30
Angelina Jolie új filmje
-
#30 köszi nagyon! -
#29 120x20 Egy ilyen kép jóhogy torzul ekkora méretre -
#28 plz help már mi a jó resolution h ne torzuljon a képem ott? az sg.hu szerint 128*128 de ugy látom ez kalapszar....ó -
#27 -
#26 LOL gyerekek csak kérdezem ez miér lett 16+os film??? csak mert 10 évvel ezelőtt akkora 18+as lett volna mint atom -> golyózápor 18+as pedig ez durvább itt is kármokodnak, vér van rendesen döngölés is az elején.. aztán ott a blőff az is csak a káromkodás miatt 18+as de itt is cifrán nyomják... mi lett az IDvel.. (ugye még ők nyomatják a korhatárokat? :D) -
#25 ez HD-ban iszonyat lesz ;) -
#24 Kijavítalak: képregény adaptáció!
Amugy nekem is abszolut bejön a film. Akciódús, fordulatosak a cselekmények, nagyon jó lett a vizuális része is, és hát a szereposztás sem utolsó!
Sokaknak azért nem tetszik, mert hát nem reális, és túlságosan a valósághoz hasonlítják, de mivel ez egy képregény volt, nem is kell reálisnak lennie!
(nézzünk csak meg más képregényeket: Batman, Superman, Spiderman, stb..)
Szóval talán ezért nem is nyerte el olyan sok ember figyelmét, mert nincs benne 3 méteres szörny, vagy nincs egy szuperhős aki világot ment!
És ez sajnos először engem is megzavart, de aztán rájöttem, hogy ez kell a filmbe! Mert hát Supermannek meg szétfolyt a szemén a golyó nem? És a Mártixról nem is beszéljünk....
Na végszóként, én mindenkinek ajánlom, mert nekem az idei év első nagy akciófilmje! És ne a realitással legyetek elfoglalva, mert ez nem arról szól!!! Ez nem azt jelenti h nincsnek benne negatívumok, csak engem inkább lefoglalt a cselekmény, mint h ezeket keressem!
Jah és sztem A.J. nagyon sexy mint látványra, mint a kemény akciócsaj szerepében!
Nálam 8/10! -
Orionk #23 Sziasztok!
Most néztem meg, és azt kell, hogy mondjam, hogy tetszett. Egyszer mindenképpen nézhető, sőt az egyes részeket, amelyek tetszettek, azokat még többször is meg fogom nézni. Amikor meg kijön a második része, akkor meg fogom nézni megint az első részt.
A csavarok, azaz fordulatok tetszettek benne, azok nagyon jók. Én eddig még sosem hallottam erről a sztoriról, mármint képregényről, ugyanis ez is a wanted egy képregény edoptáció.
Az extra nagy hülyeség, hogy SPOILER JÖN:
egy szövet alapján határozzák meg, hogy kit kell kinyirni, hagyjanak már ekkora BAROMSÁGOT.
De mondom a film tetszett.
REngeteden odavnnak érte, hogy a filmben mennyire jól néz ki angelina jolie. Hát szerintem még a film elején többet látott csaj is jobban néz ki, aki a főszereplő barátnője volt. Angelina annyira soványm, csontos, hogy már beteges. Egyébként is elitélem az anorexiásokat. Mármint inkább ugy irom, hogy nem értem őket.
Hirtelen ennyi a véleményem. :D
Mindenki nézze meg, mert egyszer kötelező.
Vannak filmek, amlyek a kedvenceim, azok nálam 10/10 értékelést kapnak.
Ha ezt a Wanted filmet hozzájuk képest kell hasonlítanom, akkor ez 7/10.
Üdv., -
#22 Egyszer mindenképp nézhető film irreális effektekkel(főleg a golyók repkedése jaj)jó sztorival mivel volt benne egy két csavar amire nem számítottam.Nálam 8.3/10 kb. -
#21 Mekkora az 1300-as ZSIGULI baszki a műanyag műborostyános sebváltóval!!! Muhahahaaa -
#20 az még véletlen se dvd rip akkor... -
#19 van már DVDRiP és szinkronos(mozis de jófajta:D) -
#18 na megvolt tegnap este, összességében tetszett, de a végét kicsit megcsinálhatták volna jobban is -
#17 Megnéztem én is, szerintem a lényeg az, hogy úgy kell beűlni rá, hogy valami iszonyat blődséget fog látni az ember, és akkor jól lehet szórakozni a filmen...Látványban 10/9es, tőrténet 10/2es, színészek 10/6 nálam... -
#16 Többek között ez -
#15 melyik zene megy benne?
-
#14 Gyerekek, tegnap megnézte premieren, nagyon király volt. Iszonyat jó és látványos akció és hang, nagyon üt a film. Mindenkinek ajánlom. -
#13 http://hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=23596
orosz trailer -
#12 Azért ez fájhatott egy kicsit:D
-
#11 -
JackMeadow #10 nem birnad ki recsi nélkül mi? -
#9 youtubon van pár tvspot. -
#8 tetszetős -
#7 fav -
#6 Miért? -
#5 +fav. -
#4 hmm, nem rossz! -
ba32107 #3 én pont miatta NEM fogom -
#2 jolie miatt megnézem. -
#1 Wanted
Most bukkantam rá erre a filmre, nyáron jön, nem kissé látványos már már mátrix szerű effektekkel. Igaz nem igazán realisztikus, kb annyira mint a Szállító 2. Viszont itt azért, mert a csávókának valami képessége van:D
A 25 éves Wes volt a legszürkébb irodai rabszolga, akit a hátán hordott a föld. A főnöke óránként megalázta, a barátnője rendszeresen semmibe vette, az élete szűnni nem akaró nyűgként vánszorgott előre. Mindenki biztos volt abban, hogy ez a hasznavehetetlen alak semmire sem viszi. Wesnek nem maradt más, mint hogy valahogyan eltöltse sivár napjait, és belehaljon a lassú gürcölésbe. Ám ekkor találkozott egy Fox nevű nővel. Miután Wes apját meggyilkolják, a halálosan szexi Fox beszervezi a fiút a Testvériségbe, egy titkos társaságba, amely arra képezi ki West, hogy megbosszulja apja halálát a benne szunnyadó képességek feltárásával. Miközben a nő megtanítja neki, hogyan tegyen szert villámgyors reflexekre és bámulatos ügyességre, Wes rájön, hogy a csapat egy ősi törvény szerint él: végre kell hajtaniuk a halálos ítéleteket, amelyeket maga a sors ad. Ördöngösen briliáns tanítói - köztük a rejtélyes vezető, Sloan - segítségével Wes élvezni kezdi azt az erőt, amelyre mindig is vágyott. Ám lassacskán ráébred, hogy veszedelmes társai mögött más is rejtőzik, mint amit mutatnak. Ahogy a hősiesség és a bosszú között ingadozik, Wes megtanulja azt, amit soha senki más meg nem taníthat neki: hogy csak ő egyedül irányítja a sorsát.
Szereposztás
Angelina Jolie (Fox)
James McAvoy (Wesley Gibson)
Morgan Freeman (Sloan)
Magyar feliratú előzetes
Bemutató: 2008. június 26
[apro][times]Sztem még nem volt ilyen topik