15
  • icepick16
    #15
    teljesen igazad van. bár érthető hogy addig nem támogatják és promózzák az embert amig nem teljesített. a Zsoltot is csak akkor kapták fel igazán amikor megszerezte azt a bizonyos pontot.
  • avcom
    #14
    biztos forrásból tudom, hogy végül nem kapott egy fillért sem
  • atomkrumpli
    #13
    "az a hiba benne, hogy Baumgartnert fikázza" - azt a történetet tanítani kellene a lobbi szakon a szélhámosok egyetemén
  • Su0my
    #12
    Így van.

    De ha már foci, bár gyűlölöm, amikor a footballt focinak/amerikai focinak hívják: a tök amatőr Budapest Wolves külföldön is hatalmas sikereket ér el, márpedig mindenki hobbiból, ingyé nyomja...
  • Tinman #11
    "Márpedig ma, főleg Magyarországon igenis szükségünk van ezekre a sikerekre."

    Egyetértek. Akkor talán a vizi-, kézilabdázókat, a szertornásokat, az öttusában résztvevőket, no meg a többi TEHETSÉGES sportolót kellene támogatni, nem a szánalmas focistákat, akiknek a havi fizetéséből éldegél némely SC/év és mégis kint vannak és mégis sikereket érnek el. Gyűlölöm a focit úgy ahogy van... a magyarok megutáltatták velem. Állandóan a balhé, meg az elúszó milliók. Undorító!
  • Su0my
    #10
    Baumgartner Zsolti hát igen, nem volt egy jó befektetés :) :(

    Visszatérve Talmára: nekem pl az elenszenves volt ,hogy a MOL addig le se..., ameddig nem került az Asparhoz, onnantól pedig úgy reklámozta az együttműködésüket, mintha gyerekkora óta támogatná Talmát.. Igaz, Talma egyik álma tényleg az volt, hogy a MOL is segítse, mindegy, most már nyugodtabb szívvel veszek MOL benyát, igaz eddig is azt vettem ,az a legjobb:)

    AZTA: no comment. Te bajod, hogy nem örülsz ennek a világszintű teljesítménynek(mert az, külföldi médiában/közvetítésekben is nagyon szeretett és elismert volt mindig is Gábor, ezek után végképp), én ha megnézem a befutót, még mindig elszorul a torkom és libabőrös leszek (sőt, most hogy felidéztem, így is:) ), szerintem ez sokkal jobb érzés, mint irigykedni/gyűlölködni. Pedig nem is voltam 1 nagy motoros / MOTOGP rajongó, de a Malaguti korszaktól odaragadtam a TV-hez így hétvégenként, mert olyan nagy érzés, hogy egy "nagyon idézőjelesen félig-meddig rokon" ekkora sikereket ér el. Márpedig ma, főleg Magyarországon igenis szükségünk van ezekre a sikerekre.
  • Tinman #9
    Baumgartner mit keresett az F1-ben, a mai napig nem értem, hót' felesleges pénzkidobás volt, kb. annyi értelemmel, mint jelenlegi gazdasági helyzetünkben az Olimpia megrendezésének utópiáját kergetni...
  • slickboy
    #8
    Megszólalt a tipikus (rossz)magyar mentalitás belőled. Igenis nagy dolog, hogy világbajnok lett. Ezt annak is el kell ismerni aki utálja a technikai sportokat vagy csak nem tetszik a képe. Tavaly ilyenkor sem sokan fogadtak volna rá, aztán csak megnyerte. És ha idén nem sikerül esetleg neki, akkor az nem von le semmit az elért eredményekből.
    Igenis a tehetséges sportolókba kellene több pénzt fektetni. Aki meg csak kritizálni tud (szintén magyar össznépi versenysport), az meg elmehet a sóhivatalba.
  • Tinman #7
    Jómagam úgy ahogy van lexarom a sport minden változatát, művelem nem pedig nézem, de a Talmácsi letett valamit az asztalra, nyomd le ha tudod... hajrá.
  • AZTA
    #6
    Odáig van mindenki a kis Talmácsi gyerekkel csak azt nem játja senki hogy az volt az első és utolsó hogy ő világbajnokságot nyert..
  • Su0my
    #5
    Grat a cikkhez, szuper lett!
    Baumgartner meg hát én szeretem is meg nem is, ismerős ismerte régebbről és a versenyzői pályájának a derekán sem volt túl tehetséges, pedig addigra valamennyire csak emgtanul az ember versenyezni.
  • JL666
    #4
    A baloldalon ki van?! Obi-Wan a klónok támadásából?
  • aDannyBoy
    #3
    egyaltalan nem fikaztam, arrol nem tehetek, hogy a legtobb ember tenyleg akkor hallott rola, amikor az volt a top sztori h az allam tamogatja e vagy sem annyi penzzel, amennyibol hat vizilabda csapatot ki lehetne nevelni a fogantatastol az olimpiai aranyig
  • Yeti
    #2
    Hát ja, van Gyurta Dani, meg Cseh Laci, de Cseh Dani...:S
    Egyébként nem is fikázta nagyon Zsoltit, sajnos sokkal többet szokott kapni, pedig szerintem egyáltalán nem érdemelte ki.
  • Akey
    #1
    Van olyan úszónk, hogy Cseh Dániel? Amúgy a cikk jó, csak megint az a hiba benne, hogy Baumgartnert fikázza...