210
- minden ami értelmetlen, eszméletlen, designer fejéből kipattant ötlet, ami szerinted megér egy \"pazar\" jelzőt
-
#90 -
#89 több száz féle mondjuk.. :DDD
np -
#88 ha nehezíteni akar a golyón beledob a lyukakon át köveket xD -
gyuri12 #87 Volt a diszkóverin a háv icc médben. -
#86 gyurikám de okos vagy te :OO -
#85 Meg persze a súlyuk is külömböző:) -
gyuri12 #84 Bowlingban van 6,vagy mennyiféle golyó,mindegyiknek más a gurulási szöge,sebessége,stb.
Az,hogy egyszerre csak 1 golyót gurítanak el,nem azt jelenti,hogy 1 féle golyó van. -
#83 attol meg a táska szakad ki ;)
Na jó talán nem, de... visz a faszom xD
inkább gurítom magam előtt...
bowlingot amugy is csak 1 golyóval jáccák -
#82 Egyszer vigyél 6 bowlinggolyót kerekek nélkül -.-
:D -
#81 bazmeg leesek a székről, ugy röhögök xD -
#80 -
#79 nem tom, azért a kerekes bőröndnél nem sürün szakadtak meg még emberek...
amikor én jégkorongoztam, és minden cuccomat hokistáskában hordam, de nem volt gurulós, na az alatt párszor majdnem összestem, aztán lett gurulósom, aztán abbahagytam a jégkorongot xD
gurulóssal már nem izgi xD -
#78 az lehet :) -
#77 De pazar;) -
#76 hmm, ez annyira nem hülyeség -
A brit Live Luggage még egy kicsit könnyít a helyzeten, bőröndjei motorrásegítéssel érkeznek. Mindkét nagyméretű kerékben egy-egy 12v-os NiMH aksival meghajtott motor lapul, melyek hatására egy 40 kilós bőrönd mozgatása 4 kilós gyerekjátéknak érződik a gyártó állítása szerint. Sőt a speciális, állítható fogantyú egy terhelésérzékelővel is rendelkezik, így automatikusan, szinte észrevétlenül lép működésbe. A bőrönd biztonsági megoldásinak köszönhetően ésszerű eszközökkel felnyithatatlan. Egy aksi feltöltéssel körülbelül 3 km-en keresztül követ hűségesen az önjáró koffer $1,300-ért (215 000,- Ft).(forrás: pto.hu)
-
#74 CD anyag van benne és betömi a likakat amit a lejátszó csinál rajta xD -
#73 Ennek a pontos menetét nemtudom, de addig biztosvagoyk h jelet hagy a lejtászó...:D -
#72 akkor ez a hülyeség visszáb tesz egy karcot? -
#71 Am télleg van ilyen...
ha a DVD t csak leálítod kiveszed, az hagy egy jelet a DVD-n (ezért lesz karcos)
Belököd egy másik lejátszóba és az bizony onnan fogja folytatni... szal az is jelenetekkel előre kell tekerni...:)
-
#70 xxxxxxxxxxxxxxxD -
#69 -
#68 néhány embernek sok a szabad ideje :) -
#67 Ismét egy agyatlan marhaság:)
(bocs a nagy képért)
Freddie Yauner a Moaster nevezetű kenyérpirítő kirepítő gépet álmodta- és alkotta meg. A cucc nagy nyomású CO2 tartállyal nyomja a levegőbe a száraz sört, 2 méteres magasságig.
Értelmes funciója nincs, de legalább a kenyér nem ragad a sütőbe
-
#66 Ezek csak súrolják az idétlen kifejezést.. (De néhány nekem is jól jönne... xD)
Erre -
#65 mér? egyik oldalon van egy labda meg a másikon. meg még középen egy :D -
#64 ilyetakarok -
#63 Szerintem eggyel mert itt még játszani is elég nemhogy még 2 labdára figyeljek:D -
#62 és hány labdával jáccák?:O -
#61 ez jó:D Csak igen nagy szerencse kéne ahoz hogy gólt lőjön valaki:DD -
#60 pont most néztem én is xD -
#59 22 emberes gigacsocsó
-
#58 én: megse veszem :| -
#57 2öt beraksz és csak egyet kell mindig behelyezni :DD
vagy megse veszed xD -
#56 különben se vennék ilyent:) -
#55 "újabb 10 perc felhőtlen nyugalom reményében."
sztem 10 perc után kilöki őket nem? :o -
#54 XDD -
#53 többit=többet -
#52 egyszer összeraknám, többit nem szedném ki belőle -
#51 Gondolkodtatós, ébresztőóra
Itt van linkbe, ha esetleg elkúrtam a képlinkelést
"Újabb kíméletlen, gondolkodtatós vekker, melyen nem lehet csak úgy a takaró alól kinyúlva csukott szemmel félálomban lecsapni a szundi gombot újabb 10 perc felhőtlen nyugalom reményében. Szükség lesz a nyitott szemre, az agytekervényekre és némi kézügyességre. Frissen kelőknek valószínűleg egyik sem jelent problémát és a kirakót is gyorsan abszolválja egy kiscsoportos is, azonban a hozzám hasonlóan bambán kelőknek okozhat kellemetlen perceket az élesen csipogó óra, amint éppen a sárga háromszöget próbáljuk begyömöszölni a piros csillag helyére, de a reggeli topa kéznek és az amúgy átgondolatlan megközelítésnek hála ez nem nagyon fog menni. "
Forrás : pto