28
  • doncsabi
    hiba kod 0.2.0
  • doncsabi
    hali miért nem tudok neten játszani ?
    nem jo a kliens vagy nem jo az update .
    pedig felraktam a patchet
  • susamama
    http://heroes.hardwired.hu/itt megtalálod, ha még nem jutottál tovább, amit kétlek
  • agrof
    Valaki meg tudná mondani, hogy az Asha végrendeleténél a Sötétség szíve nevű pályánál hogy kell tovább jutni? Lehet hogy az én fogyatékosságom, de nem tudok rájönni. Légyszi segítsetek!!! Nagyon jó a játék, csak nincs annyi időm h minden nyavaját végigjárjak...
  • HegyesDani
    Lessz!
  • denes123s
    Sziasztok!
    Szerintetek lesz 6. rész?
  • HegyesDani
    H4 az elég S.Z.A.R volt a H3 valamennyivel jobb de H5 a legjobb az egész közül.
  • fjm
    Sziasztok!
    Ha valakinek tetszik a heroes akkor nézze meg ezt is:Online stratégia
  • corvax
    Kedves mindenki. A H3 nem véletlenül volt kevence mindenkinek, gyönyörű grafika élénk színek, kiegyensúlyozott játékmenet. A játék készen volt minden szinten. Hozzátenni nem kellett és nem is lehetett. Az új részeknek éppen ezért valami mást kellett nyújtaniuk megtartva a régi rajongóka és ez igen nehéz lehet. A H4-nél ez nem is sikerült. Gyakorlatilag anniyra nem hogy sokat inkább ki sem próbálják az 5. részt. Nagy hiba! A néggyel ellentétben az 5 visszakanyarodik a 3 rész mintájához, bár néhány újítást megtart és rengeteg újat is alkot. Bár kicsit nyőgvenyelősen indul és nem is olyan kiegyensúlyozott mint a 3 volt, azért én örömmel láttam hogy a fejlesztők kezdenek magukra találni és most a kelet törzsei már lassan az utolsó bugokat és hiányosságokat is pótolja. Engem nagy bizakodással tölt el a jövőre nézve, hiszen újra megvan az irányvonal és remélhetőleg a 6. rész már ismét a legendák sorait fogja gyarapítani. A kelet törzsei szerintem nagyon is jóra sikerült (én mondjuk végig is játszottam), kellőképpen nehéz és az orkok is igen szép színfoltjai lettek a H5-nek és egészen újszerű játékstílust kívánnak meg.
    Szóval aki szerette a H3-at az élvezni tudja a H5-öt is!
    Csak ne a törpökkel kezdjetek mert szegényeknél valami nagyon férrecsúszott. :)
  • plcdfa
    A H3 egy legenda volt. Máig kedvencem. Egyrészt maga a gameplay is nagyszerű volt, teljesen kiegyensúlyozott, a végtelenségig el lehet vele játszani (máig megy a vita melyik volt benne a legerősebb vár,) másrészt az artwork is utánozhatatlan hangulatot kölcsönzött neki. A gyönyörűen rajzolt spriteok, az epikus zene, minden. A kampányok története is nagyon jó volt, bár ebben a Chronicles részek viszik a prímet, még ha a játékipar történetének legnagyobb (rókabőr) lehúzásai voltak is. Egyszóval tökéletes volt. A hősök megoldása is tetszett: egy valóban félisten szintű hőssel két-háromszoros túlerővel is szemben is győzhettél, de sereg nélkül mégsem ment semmire. Szóval soha nem hagyagolhattad el a seregépítést, de a hősöket is nagyon megérte fejleszteni. A karakterfejlesztés rendszere is nagyon jól eltalált volt, nem bonyolították túl, mint ahogy a harcét sem. A 4 megjelenésben siralmas volt (vagy a gagyi talán jobb szó rá,) az eleinte használhatatlan, a kampány végére meg már egész seregeket egyedül lezúzó hősök ötlete sem tetszett, a lények változatossága sem volt már valahogy olyan, szóval... Az 5-tel nem sokat játszottam, mert mikor kijött nem volt hozzá elég erős a gépem, de valahogy azt a hangulatot ő sem tudta hozni mint a 3.
  • Power
    Nekem a H3 jött be, még ma is van, hogy játszok vele, a 4-es, 5-ös messze nem érte el játékélményben azt a szintet.
  • Molnibalage
    Nekem a 4 tetszett messze a legjobban. Az, hogy a hősök is részt vettek a csatában nagyon jó volt. 30-40 szintű hősök a legenda szintjén mozogtak, egyszemélyes hadseregek voltak. Nekem bejött. A H3-mal próbaképpen elkeztünmk egy multit a tesóval. 10 perc után meguntuk, marha sivár volt. Sajna ahogy hallom az H5 ezt a terndet követte. A demót leszedtem, de nem nagyonj jött be..
  • Csaba42
    Nem az a baj, hogy valaki warezol, de a számára igényes és tartalmas játékokat megveszi, hanem az, aki azért nem vesz játékokat, mert letöltheti a netről. Na meg, az "én-már-hónapokkal-ezelőtt-végigvittem-tehát-mekkora-kira'-vagyok" emberektől is a falra lehet mászni. :) Őszintén szólva, én még sosem nyomultam úgy egy játékkal, hogy "csak-azért-is-végigviszem", minden egyes darabbal az élvezet kedvéért játszottam - aztán némely esetben az élvezet elmaradt az unalomba fulladt játékélmény miatt, de nem is azok a játékok hevernek a polcomon. Nekem a 2. résszel kezdődött a Heroes mánia (anno PC Gurus melléklet volt... ejj, a régi szép H2-s idők!), azóta minden egyes résszel játszottam, és persze meg is vettem őket. ;)
  • attes
    Heh, a Heroes V megvan dobozosban, mint az összes játék, amivel játszom. Valószínűleg többet költöttem már játékra, mint, amennyit valaha is fogsz. Ezt a kiegészítőt kifejezetten kerestem a boltokban, mikor megjelent. Szóval szerintem ne pattogjál, suttyókirály.
  • John Cena
    Heroes III rulez!!! lessz Heroes 6 is?:O
  • HUmanEmber41st
    Heroes for PPC rulez!! :D
  • picurmanoo
    Nekem a HoMM III volt az igazi :)
    Sajna ezt nem hiszem, hogy mostanában ki fogom próbálni, mert a notimon nem hiszem, hogy eldöcögne. De amint cserélni tudok, bittos ki fogom próbálni.
  • Zóanagyvarázsló
    Igazad lehet, de azt azért tegyük hozzá, hogy csak idehaza jelent meg most, külföldről már régóta meg lehetett rendelni, nekem is hónapok óta a polcon van az idehaza eddig(?) ki sem adott, a TotE-nél olcsóbban mért és igényesebb Gold.
  • aDannyBoy
    buszke lehetsz magadra warezkiraly
  • attes
    Ez télleg ősrégi már, kb egy fél éve szétjáccottam.
  • Zóanagyvarázsló
    Vettek át a negyedik epizódból is elemeket, nem kizárólag a HoMM III-ra építkeztek. Ugyanakkor érthető, hogy nem a sorozat messze legkevésbé kedvelt darabjának csináltak egy az egyben egy folytatást.

(Én uygan bírtam a HoMM IV-et, de az, hogy az egyébként jópofa kampányokban szinte mindig csak egyféle vártípus volt, növelte az unalomfaktort rendesen.)
  • HUmanEmber41st
    Igen, nagy baj, h nem a IV játékmenetét felhasználva tuningolták fel a grafikát, hanem a sokkal unalmasabb III-ét.
    Mert szép és jó, de k* unalmas a IVhez képest.
  • kukacos
    Nekem az V-tel az volt a bajom, hogy semmilyen szabadságot nem adott. Ha nem lépte meg az ember pontosan azokat a lépéseket az adott körben, amit a designer kitalált, akkor vesztett. Ezeket a lépéseket többnyire csak próba-szerencse úton lehetett kitalálni, miután nem ismered a térképet.
  • Tinman #5
    Őszintén szólva rengeteg időt öltem már bele a Heroes részekbe, de az V. rész az egyetlen amit totál kiveséztem, term. ez a végigjátszást is magába foglalja.
    Nagyon jó volt, nagyon szerettem. Jelen cikk tárgyára még nem volt időm, sajna ezek nem 2 perces játékok.
    Heroes V, ha jól rémlik egy kövér hónapot vett el az életemből, volt olyan kampány amivel 9 óra folyamatos gametime után végeztem, mert mindent fel akartam deríteni.
  • arfer
    Nekem kifejezetten tetszett, elsősorban a fenti újdonságok miatt, másrészt a hossza miatt, hiszen három kampányt is végig kellett nyomni. És igaz, hogy repetitív, de még mindig megvan benne a "mennem kéne, de előbb még egy kört lenyomok" érzés :-) .
  • dronkZero
    Én koca Heroes játékos vagyok, ne mondd, hogy nem létezem... :P

Általában megnézem, játszogatok vele egy picit, aztán egy kampány után rájövök, hogy rettenetesen unalmas, túl drága nekem az időm ehhez... Aztán uninstalldel, és megvárom a következő részt... :P
  • BiG G
    hol van már a jó öreg HoMM3? az volt az igazi...
  • emp
    Hehe. Mi ez? visszaemlékezés? Már nem is emlékszem a játékra olyan rég volt. Egyébként meg koca Heroes játékos nincs. Ezt vagy valaki minden hibájával is imádja már a kezdetek óta vagy nem.