2516
-
#1102 Tedd Be neki - nomen est omen -
EnxTheOne #1101 s03e03
mekkora egy ribanc ez a sky, lefeküdt teddel.
Mondjuk nem biztos, mert nem mutatták (2. és 3. évadhoz nem találtam cenzurázatlan verziohoz feliratot)
Egyébként a bannerel kapcsoaltban, egy olyan kocka az hány $? :D
-
#1100 lol... a srác biztos beszart aki küldte ezt a tweetet :D én biztos magam alá csinálnék :D "I'm comin after you!" :) -
Utolsó 2:19-től :-) -
#1098 A kokainhoz szerintem több idő kéne mivel a koka cserjét kell hozzá termeszteni az meg gondolom nem 2 perc.
Így meg 1 nap alatt elég szép mennyiséget tudtak csinálni :) -
#1097 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha jól rémlik a 2. évadban a felesége még nem tud a dologról, és pláne nem lehet sejteni azt sem, hogy "közösen" fognak dolgozni :) -
#1096 hát kb ez van a bannerban is:D az ennél talán még nagyobb spoiler -
#1095 -
EnxTheOne #1094 egy másik forumon ezt irták:
Kokain: 15-20e/g
Heroin: 8-14e/g
Cannabis: 2,5e/ g
LSD 3e/Db
MDMA: 0.8- 3e/ db
Amfetamin: ~4e/g
Én inkább kokaint csinálnék a helyében (bár nem tudom hogy milyen alapanyagok kellenek hozzá, de gondolom azt is könnyedén elkészitené)
Mostantol egy darabig tényleg nem fogok jönni :D
Egyébként banner alapján gondolom nem lesz neki elég az a 7-800K dolár amit számolt :D -
pauly #1093 Csak egy halom rongyos papír... -
#1092 amúgy pedig tényleg a saját érdekedben mondom, hogy addig ne gyere ide a topikba amíg meg nem nézed az összes részt... én legalább is nem örülnék neki ha belefutnék akármilyen spoilerbe
lesznek itt csavarok, fordulatok, epic jelenetek...stb., ne akard magadnak elrontani :) -
#1091 erős spoiler, szóval csak saját felelősségre :D inkább a többieknek linkelem, hogy tudják mire gondolok :D
spoileres kép -
#1090 mármint az 5. évadban, úgy értem -
#1089 nem tudom mennyibe kerül de azt hiszem a legutóbbi évadban lesz egy jelenet amin le fog esni az állad :D nem spoilerezem el :) -
ldavid #1088 hát.. nem hiszem hogy ide túl sok aktív droghasználó járna :) -
EnxTheOne #1087 Nem rég kezdtem el nézni, nagyon jó sorozat :D
Most tartok a 2. évad 5. vagy 6. rsézénél.
Azt hittem hogy Jesse azzal a cuccal fogja megovlasztani az atm zárát amivel kinyitották az ajtót amikor ellopták a hordót.
Egyébként egy gramm amfetamin mennyibe kerül?
Ugy emlékszem hogy ugy volt szó hogy egy uncia (durván 30 gramm) az 2500 dollár a sorozatban :S
Valoságban is ennyi? És a többi kemény drog mennyibe kerül? :D:D:D
-
#1086 Na meg is neztem az elso evadot.Tegnap megneztem a negyedik otodik reszt .Ma pedig a hatost.Nem egy porgos sorozat,de elegge bejott ez a hat resz.Varom a masodik evadot[ami valamivel hosszabb lesz 10resz].Koszonom az ajanlast -
#1085 Bocsi..töröljétek.
Ezt akartam :)
-
#1084 -
#1083 A második rész vége :D -
ldavid #1082 ez tök jó
-
geo91 #1081 KELL KELL KELL! -
#1080 szerintem is jó volt, bár elég durván lehangoló, nyomasztó volt.
de szeretem az ilyen drámákat, szóval engem nem zavar. -
ldavid #1079 "állandó szexjelenetek nélkül is"
a másodikban már volt belőle egy kevés, bár teljesen feleslegesen szerintem -
#1078 Nekem bejött a pilot. Abban hasonlít a Breaking Bad-re, hogy itt is érdekessé teszik a sorozatot különleges képességekkel rendelkező akcióhősök vagy állandó szexjelenetek nélkül is.
Részemről egy rész után ajánlott, gyerekek. -
ldavid #1077 faszom, nem tudom mi változott de most már 08.11-én folytatódik (+1 hónap) -
#1076 én már nagyon kíváncsi vagyok rá, csak felirat kéne -
ldavid #1075 meg igazából csak egy író jött BB-ből -
ldavid #1074 és mégis teljesen más :) -
#1073 Rectify sorozatot ajánlom mindenki figyelmébe, a Breaking Bad alkotóinak új sorija :P -
#1072 "Won't melt your bath like a certain memorable scene"
omg :D
elég durva az ára, de jól néz ki :) -
#1071 Fürdősó -
#1070 -
#1069 Jaja, az egyik legjobb karakter.:)
Better call Saul!:D -
Evoluti0N #1068 Nem bánnám. Nagy arc az alak :) -
ldavid #1067 tervezgetik már egy ideje, remélem lesz is belőle valami, én tuti nézném. -
#1066 Állítólag lesz Saul spin-off. -
Susarc #1065 most tarthat kb. 3x annyi csaj levarrásánál mint mi ketten összesen!:D:D -
ldavid #1064 azért Flynnek is összejön néha valami :D
-
Evoluti0N #1063 Jó az ötödik évad, de már ezt is igazából egy kicsit erőltetettnek érzem.