem is abszolut bejön a film. Akciódús, fordulatosak a cselekmények, nagyon jó lett a vizuális része is, és hát a szereposztás sem utolsó!
Sokaknak azért nem tetszik, mert hát nem reális, és túlságosan a valósághoz hasonlítják, de mivel ez egy képregény volt, nem is kell reálisnak lennie!
(nézzünk csak meg más képregényeket: Batman, Superman, Spiderman, stb..)
Szóval talán ezért nem is nyerte el olyan sok ember figyelmét, mert nincs benne 3 méteres szörny, vagy nincs egy szuperhõs aki világot ment!
És ez sajnos elõször engem is megzavart, de aztán rájöttem, hogy ez kell a filmbe! Mert hát Supermannek meg szétfolyt a szemén a golyó nem? És a Mártixról nem is beszéljünk....
Na végszóként, én mindenkinek ajánlom, mert nekem az idei év elsõ nagy akciófilmje! És ne a realitással legyetek elfoglalva, mert ez nem arról szól!!! Ez nem azt jelenti h nincsnek benne negatívumok, csak engem inkább lefoglalt a cselekmény, mint h ezeket keressem!
Jah és sztem A.J. nagyon sexy mint látványra, mint a kemény akciócsaj szerepében!
Nálam 8/10!
Welcome to a World without rules!!!!
Most néztem meg, és azt kell, hogy mondjam, hogy tetszett. Egyszer mindenképpen nézhetõ, sõt az egyes részeket, amelyek tetszettek, azokat még többször is meg fogom nézni. Amikor meg kijön a második része, akkor meg fogom nézni megint az elsõ részt.
A csavarok, azaz fordulatok tetszettek benne, azok nagyon jók. Én eddig még sosem hallottam errõl a sztoriról, mármint képregényrõl, ugyanis ez is a wanted egy képregény edoptáció.
Az extra nagy hülyeség, hogy SPOILER JÖN:
egy szövet alapján határozzák meg, hogy kit kell kinyirni, hagyjanak már ekkora BAROMSÁGOT.
De mondom a film tetszett.
REngeteden odavnnak érte, hogy a filmben mennyire jól néz ki angelina jolie. Hát szerintem még a film elején többet látott csaj is jobban néz ki, aki a fõszereplõ barátnõje volt. Angelina annyira soványm, csontos, hogy már beteges. Egyébként is elitélem az anorexiásokat. Mármint inkább ugy irom, hogy nem értem õket.
Hirtelen ennyi a véleményem. 😄
Mindenki nézze meg, mert egyszer kötelezõ.
Vannak filmek, amlyek a kedvenceim, azok nálam 10/10 értékelést kapnak.
Ha ezt a Wanted filmet hozzájuk képest kell hasonlítanom, akkor ez 7/10.
Üdv.,
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
www.flickr.com/sztyui
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Most bukkantam rá erre a filmre, nyáron jön, nem kissé látványos már már mátrix szerû effektekkel. Igaz nem igazán realisztikus, kb annyira mint a Szállító 2. Viszont itt azért, mert a csávókának valami képessége van😄
A 25 éves Wes volt a legszürkébb irodai rabszolga, akit a hátán hordott a föld. A fõnöke óránként megalázta, a barátnõje rendszeresen semmibe vette, az élete szûnni nem akaró nyûgként vánszorgott elõre. Mindenki biztos volt abban, hogy ez a hasznavehetetlen alak semmire sem viszi. Wesnek nem maradt más, mint hogy valahogyan eltöltse sivár napjait, és belehaljon a lassú gürcölésbe. Ám ekkor találkozott egy Fox nevû nõvel. Miután Wes apját meggyilkolják, a halálosan szexi Fox beszervezi a fiút a Testvériségbe, egy titkos társaságba, amely arra képezi ki West, hogy megbosszulja apja halálát a benne szunnyadó képességek feltárásával. Miközben a nõ megtanítja neki, hogyan tegyen szert villámgyors reflexekre és bámulatos ügyességre, Wes rájön, hogy a csapat egy õsi törvény szerint él: végre kell hajtaniuk a halálos ítéleteket, amelyeket maga a sors ad. Ördöngösen briliáns tanítói - köztük a rejtélyes vezetõ, Sloan - segítségével Wes élvezni kezdi azt az erõt, amelyre mindig is vágyott. Ám lassacskán ráébred, hogy veszedelmes társai mögött más is rejtõzik, mint amit mutatnak. Ahogy a hõsiesség és a bosszú között ingadozik, Wes megtanulja azt, amit soha senki más meg nem taníthat neki: hogy csak õ egyedül irányítja a sorsát.
Szereposztás
Angelina Jolie (Fox)
James McAvoy (Wesley Gibson)
Morgan Freeman (Sloan)
http://www.wantedmovie.com/
Magyar feliratú elõzetes
Bemutató: 2008. június 26