3367
eRepublik - the new world
-
Rundstedt17 #2524 na jah de amúgy jó is mert így napoleonra nem kell költeni,előre tudom hogy a V2-ben háborúban való részvételem nulla lesz,szóval fölösleges lenne xD -
#2523 bekerültem betaba, szar az új háborús modul :D -
#2522 köszi -
Cat 02 #2521 http://ereptools.net/market/raw
+ vedd figyelembe a visszaváltást és a vámokat/adókat -
#2520 azért csodálkoztam, hogy mi a manó van. Bár az osztrák valuta meg eltűnt, pedig oda még licenszet is vettem. Így hogy találjam ki hogy hol érdemes eladni a búzámat? : D -
#2519 nem, hanem csak annak az országnak a valutáját látod, amilyen országban jártál, vagy amit már vettél/kaptál a monetaryn -
#2518 A monatery-n miért csak kína, usa, MO, sgd, és pen aranyváltását látni? A többi országban nem adnak el aranyat? -
Cat 02 #2517 Akkor m1, jövőhéten nem leszek, ha addig nem kerülsz be, akkor megadom szívesen, csak rendesbe ne lépj be :) -
#2516 Én bekerültem az új harc nagyon nem tetszik a többi viszont egész jó. -
#2515 mi van? -
Cat 02 #2514 Te mikor kerülsz be ? (van ilyen izé amit ki lehet tölteni) -
#2513 rohaggyá meg, én meg szivesen kipróbálnám :\ -
Cat 02 #2512 Bent vagyok bétán, csak időm nincs játszani :D -
Cat 02 #2511 http://www.facebook.com/photo.php?pid=4084757&id=26897053321
Lehet írni, hogy miért vegyenek fel és ha frappáns vagy, béta tesztelő lehetsz ^^ -
Rundstedt17 #2510 az már megvolt 1 hónappal ezelőtt, csak nem szeretném ha valaki indulna a poziciomért XD -
#2509 kis TO-s:D -
Rundstedt17 #2508 kiváló XD -
Cat 02 #2507 Aznap nem lehet már jelölni, ha erre gondolsz. -
Rundstedt17 #2506 pártelnöki választáson 15-én is tudnak indulni?Vagy csak előtte? -
Cat 02 #2505 Naja, ha van :D
Én is távol leszek 3 hetet, vagy lopott wifi lesz, vagy pedig WAP és fizetek :s -
#2504 wifi :D -
Cat 02 #2503 Net honnan van rá ? Fizetsz a WAP-ért ? -
#2502 én n95-ről opera mobile segítségével, egész jól elvagyok néha :) -
#2501 franc... hát nem most kell elutaznom 4 napra, amikor mánágerelni kéne a céget? :D kell egy laptopot szereznem :/ -
Cat 02 #2500 Régi telóval próbáltam, de nem tudtam belépni captcha miatt. Újabbakon meg ugye megjeleníti, úgy mint a gépen, szal gondolom jah. Bár a lenyíló menü lehet parás neki. -
#2499 Tudja valaki, hogy mobil böngészőről fut a játék? -
#2498 Nekem is q2-es kajacégem van de mikor fejlesztettem akkor nem volt ilyen visszaesés vagy legalábbis nem ekkora. Egyébként most hogy igy leestek a fizetések a q2-es céggel is simán lehet napi 25-30ft nyereséget termelni. -
#2497 najó de érted.
Q1 kenyér 0.60, ebből a nyersanyag 0.34, a profit 0.26.
Q2 kenyér 1.46, ebből nyersanyag 0.68, a profit 0.78 de a felét termelik csak így 0.39.
Q3-as kenyérnél ugyanígy kb 0.5-ös a profit.
Ellenben aki a Q2-es szántóföldemet dolgozik, alapból 0.67-et termel. Azért van különbség. -
#2496 érdemes, de szvsz csak q3-tól éri meg. A kenyér pedig alapból mindig rizikós, egyszer fent egyszer lent, de jó stratégiával könnyen nyereséges lehetsz. -
Cat 02 #2495 De érdemes. Drágább is a Q2 kenyér.
Mondjuk q1,q2 nem mindig nyereséges :s -
#2494 Akkor a manufaktúrába nem érdemes fektetni. Ha ezt előbb tudom...
Eladó Q2 kenyeres cég : DD -
#2493 nyersanyagoknál nincs visszaesés, a többinél viszont minél magasabb a quality, annál kissebb a termelékenység, hiszen jobb minőségű anyagot nehezebb előállítani. Illetve rengeteg múlik az ideális munkásszámon is, az is nagyban hozzájárul 1-1 ember termelékenységéhez :) -
Rundstedt17 #2492 hát lassan térül meg :P -
#2491 csak az a fura hogy amikor a búzatermelőt nyomtam kettesre nem volt ilyen termelés esés. Így viszont teljesen értelmetlen, és fölösleges fejleszteni. Pláne magasabb szinre, 50 goldért is majd +0.1-es profitot kapok... nonsense. Most adhatok vissza 36 goldot havernak : D -
Rundstedt17 #2490 gondolom jobb minőséget nehezebb megtermelni,bár passz én nem cégeztem még :D -
#2489 Na most én vagyok a hülye, vagy ennek tényleg semmi értelme?
Felfejlesztettem a kenyérsütőt 2-es szintre. Én okos, gondoltam hogy a mostani 0.33-as profitból ezáltal lesz 0.88 ami a 2 csillagos kenyér, és a 2 raw material különbsége. Ez eddig rendben is van, de hogy a fenébe van az hogy a termelés meg leesett a felére? Semmi értelme nem volt fejleszteni, dupla profit, de fele termelés, szinte ugyanott vagyok. Ez így wtf?! -
#2488 OMG -
Cat 02 #2487 Nyersanyag szerintem megmarad, de a termék nem.
Monetary-n ki lehet venni. Mondjuk én ahhoz hülye vagyok, szal mindig társam veszi ki :D -
#2486 Őő kérdés. Ha fejlesztem a gyárat, elvész minden nyersanyag és késztermék benne. El lehet valahogy küldeni a megvásárolt nyersanyagot mondjuk az ORG accountra, onnan meg vissza, vagy mindenképpen bukó ami bent van?
Illetve valahogy ki lehet kerülni a "collect" esetén az adózást? Egyelőre örülök ha valami pozitívat tudok termelni a zuhanó árak mellett, nemhogy még azt is eltaxoljam :/ -
Cat 02 #2485 Ezen röhögök már 10 perce :D:D:Das