2516
-
#62 TV on the Radio - DLZ címen találtam meg -
#61 válogass:D:D, a 10.részben elhangzott zenék:
Wang Chung, "Dance Hall Days" (re-record)
The Marshall Tucker Band, "Heard It in a Love Song"
Robert Palmer, "Every Kinda People"
Yellow Man, "Zungguzungguguzungguzeng" (12"Mix)
Chops "My Rims,"
TV On The Radio, "DMZ" -
Kosadzk1 #60 10. rész ütős volt, am nemtudja v.ki a szám címét ami a végén ment? -
#59 az évad 13 részes lesz:) -
#58 02x10 királyság főleg a vége :D (szintén)
Nem tudjátok h mi volt az a zene?
Hány részes lesz ez az évad? -
Kosadzk1 #57 02/09 nagy volt, pláne a vége -
#56 remény a gyorsabb magyar feliratokhoz^^
"Breaking Bad ügyében szeretném megkérdezni yorkstone-t, hogy hogy tervezi...
Sultan Cutter barátom, akinek ez a kedvenc sorozata, és nem utolsó sorban perfekt angolos esetleg besegítene, akár felesbe is. (max 1 hétre vállalna egy-egy részt.)
Persze ha nem, akkor nem...
üdv.
Kisuerkutató aka. a haltartájból " -
Kosadzk1 #55 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!*fejére *ráborítják -
Kosadzk1 #54 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pl a levágott fejet a teknősön, vagy mikor a delikvens felére ráborítsák az atm masinát... -
#53 De a részt már le lehet tölteni -
#52 még mindig nincs? -
#51 énisénis
Milyen eddig a 2. évad színvonala? Jobb mint az első? Mit értetek az elboruláson? :D Kis kritikát pls az évadról -
#50 ejj:D csak én várok akkor a magyar feliratokra? -
Kosadzk1 #49 illetve 6-7. rész -
Kosadzk1 #48 nem csak kezd, 5-6. rész már elég durva volt, kiváncsi vagyok mit hoznak ki a végére belőle. -
#47 Thx az infókat.
Remélem összehoznak valamit mert megint kezd elborulni a sorozat és már kíváncsi vagyok:D -
#46 Volt rész, csak sajnos még nincs hozzá release... :O Olvasom fórumokat is, mindenki várja már, de eddig még semmi. (Am ha kétséged van, hogy volt-e új rész itt bármikor meg tudod nézni:)
Kosadzk1: Első kép nagyon beteg -
#45 02x09-et miért nem találom? szünet van? -
Kosadzk1 #44 s02e08 eleje nagyon beteg, végig szakadtam -
Kosadzk1 #43 lol
:D
csak h. egy normális kép is legyen róluk :) -
#42 magyar felirat ügyben...ezt írta a fordító:
" Breaking Bad ~60% (nem ígérek semmit, de remélem a héten ez kész lesz) Ha vége a diplomamunkámnak akkor még elég gyorsan behozom a lemaradást. "
-
#41 semmi hír sajnos:S:S én is azt várom... -
#40 -
Kosadzk1 #39 van hozzá angol felirat hosszupuskasub.com-on -
#38 csak a felirat jön lassan -
#37 wáó! király:D -
#36 Jön a harmadik évad -
#35 1 nap alatt néztem meg az első évadot :D
Ez valami fenomenális! Yo man :D:D
Bryan Cranston megérdemelten kapta meg az Emmyt. Bár akkor kicsi (értsd nagyon) sajnáltam Michael C. Hallt, de Bryan is megérdemelte -
Coco #34 3. is igenjó, nem tudom miért nem nézik többen :I -
#33 2.rész felirata kész, megnéztem hááát...rohatt jó!!
Tuco a király én azt mondom:D nagy arc:D -
#32 azt írta a fordító h nagyon sok a dolga ezért csak a hét végére lesz kész, szal csúszik 1 hetet:S -
#31 Senki nem válalta be a multheti 02x02 fordítását?
Már van 02x03 is. -
#30 meglepődtem mikor láttam hogy van 2x01 -es epizód, azt hittem az első évados 7 rész után cancel után végleg vége
jól tették hogy folytatták, jó kis rész volt :)
waitin for the next episode :) -
Coco #29 fasza volt. néztem volna egyből a következőt :) -
#28 durva kezdet volt, nagyon fasza, kíváncsi vagyok mi lesz, meghal-e vki vagy mi lesz... -
#27 felirat tölthető a hosszupuskasub.com-ról!!!
jöhetnek a vélemények:) -
#26 Tölthető a 02x01 feliratról ha vkinek van vmi infója akk majd szóljon pls thx. -
#25 nemtudom ki olvassa ezt a topikot rajtam kívül, szal...
"Elstartoltak a Breaking Bad webizódok, melyek a www.amctv.com-on vagy a www.crackle.com-on tekinthetőek meg. A 3-5 perces részeket az eredeti írók írták, a stáb rendezője rendezte és a szereplők szerepelnek bennük." -
#24 friss: A Breaking Bad vissza fog egy kicsit venni a tempóból, mert Vince Gilligan kissé kapkodónak érezte az 1. évadot. -
#23 végignéztem az első évadot végreXD haaatalmas:D:D amikor lenyírta kopaszra a haját és ment a pénzért ahhoz a gengszterhez aki összeverte a csávót, az mekkora volt már^^