Majdnem kettévált az emberi vonal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kara kánként folytatom tanításom.
Akkor mihez van köze?
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar elõtt.
Megoldás persze van, de azt nem a jelenlegi kúrzus fogja elhozni nekünk.
Aranyos!
ha a moderátorok nem is szólnak, azért van itt úri tisztesség. Te például kiiratkoztál belõle.
A kerdes csupan, hogy milyen i.e. 2500 elotti es 100.000 elotti leletet akarsz osszehasonlitani. Ha tortenelmit, az minden bizonnyal szubjektiv. Ha biologiait, az mar egeszen mas lapra tartozik.
Ki nem szarja le a Visztát?
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
ENJOY : http://www.youtube.com/watch?v=PcZHZN8f_v8
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Jól értem, hogy nem az MSZP-t támogatod? <#eplus2>#eplus2>
Régen olvastam, hogy vagy a gorillának, vagy az orangutánnak 2 centis farka van. Elsõre én sem hittem el.
Úgyhogy, a seleyemmajomnak a fél fogára sem lenne elég. :-)
Szerintem még ma és ötöt... :P
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
"Százezer év az rettenetesen nagy idõ! Vagy 6500 emberöltõ!"
Szóval szerinted 15 év egy emberöltõ? Hány éves vagy, tíz körül? :P
"idelyén bármelyik majommal párosodhattak"
Persze mert most is bármelyik majom bármelyikkel párosodik... Bár nem mondom, érdekes látvány lehet, ahogy egy gorilla a farkára húz egy selyemmajmot... :D
"mikortól is számítjuk az ember eberrévállását?"
Adatokat miért is tõlünk kérsz, miért nem nézel utána magadtól?
Kettévált az rendesen... vannak a homo-kosok, és ni99eger, gyûjtõnevükön a kihalófélben lévõ állatfajok és vannak a rendes emberek <#eplus2>#eplus2><#eljen>#eljen><#finom>#finom><#schmoll2>#schmoll2> (jawohl herr ober...)
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Más: Megmondom õszintén, nem is lett volna olyan nagy baj, ha kettéválik az emberi faj: balra mennének a hülyék, jobbra az okosak és normálisak.<#vigyor>#vigyor>
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Homo sapiens sapiens vagyunk, és ezen belül vannak a fajták(nagyrasszok). Alfaj szinten "testvérünk" a neandervölgyi(Homo sapiens neanderthalensis).
http://hu.wikipedia.org/wiki/Gyûrûfaj
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Piel: és Éva Ádám bal keze volt, vagy mi?<#banplz>#banplz>
Blackmail the Universe
A cikkre visszatérve elég érdekesnek tartom, hogy egy kontinensen élõ két embercsoport egymástól elszigetelõdve fejlõdik majdnem 100 ezer évet! Az egyik TV adón azt bizonygatták a DNS lánc elemzésébõl, hogy a ma élõ emberek közös õse Ádám, kelet Afrikai származású lehetett. A többiek kihaltak. Hmmm...
én mondotam vaze!!!
A retrovírusokról már nem is beszélve, amik úgy épülnek be a genetikai állományodba, hogy nem is kell hogy szexelj velük!;)
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu