Pihenőre vonul a South Park

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

z99999
itt meg az összes rész megnézhetõ ingyen és legálisan: www.southparkstudios.com

Pszt.

z99999
nana azért ne ragadtassuk el magunkat, a family guynál simán jobb bármelyik south park rész

Pszt.

Én nagyon elégedett vagyok a 12. évaddal. Kivétel a 1204 Canada on Strike. (Ez ritka xar lett).
Egyébként az összes rész letölthetõ itt: FREE_REG

Én sem nézem rendszeresen, csak amikor odakapcsolok és megy, akkor ottragadok.
De amióta nem hal meg minden részben Kenny azóta nem tetszik annyira 😊
én csak hébehóba tekingetek rá, de míg vannak olyan részek mint a wowos vagy az interneteltûnõs addig jöhet nyugottan a többi is

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.

Ezekben is vannak bõvan olyan poénok. Egyébként azért nem jön be az embereknek, mert nem tudnak angolul. Mibe fogadunk, hogy ezt 1 év múlva leszimkronizálják, mindenkinek tetszeni fog?
Frosty01
hülye kanadai 😊😊

practitioner of the forbidden arts of death

A South Park önmaga paródiája lett, azaz átesett a ló túloldalára.A cél már csak a botránykeltés.
tomi890125
állat-4000 😄

The Only One!

hiszen "a szarós, hányós, baszós poénok" jelentették a south park lényegét,
ez ami most megy már egyáltalán nem hasonlítható össze az elsõ évadokkall, az volt az igazi...
julius666
pláne mert az az egyik kedvenc részem

Ha olyan gyors lennél, amilyen hülye, megdöntenéd a relativitáselméletet Én nem vagyok tökéletes. Én maga vagyok a TÖKÉLET!!!

nemá!
A társadalomkritikai éllel sosem volt baj, de a poénok minõsége annál inkább csökkenõ manapság. Már egy olyan résznek is örülnék, mint a képen szereplõ AWESOM-O.
Végre van mondanivalója is a sorozatnak, nem csak a szarós, hányós, baszós poénok vannak túlsúlyban.
Nehezebb megérteni, csökken a nézõk átlagéletkora (ált. nekik jönnek be a végnélküli káromkodások meg az olcsó humor), és ennek tudható be, hogy több az elégedetlenkedõ, mint régen. Nekem személyszerint a régi és az új SP is bejön.
Jó nekem!

Picizöldfül
én inkább a baromságok-társadalomkritika arány eltolódásának nevezném "a minõség csökkenést",egyre több a társadalomkritika benne,és ez valakinek annyira nem jön be,mint a jó öreg totálkész south park részek hangulata. "there was a ghost?!"