314
-
#34 Irnam a velemenyeket a kulombozo orszagokban levo KFC-krol.
Magyarorszag : nem jo.
Nemetorszag : elfogahadhato
Franciaorszag : finom.
Anglia : finom.
Olaszorszag : nem jo.
USA : kivalo.
Romania : kivalo.
Mashol nem probaltam. az utobbi kettonel azert jo mert tele nyomjak finom foghagymas majozenes martassal :D
Nalam a KFC a kedvenc fast food , a MC-et utalom de a Burger Kinget neha meglatogatom. -
#33 jobb a mekinél, de a subway még jobb :) nagyon csira kajáik vannak :P -
#32 2 éve sokkal jobb volt. NAGYON elszálltak az áraik, a vödrös kiszereléseket is átszervezték, sokkal drágább és gyengébb a tartalma. Régebben rendszeresen kajáltam náluk, de amióta a változtatás volt egyetlen egyszer sem. Kapják be. -
#31 Keletinél is van asszem. Bár én még sosem kajáltam a KFC-ben :D -
#30 Subway és KFC ez a kettő a best, szerintem... :) -
#29 egyszer ettem KFC-ben, elég is volt (: -
zoolee #28 Sajna közelemben nincs KFC, pedíg szívesen kipróbálnám.mekiből elegem van ezért áttértem subway- re.:D
Rohadt jó kajáik vannak.:) -
#27 kfc bácsinak kecskeszakálla van, ennyi a különbség :D -
Szeritnem hasonlít gyorsba össze dobtam -
#25 2 is van Általános esszme csere címen legalább is nekem -
#24 Mekis topik is van:S:S bár van benne valami -
blackgamer #23 "fasza"? lol, amúgy van Gyorséttermek topik -
#22 htx :D -
#21 valaki tudna ide tenni 1 fasza bannert:D? -
#20 keresek valami magyar honlapot azt előre kiválaszthatod amenüt mert oda álsz a pulthoz máris kérdezik mit kérsz:D közbe szerintem 10 emberből úgy max 2ember volt KFC-ben szerintem! -
#19 -
#18 ha eljutok, mindenképpen adok neki egy esélyt, csak nagyon keveset vagyok pesten a tanulmányaim miatt... de ahogy mondjátok ezeket a menüsorokat, összefut a nyál a számban :D -
#17 :D én csak 2 fajta menüt simerek a"Klasszik Kosár" 2 darab nagy valami:D ami finom:D azok apici 1 csontos combok 4db + a csont nélküli (annak érdekelne aneve mert az atom finom) abból 4db de asszem az csak csipősbe van -
Aspyrin #16 Például a Nagykörút-Király utca sarkán. -
#15 Nem tudom h, Mo-n lehet-e ilyet kapni, de kint volt olyan is h családi adag. Ott lazán egy vödör csirkealkatrész 2 liter Pepsivel meg 4db sültkrumpliadaggal. :D -
#14 aham:D Dunakeszis Auchannél ettem 1x:D és ott tök jó gádszik szolgálnak ki:D és akaja is finom 1x legalább ki kell próbálnod -
#13 ja és még Szentmihályi uton is van XVkerület Pólus Centerben -
#12 És a pénztáros meg a pultos "csirkék" is olyan jók mint amit árulnak? :D -
#11 Sztem jobb mint a Mc Donalds. Amikor haverral voltam kint Angliában akkor szinte minden ebédre KFC. Volt egy bizonyos Big Daddy's nevű menü, volt benne egy db csirkealkatrész, hatalmas hambi, nagy sültkrumpli, és lehetett hozzá választani 5 féle cuccból. Volt kukorica meg saláta meg miegymás..... Kár, h Mo-n nem hozták be. Bár az akkora adag, h tuti magyarok alig bírtak volna vele. :D Mekinél egyáltalán nincs ilyen, csak kiporciózzák az egészet..... -
#10 hát végül is nagyon jó "csirkéket" csinálnak meg kell hagyni -
#9 Google-s KFC-s link csak hogy ne kelljen képeket linkelgetnem! -
#8 Egyé' sokat :-D
-
#7 Duna Plázába nyílt egy GYöngyösi utcában akkor Dunakeszi Auchan elött és úyg tudom még Kispesten Európarkban ameki melett -
CUCLI #6 bp-n jópár van. -
hitch #5 én ha a KFC ben kajcsizok akkor mindig a Fincsibe,vagy a texas hot wings azok télleg qurva jok:D -
Nem tudom hogy vagytok vele de hasonlít a csávó képe Vágó Istvánhoz:D -
#3 már hallottam róla, de bevallom még nem találkoztam ilyen kajáldával mo-n... Merrefelé van éttermük? -
-
#1 Na első hozzá szólásként azért nyitottma atopicot láttam hogy van McDonalds-os és mivel és néha néha KFC-t is meg látogatok gondoltam csinálok egyet és beszéljük meg miylen jó kaják vannak itt kedvencetek vagy éppen mi ami nem ízletes a KFC-ben Mindjárt linkelek képeket