Pihenőre vonul a South Park
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nagyon elégedett vagyok a 12. évaddal. Kivétel a 1204 Canada on Strike. (Ez ritka xar lett).
Egyébként az összes rész letölthetõ itt: FREE_REG
Egyébként az összes rész letölthetõ itt: FREE_REG
Én sem nézem rendszeresen, csak amikor odakapcsolok és megy, akkor ottragadok.
De amióta nem hal meg minden részben Kenny azóta nem tetszik annyira 😊
De amióta nem hal meg minden részben Kenny azóta nem tetszik annyira 😊
én csak hébehóba tekingetek rá, de míg vannak olyan részek mint a wowos vagy az interneteltûnõs addig jöhet nyugottan a többi is
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
Ezekben is vannak bõvan olyan poénok. Egyébként azért nem jön be az embereknek, mert nem tudnak angolul. Mibe fogadunk, hogy ezt 1 év múlva leszimkronizálják, mindenkinek tetszeni fog?
A South Park önmaga paródiája lett, azaz átesett a ló túloldalára.A cél már csak a botránykeltés.
hiszen "a szarós, hányós, baszós poénok" jelentették a south park lényegét,
ez ami most megy már egyáltalán nem hasonlítható össze az elsõ évadokkall, az volt az igazi...
ez ami most megy már egyáltalán nem hasonlítható össze az elsõ évadokkall, az volt az igazi...
pláne mert az az egyik kedvenc részem
Ha olyan gyors lennél, amilyen hülye, megdöntenéd a relativitáselméletet Én nem vagyok tökéletes. Én maga vagyok a TÖKÉLET!!!
nemá!
A társadalomkritikai éllel sosem volt baj, de a poénok minõsége annál inkább csökkenõ manapság. Már egy olyan résznek is örülnék, mint a képen szereplõ AWESOM-O.
Végre van mondanivalója is a sorozatnak, nem csak a szarós, hányós, baszós poénok vannak túlsúlyban.
Nehezebb megérteni, csökken a nézõk átlagéletkora (ált. nekik jönnek be a végnélküli káromkodások meg az olcsó humor), és ennek tudható be, hogy több az elégedetlenkedõ, mint régen. Nekem személyszerint a régi és az új SP is bejön.
Jó nekem!
Nehezebb megérteni, csökken a nézõk átlagéletkora (ált. nekik jönnek be a végnélküli káromkodások meg az olcsó humor), és ennek tudható be, hogy több az elégedetlenkedõ, mint régen. Nekem személyszerint a régi és az új SP is bejön.
Jó nekem!