eRepublik - the new world
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen
Akkor szerezz 1-et :D
Igen
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
csak harc után lehet odamenni?
39 wellnessem.
ha többcsillagos kaját veszek akkor jobban nõ a wellness?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
szivesen fogadnék pár tanácsot.
illetve elsõ kérdésem hogy az energiámat hogyan lehet feljebb tornászni?mert úgy veszem észre hogy csak csökken minden dolgozással és edzéssel.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Eddig lehetett, hogy ha leütötted magad 50-ig elõzõ nap, ütöttél egyet és 40-rõl visszajöttél 90-re.
de nem is az a gond, de nincs leütés ezentúl... :(
hát a jó ...-t az erep adminjainak
Én csak mostanság kezdtem belevetni magam a játékba :)
Na ez mos mi a fax? Semmi nem változott, mindig 100% wellnessen melózom és hétfõ óta mégis folyamatosan csökken a termelékenységem, ma is 24.11 volt, az eddig megszokott 38-43 helyett...
Egy hete kezdtem játszani ezzel a játékkal és nagyon tetszik. Túl vagyok az elsõ csatámon, viszont a wellnessem nagyon lecsökkent. Olvastam, hogy lehet kórházba menni, már egy órája keresem, de még mindig nem találom. Hogyan lehet kórházba menni? (van a régiómban)
Elõre is köszi! : )
Miért van az az érzésem, hogy csak PHOENIX-eseknek, és érdekes módon pont a Londoni csata utolsó két órája óta... :D
Légyszíves valaki tegyen nekem egy ajánlatot az accomért, már nagyon unom és jó lenne, ha valaki folytatná és mindketten jól járnánk.
JackJagger
Ja és van hozzá vagy 150-160 gold , meg egy org.
Pm-ben lehet velem felvenni a kapcsolatot.
További minden jót,
JackJagger
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
#1961: pénzzel mi lett ? :p
-a skill az jó, azzal nincs gond
-a strength lehetne magasabb is
-a rang is lehetne magasabb
-majd 1 éves reg létére lehetne több HW medálja.
Persze nagyban változtatja a dolgokat, hogy mi van az accon (mennyi pénz, gold, ház, ilyesmik)
Egy 21-es szintû 20-as strenthel pár hónapja 15k-ért adtak el asszem...
Szerk: lehet én is eladom a sajátomat...