3367
eRepublik - the new world
  • BlackShadow
    ahányan arra járnak.. nem lenne ez még top100ban sem :D
  • Kicsikiraly
    meg kéne próbálni egyszer itt tartani egy OÉT-et, felkerülnénk toplistára, többen látnák a topikot :D
  • BlackShadow
    jájájá :) w-p kémei mindenütt ottvannak
  • Gyadi
    Ofkorsz. :)
  • Kicsikiraly
    van aki még ezt a topikot figyeli? :D
  • Francis Hunyadi
    Üdvözlet emberek, toborzásom alatt én is idetaláltam :)

Mivel nem vagyok nagy fórumotgató, a játékbeli nevemmel készítettem accountot.

Van 1, EGY darab maradék meghívóm még.

Ezért az kapja meg, aki két követelménynek megfelel:

- Amint regisztált a játékban, itt az SG-n felajánla a saját 5 meghívóját azoknak akiket ez érdekelne

- Te vagy az első aki e-mail-t köld a címemre, így te kapod meg a meghívót

[email protected]

Remélhetőleg találkozunk a játékban, mint párt társak, vagy mint a kedves olvasóim/előfizetőis ;)

eMagyarország elég jól teljesített eddig a játékban, megszereztük felvidéket is, de a népesség hiánya kezdi megéreztetni a gondokat.

Szükségünk van minden egyes eCitizenre!

Tehát, mindeki hozzon magával még-egy-eCitizent! ;)

Köszönöm figyelmeteket, a viszontolvasásig! =)

(ha valaki megkapta a meghívót megírom ide, így a felesleges probálkotástól megkímélek mindenkit)
  • McCartman
    valóban, cégünk megjeléséig..)
    már el is készült első házunk..)
  • Gyadi
    Ajánlom figyelmedbe ezt a forumot, kicsit többet látogatott, mint az Sg-s. Ott nagyobb eséllyel kapsz választ kérdéseidre.
    Amúgy a házipar mostanában és szerintem régebben sem volt egy húzóágazata sajnos eHungary-nek.
  • morreau
    Reggeltem, köszi.
    Lenne is rögtön 1 kérdésem..
    Mikor és hogy tudok házat venni?? Ha jól tudom, akkor ha nincs házam akkor ez a wellnes ez lemegy ugye, kivéve ha q2 es kaját veszek. De egy darab ház sincs a piacon.. ami meg van az külföldi és marha drága.
    Most akkor hogy lesz házam?!
  • Gyadi
    Küldtem
  • morreau
    Sziasztok!
    Küldene vki meghívót a [email protected]!?
    Köszi szépen
  • McCartman
    Gyertek az újonnan alakult (illetve egy másik cégből átszervezett) eHouse Constructor Companyba jópáran befektettünk a cégbe (köztük én is), jelenleg 477,52 HUF-al és 23,90 gold-al rendelkezik , tehát egyhamar nem megy csődbe.
    Kezdő fizetésként 4 HUF , ez a tapasztalat növekedésével egyenes arányban nő ..)
    cél a monopolhelyzet.
  • BlackShadow
    írj adminoknak vhogy
  • Kicsikiraly
    nem tudom nálatok is van-e hasonló probléma, de én nagy bajban vagyok. kajám nem fogy, wellnessem nem nő, napok óta :| vettem új kaját, semmi, pedig van házam is. Mi lehet a probléma?
  • TommyC
    hali, elküldtem!
  • nick név
    sziasztok
    énis szeretnék egy meghivot [email protected] -ra
    elöre is köszi
  • Kicsikiraly
    emberek, háború van! :D

ezzel kapcsolatos kérdésem lenne: hogy tudok kimenni és harcolni? veszek fegyvert, és utána?
  • BlueMaster
    Köszönöm már kaptam!
  • Kicsikiraly
    kaptál már meghívót? ha nem, írj emailt privibe és küldök
  • Kicsikiraly
    Svédekkel mi történt hogy eltűntek a top 5-ből?
  • BlueMaster
    Sziasztok!

Én is szívesen kipróbálnám a játékot! Ha valaki tudna adni nekem meghívót legyen szíves jelezzen privátban!

Köszönöm!
  • Kicsikiraly
    sajnos nincs még annyim :S
  • TommyC
    ~250ért szoktam adni
    ha gondolod holnap adok egyet.
  • Kicsikiraly
    drágák és kevesen vannak :D
  • TommyC
    mér mi a baj az itthoni házakkal? :D
  • Kicsikiraly
    figyelitek hogy már csak 2,5 huf a q3-as kaja? :D amúgy házat honnan tudnék szerezni nem itthonról? van 10 aranyam, pénzen ne múljon, de kéne ház is lassan.
  • BlackShadow
    nos ismét van 3 meghívóm! akinek kell szóljon nyugodtan!
  • Cowie
    Köszi. Megkaptam.
  • TommyC
    elment (:
  • Cowie
    Sziasztok!

Szeretnék kérni egy meghívót.
    Cím: [email protected]

Köszi!
  • TommyC
    megmeg; csinált egy céget és abba van. a fő acc-ját nem bannolták, csak kitörölték a a "mellék" acc-okat.
  • BlackShadow
    a gold megmaradt? :P
  • TommyC
    nem hinném h olyan sok fake lenne,mert a tesómnak volt vagy 10 fakeje és az összeset kitöröltették vele a napokban
  • quack
    létszámban hiába veszi fel az ország a harcot, lásd népességi sorrendben már Pakisztán mellett van, de mégis Pakisztán top3as katonai erő, Magyarország meg még a 20ban sincs benne. pl tommyc neked lehet hogy jobb hogy van 6 alreged az invite aranyért, de az annyira lesz jó hogy max majd tényleg azt hiszik a fejesek hogy van katonai erő, aztán majd hoppon marad az ország amikor rájönnek hogy van kb 30 erős katona (lásd szvsz a tényleg aktív emberek 90%-a azok akik már átmentek az új pártba, na ez kb 30 ember, plusz még azoknak a nagyrésze sincs sehol erőben). ráadásul ha tényleg gyorsan nő a népesség akkor úgyis átnézik majd, és akkor nem csak az alregeket fogják kitörölni a francba hanem azt is amelyiknek adtad a pénzt...Iránban is volt régen nagy svéd multiaccozás, de kitörölték a kétharmadukat a halálba
    Pakisztánban is minden goldot az istenkirálynak kell adományozni, de ott mégis van bőven Q4-es kaja 4rupiért meg Q4-es fegyver 25ért...MO-n viszont soha nem lesz ilyen ha mindenki csak fake acc-okat csinál hogy összegyűljön a pénz a 25. fegyvergyárra
  • TommyC
    70et na, nem tudok számolni (:
  • TommyC
    hát átlag 3,5-ös fizetéssel 6 nap alatt 10 emberrel...ha összeszorzod akkor 210et költöttem rá, így nyertem 60at

de talán egy percig sem volt látható a piacon, mert elkapták :P
    ezekután mivel a dolgozók fejlődnek remélem gyorsabban fog menni, de jó volna felfejleszteni 2 csillagosra (:
  • BlackShadow
    szép ár :D
  • TommyC
    jééj, eladtam az első házam 280 ért (:
  • BlackShadow
    kell hozzá 20 arany, most van 2 :) mivel kedves kormányunk sajna háborúzási céllal gyűjt aranyat így nem ad hitelt, más gazdag nép meg nincs. majd kitaláljuk :)
  • Kicsikiraly
    mikor kezdünk el Q2-es fegyvereket gyártani?