3367
eRepublik - the new world
-
#162 ahányan arra járnak.. nem lenne ez még top100ban sem :D -
#161 meg kéne próbálni egyszer itt tartani egy OÉT-et, felkerülnénk toplistára, többen látnák a topikot :D -
#160 jájájá :) w-p kémei mindenütt ottvannak -
#159 Ofkorsz. :) -
#158 van aki még ezt a topikot figyeli? :D -
#157 Üdvözlet emberek, toborzásom alatt én is idetaláltam :)
Mivel nem vagyok nagy fórumotgató, a játékbeli nevemmel készítettem accountot.
Van 1, EGY darab maradék meghívóm még.
Ezért az kapja meg, aki két követelménynek megfelel:
- Amint regisztált a játékban, itt az SG-n felajánla a saját 5 meghívóját azoknak akiket ez érdekelne
- Te vagy az első aki e-mail-t köld a címemre, így te kapod meg a meghívót
[email protected]
Remélhetőleg találkozunk a játékban, mint párt társak, vagy mint a kedves olvasóim/előfizetőis ;)
eMagyarország elég jól teljesített eddig a játékban, megszereztük felvidéket is, de a népesség hiánya kezdi megéreztetni a gondokat.
Szükségünk van minden egyes eCitizenre!
Tehát, mindeki hozzon magával még-egy-eCitizent! ;)
Köszönöm figyelmeteket, a viszontolvasásig! =)
(ha valaki megkapta a meghívót megírom ide, így a felesleges probálkotástól megkímélek mindenkit) -
McCartman #156 valóban, cégünk megjeléséig..)
már el is készült első házunk..) -
#155 Ajánlom figyelmedbe ezt a forumot, kicsit többet látogatott, mint az Sg-s. Ott nagyobb eséllyel kapsz választ kérdéseidre.
Amúgy a házipar mostanában és szerintem régebben sem volt egy húzóágazata sajnos eHungary-nek. -
#154 Reggeltem, köszi.
Lenne is rögtön 1 kérdésem..
Mikor és hogy tudok házat venni?? Ha jól tudom, akkor ha nincs házam akkor ez a wellnes ez lemegy ugye, kivéve ha q2 es kaját veszek. De egy darab ház sincs a piacon.. ami meg van az külföldi és marha drága.
Most akkor hogy lesz házam?! -
#153 Küldtem -
#152 Sziasztok!
Küldene vki meghívót a [email protected]!?
Köszi szépen -
McCartman #151 Gyertek az újonnan alakult (illetve egy másik cégből átszervezett) eHouse Constructor Companyba jópáran befektettünk a cégbe (köztük én is), jelenleg 477,52 HUF-al és 23,90 gold-al rendelkezik , tehát egyhamar nem megy csődbe.
Kezdő fizetésként 4 HUF , ez a tapasztalat növekedésével egyenes arányban nő ..)
cél a monopolhelyzet. -
#150 írj adminoknak vhogy -
#149 nem tudom nálatok is van-e hasonló probléma, de én nagy bajban vagyok. kajám nem fogy, wellnessem nem nő, napok óta :| vettem új kaját, semmi, pedig van házam is. Mi lehet a probléma? -
#148 hali, elküldtem! -
nick név #147 sziasztok
énis szeretnék egy meghivot [email protected] -ra
elöre is köszi -
#146 emberek, háború van! :D
ezzel kapcsolatos kérdésem lenne: hogy tudok kimenni és harcolni? veszek fegyvert, és utána? -
#145 Köszönöm már kaptam! -
#144 kaptál már meghívót? ha nem, írj emailt privibe és küldök -
#143 Svédekkel mi történt hogy eltűntek a top 5-ből? -
#142 Sziasztok!
Én is szívesen kipróbálnám a játékot! Ha valaki tudna adni nekem meghívót legyen szíves jelezzen privátban!
Köszönöm! -
#141 sajnos nincs még annyim :S -
#140 ~250ért szoktam adni
ha gondolod holnap adok egyet. -
#139 drágák és kevesen vannak :D -
#138 mér mi a baj az itthoni házakkal? :D -
#137 figyelitek hogy már csak 2,5 huf a q3-as kaja? :D amúgy házat honnan tudnék szerezni nem itthonról? van 10 aranyam, pénzen ne múljon, de kéne ház is lassan. -
#136 nos ismét van 3 meghívóm! akinek kell szóljon nyugodtan! -
#135 Köszi. Megkaptam. -
#134 elment (: -
#133 Sziasztok!
Szeretnék kérni egy meghívót.
Cím: [email protected]
Köszi! -
#132 megmeg; csinált egy céget és abba van. a fő acc-ját nem bannolták, csak kitörölték a a "mellék" acc-okat. -
#131 a gold megmaradt? :P -
#130 nem hinném h olyan sok fake lenne,mert a tesómnak volt vagy 10 fakeje és az összeset kitöröltették vele a napokban -
#129 létszámban hiába veszi fel az ország a harcot, lásd népességi sorrendben már Pakisztán mellett van, de mégis Pakisztán top3as katonai erő, Magyarország meg még a 20ban sincs benne. pl tommyc neked lehet hogy jobb hogy van 6 alreged az invite aranyért, de az annyira lesz jó hogy max majd tényleg azt hiszik a fejesek hogy van katonai erő, aztán majd hoppon marad az ország amikor rájönnek hogy van kb 30 erős katona (lásd szvsz a tényleg aktív emberek 90%-a azok akik már átmentek az új pártba, na ez kb 30 ember, plusz még azoknak a nagyrésze sincs sehol erőben). ráadásul ha tényleg gyorsan nő a népesség akkor úgyis átnézik majd, és akkor nem csak az alregeket fogják kitörölni a francba hanem azt is amelyiknek adtad a pénzt...Iránban is volt régen nagy svéd multiaccozás, de kitörölték a kétharmadukat a halálba
Pakisztánban is minden goldot az istenkirálynak kell adományozni, de ott mégis van bőven Q4-es kaja 4rupiért meg Q4-es fegyver 25ért...MO-n viszont soha nem lesz ilyen ha mindenki csak fake acc-okat csinál hogy összegyűljön a pénz a 25. fegyvergyárra -
#128 70et na, nem tudok számolni (: -
#127 hát átlag 3,5-ös fizetéssel 6 nap alatt 10 emberrel...ha összeszorzod akkor 210et költöttem rá, így nyertem 60at
de talán egy percig sem volt látható a piacon, mert elkapták :P
ezekután mivel a dolgozók fejlődnek remélem gyorsabban fog menni, de jó volna felfejleszteni 2 csillagosra (: -
#126 szép ár :D -
#125 jééj, eladtam az első házam 280 ért (: -
#124 kell hozzá 20 arany, most van 2 :) mivel kedves kormányunk sajna háborúzási céllal gyűjt aranyat így nem ad hitelt, más gazdag nép meg nincs. majd kitaláljuk :) -
#123 mikor kezdünk el Q2-es fegyvereket gyártani?