2516
-
#382 aztakurva!.. most néztem meg az utolsó 2 részt egyben, hát a finálé valami iszonyat brutál kibaszott durva volt! zseniális ez a sorozat, sok sorozatot nézek és néztem már, de nálam most már nem kérdés, hogy ez az number 1.
amúgy ezzel így akár le is zárhatták volna az egészet.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azért mikor a robbanás után kisétált gus és csak oldalról mutatták, kicsit nagyot néztem, mondom ilyen nincs bazmeg, ez ezt is túléli.. aztán mutatták szemből, wow:D -
#381 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért mérgezte meg a kisgyereket, hogy aztán Gus-ra terelhesse a gyanút, mert szüksége volt Jesse-re, hogy a közelébe tudjon férkőzni, információkat tudhasson meg arról, hogy hol találja, hiszen mindent bekamerázott, megfigyelt, Walt még követni sem követhette, mert egyből kiszúrták volna, viszont a gyereken keresztül tudott hatni Jessere. Tudta, hogy amennyiben eldugja a cigit, és a gyerek kórházba kerül, akkor rá fog gyanakodni Jesse, és nyilván nem Gus-hoz fog menni, aki nem tudott elvileg a cigiről, és el sem mondhatta neki, mert akkor egyből kiderül, hogy meg akarta ölni... Walt várta, hogy Jesse felbukkanjon (akihez mellesleg szintén nem mehetett el, mert mint láttuk korábban, figyelték a házát Gus emberei), és már kész terve volt a meggyőzésére, alaposan alátámasztva, hogy Gusnak miért lett volna érdeke a mérgezés. Elég jól kitervelte, és jobban átgondolva ennek így kellett történnie onnantól, hogy Walt a mérgezéssel beindította a gépezetet
Amúgy nagyon kíváncsi vagyok, hogy innen merre indul tovább a történet, mert elég sok lehetőség van, várom már a jövő nyarat nagyon Jó lenne, ha a maradék 16 részt nem szednék ketté, mert 8 részes évad nagyon rövid, bár félek, hogy a reményeim nem hatják meg az AMC-t... -
#380 ja, a terv része volt :) -
PalcikaEmbör #379 mi epic sorozatez -
sambora #378 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!walternek mért volt érdeke megmérgezni a kisgyereket? tudta h jesse rá fog gyanakodni és akkor gusra tereli a gyanút h jesse is úgy érezze h igen meg kell ölni gus-t? -
ldavid #377 dvd extra volt, ha jól rémlik -
#376 használj már spoilert vazzeg...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!igen, Walter csinálta azt is, kitervelte az egészet -
Ariakus #375 Egyébként jól értelmeztem a végét, amikor arra a mérgező növényre közelít a kép, hogy a kisgyereket is Walter juttatta a kórházba a terv részeként? -
#374 :DDDDDDDDDDDDDD
van erről videó is? :) -
#373 OH MY GOD!
Ennyit tudnék hozzátenni az évadzáróhoz. A "Gus -os" jelenetnél konkrétan elfelejtettem levegőt venni.
Best. Sorozat. Ever. Ja és Walter White for prezident! -
#372 haha xDDDDDD -
#371 Ez kúrvajó :DDDDD -
#370 :D
-
ldavid #369 nagyon rendben volt az egész, most már rohadt kíváncsi vagyok, mi lesz jövőre
btw a kocsit mikor cserélte le? és miért nem láttuk? már az előzőben is feltűnt -
vass17 #368 Szerintem az egyik legjobb évadzáró volt, a zenéket is nagyon eltalálták benne. Nagyon várom már a következő évadot, nem tudom, hogy mivel fogják lezárni az egészet, de biztos jól megvan írva:)) -
#367 -
#366 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!gyanus volt neki ,hogy elcsaltak a korhazba -
#365 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gustavo már elég durván tolja... honnan a fenéből tudta, hogy fel akarják robbantani az autót? :D vagy meg lesz magyarázva, hogy csak azért nézett szét a háztetőről mert egy állat és erőt gyűjtött, hogy visszamenjen szétverni Jessie arcát? :) na majd kiderül... -
#364 :DDDD milesz meg itt a kovetkezo evadban.hihetetlen sorozat -
#363 van felirat! -
vass17 #362 Megint nagyon eltalálták a végét, ilyen feszültséget:) -
#361 hát a Walter-Jesse féle jelenet miatt :) nem a bunyóra gondolok, az csak a kezdet volt, hanem ami a háznál is volt
Walter rájött, hogy csak idő kérdése amíg Jesse "lemond" róla, szóval már nem lesz igaz, hogy nem főz ha ő meghal, ergo oda a védettség, és Gustavo -nak nem kell egy olyan ember aki potenciális veszély (tud mindent + DEA -s a sógora aki szaglászik is) szóval tudja, hogy lazán kinyírja ha alkalma lesz rá -
ldavid #360 inkább utóbbi, szvsz csak megfenyegette, hogy ne menjen Jesse közelébe ezért én valahogy nem is értem mire volt az a nagy para a végén -
#359 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De most Gus tényleg meg akarja ölni waltert családostul? Vagy csak kirugta? -
ldavid #358 igen, az volt a legjobb, amikor még kicsiben bizniszeltek, Tuco meg egyéb problémák -
#357 badger meg skinnyt én is hiányolom, de most ők nekik ebben az ügyben nem nagyon van szerepük..
azért nekem még hiányoznak a kezdetek, mikor a lakókocsiban a semmi közepén főztek.. -
BongoBácsi #356 Pár karaktert azért hiányolok, elég keveset szerepelt Saul, Badger meg Skinny. -
Ariakus #355 Egyetértek, pont ettől jó, hogy néha olyan életszagú az egész. -
#354 nekem mindegyik rész tetszett, szerintem nem indult gyengén az évad...
a Breaking Bad ilyen, ez egy dráma, nem lehet minden rész olyan mint a mostani :) -
BongoBácsi #353 Na azért csak nem lett csalódást ez a negyedik évad. Elég laposan indult de a mostani részek mesteriek. Minden rész úgy végződik, hogy egyből nézném tovább ... -
sambora #352 hatalmas rész volt :D
SPOILER
akkor végem volt, mikor a végén nagy drámai jelenet Marie hívja Skylert, erre Walt izomból röhög, hát akkor énis olyat szakadtam :) meg mikor a csávó akinek ki kellett fizetnie a csekket elesett, mondom ekkora balekot:)
SPOILER -
#351 azigen... -
geo91 #350 hát ez odabaszott! -
#349 aztakurva.. ez nagyon durva rész volt -
geo91 #348 köszi! -
#347 van felirat! -
ldavid #346 Beneke-n szakadtam :D -
Ariakus #345 11. résznek nagyon durva a vége! Ahogy a végén Walter kínjában röhög, meg ami Beneke-vel történt :D -
#344 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jessenek innét már nem lesz érdeke kinyírnia Gus-t, lojalitását már bizonyította, és most ő mentette meg miket és gus-t, mostantól biztonságban érezheti magát. Walter viszont így már csak magára számíthat.. -
#343 nagyon jó volt a 10 rész..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mikor ment a zene és mindenki már halott volt kivéve a főnököt, gustavo meg sétál vissza lazán, mike meg fojtogatja másik csávót, kicsit kemény jelenet volt..