2516
-
#422 mert szanalmas a magyarcimadas:D -
#421 De vajon miért az a magyar címe, hogy totál szívás? :) -
#420 Utoljára a Shield-re voltam így rácsuszva :)
Nagyon jok a képek, főleg a főcím előtti kis bevezetők tetszenek, mikor elcsepegtetik a részleteket, multat, jövőt :) -
#419 várj csak... lesz ez még super fucking ultimate bad ass sorozat is :D -
#418 BAD ASS ez a sorozat, lassan végzek a második évaddal :) -
#417 pff.. a DEA-s csavo az egyik részben előadta a fű kapudrog elméletet.. és még csak javitás sem jon rá később, azért egy drogokkal foglalkozo sorozatttól többet vártam volna a témában, és nem a sódert :) na mindegy, apró hiba, folytatom... -
#416 ok, akkor folytatom és egy darabig nem jövök ide :) -
#415 nézzed... ne kérdezősködj!!! :)
amúgy rohadtul irigyellek :D nézheted tudatlanul az elejétől :) daráld csak, daráld... csak bírjad "lelkileg" :) -
ldavid #414 ez attól sokkal komolyabb -
#413 öö, lehet hülye kérdés, elkezdtem nézni a sorozatot... ez most ilyen Weed tipusu lesz, csak itt nem Nancy árulja a fuvet, hanem Walter az amfetamint? :) -
#412 -
karajjj #411 ez is komoly volt azért, hogy egy szaros botlásnak mekkora jelentősége van :D
-
spm #410 Dettó. Akkor még nem volt jelentősége. Egyikünk sem egy Hank Schrader na, nem figyelünk a részletekre -
karajjj #409 én ebből annyira emlékeztem, hogy harmadszor másfelé fordult a pisztoly :D
a kertből meg annyira, hogy onnan jöttek ki Gus emberei -
ldavid #408 nem vagy vele egyedül :) -
#407 hű, már a pisztolypörgetős jelenetnél az arcunkba tolták, én meg nem vettem észre :)
thx, jó kis videó! -
karajjj #406 jogos, így már érthető -
Reg5 #405 Addig oké, hogy lesüllyedt, de ennyire? Én inkább abban reménykedek, hogy azt valaki más tette oda. -
spm #404 Nem tette oda senki, Walteré a virág, már a 12. részben is mutatták, bár én sem figyeltem fel rá akkor, mert akkor még nem volt jelentősége.
Videó arról, hogy mi is történt:
-
#403 szerintem tuti walt mérgezte meg a srácot, pont az is volt ennek az évadzárónak/évadnak a lényege, hogy megmutassa walt hova süllyedt emberileg, ez már simán belefér nála. -
karajjj #402 nekem is fura volt, de gondolom ez most a történet szempontjából mellékes volt -
ldavid #401 azt vágom, csak hiányoltam egy jelenetet, amikor megveszi, vagy valami
meg eddig is kibírt mindent, miért nem tudta most is megcsináltatani? :) -
karajjj #400 a kocsit akkor cserélte le, miután belefordult a zölddel egy másikba Hankkel a mosoda előtt -
karajjj #399 remélem, mert vagy Walter mérgezte meg direkt(bár szerintem nem), vagy tényleg Gus volt és az emberei azért voltak a kertben, mert odatették a virágot -
Reg5 #398 Majd a következő évadban megértjük. -
karajjj #397 ledaráltam egyben az egészet, de a gyöngyvirágot nemértem -
ez kész, vége mindent visz:D:D -
#395 kurvajó, mentem is le, köszi!:) -
#394 -
#393 egy gif -et rakhatna valaki róla :D -
maga vesz egyet? -
#391 Better call Saul!
ez kurvajó!:D nem is tudtam, hogy igazából is létezik ez az oldal..
alul reklámok közt, los pollos, beneke fabricators:D
meg savewalterwhite is létezik. -
#390 -
Reg5 #389 Nem gagyi volt, hanem élet/karakteridegen. Kíváncsi lennék, hányan tudnák ezt utána csinálni :D -
geo91 #388 hogyan tovább? vége? mert kb. semmi ötletem hogy folytatódhatna. -
geo91 #387 fél percig tátva volt a szám a jelenet után :D odabaszott :D -
#386 ja én is olvastam, hogy valaki azt írta, hogy az gagyi volt.. LOL
annál a jelenetnél kb. leeesett az állam:D -
#385 kritizálták??? :)
hát én konkrétan elfelejtettem levegőt venni annyira EPIC jelenet! :)
még most is "borzongok" ha rá gondolok :) -
vass17 #384 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sokan kritizálták azt a jelenetet, de szerintem is éppen azért volt fantasztikus, mivel mindenki megdöbben, hogy ezt is túléli és akkor jön a wtf:) -
#383 le,kerdeses milesz a tovabbiakban.