27
StreamStat - Magyarország legnagyobb netrádió toplistája
  • banok
    2,5 év után grat. hozzá, rengeteget használom.
  • Pheel
    Ez viszont már reklám...
  • SySERR
    Elkeszult a forum is.
    Cim: http://forum.streamstat.hu/
    A temak osszeteteleben meg lehetnek valtozasok (Van ami ki fog kerulni, es lehet benne uj forumtema.)
  • SySERR
    Kattintsatok ra a zene cimere es eloadojara (Shoutcast es Steamcast) es szepen behozza az eddig lement zenek listajat :)
  • [HUN]FaTaL
    Fasza lett:)
  • SySERR
    Azok azert rosszak mert a radiocsatornak rosszat vagy rosszul allitottak be. Az oldalon csak a radiok eleresi cimei vannak tarolva, az osszes tobbi adatot maga a radioszerver tarolja es az oldal onnan szedi le es ugy teszi ki.
  • Frosty01
    ó. :(
  • Muki100
    Pár rádió linkje rossz, eddig a Szent Koronáét és a pontfm-ét vettem észre.
  • SySERR
    Csak magyar radiok vannak.
  • SySERR
    http://www.steamcast.com/ <- ennek mintajara lett csinalva, ott nincs ilyen gond :)
  • ThisZip
    Már úgy vessző, h amit leírtam a 10-es hozzászólásomban. XDXDXD Mind1.
    LOL, a play gomb persze, h nem szúrja ki a szemem. :D Sztem, jobb lenne, h ha a Play gomb a hely és a szerver között lenne, nem a sor végén. ;) Mer akkor kapsz egy csomó lüke beszólást, h nem lehet egyből lejáccani.... XDXDXD
  • Frosty01
    meg a di.fm-es streames rádiók meg ilyesmi? :]
  • Frosty01
    .977 NINCS???????????????? :O
  • SySERR
    Nalam nincs vesszo, van Play gomb, arra meg indul egybol. FF, es IE alatt tesztelve (Safari alatt valoban nem azt csinalja amit kene, de arrol a bongeszo tehet)
  • Pheel
    Nekem elfér itt, bár ha mondjuk adsense reklámok jelennének meg az említett oldalon, akkor igencsak csúnyán néznék.
  • ThisZip
    Az a vessző pont a legrosszabb helyen van. Tehát nem jön be winampra egyik se.
  • ThisZip
    Végigkattintottam az első oldalt, és egyiknél se jött be először, csak winampban.
  • trogerzsiger
    Sztem nem kapsz bant.
  • SySERR
    Nekem egybol indul, viszont ha szerver tele van akkor lehetnek bajok.
  • SySERR
    Mivel nem PHP alapu az 1 kicsit zuros, viszont van kereso ami eleg gyors, reszben ezt a rendezest ki lehet valtani.
  • ThisZip
    Minden radiot 1 azaz EGY kattintassal lehet meghallgatni (nem kell kulonbozo mas oldalakon bolyongani).

Rádió1-nél bajok vannak.
  • ThisZip
    Jó 5let! Grat hozzá! Lehet, h ábécé sorrendbe kéne őket rakni. :D
  • SySERR
    Hatareset, de beprobaltam :P
  • cseszter
    reklám=ban
  • trogerzsiger
    ügyes, de jön a sok okostóni hogy ez reklám, mondjuk az..
  • SySERR
    Hi!

Csinaltam egy rendes magyar radio toplistat mert az eddigiek valami borzalom.
    Eddigi statok es hibai:

- www.shoutcast.com: csak shoutcast szerverek es nem lehet szurni magyar radiokra.
    - dir.xiph.org: csak Icecast es nem lehet szurni magyar radiokra.
    - radio.lap.hu: omlesztve minden mint a szemet, az eletbe nem lehet `vegigprobalni` a radiokat + nem frissitik rendesen
    - netradio.lap.hu: sok radio mar doglott ezen az oldalon
    - www.radiostat.hu: sok radio hianyzik es csak Shoutcast (+ rengeteg bug, idonkenti lassulas, stb...)
    - www.magyarportal.hu: undorito

Ugyhogy gyorsan osszedobtam egy olyan radiostatot ami potolja ezeket a hianyossagokat:
    - Csak a magyar radiok listazodnak.
    - Shoutcast, Icecast2 es Steamcast tamogatasa (tehat megtobb radio a listaban)
    - Icecast2 eseten tobbcsatornas radiok tamogatasa.
    - Minden radiot 1 azaz EGY kattintassal lehet meghallgatni (nem kell kulonbozo mas oldalakon bolyongani).
    - Csak a mukodokepes radiok listazodnak (offine radiok nem), tehat amire rakattintasz az biztos hogy megszolal.
    - Winampos TV es webkameras radiok tamogatasa
    - Gyors mukodes, tehat hulladek gepen is emberi sebesseggel fut.

Az oldal beta allapotban van ezert neha elofordulhatnak kisebb hibak.

Az oldal cime: http://www.streamstat.hu/

Lessetek 1000el, otletek javaslatok johetnek.