35
-
Csatti #35 Az is jól látszik milyen gyakran vesznek legális játékot a fórumozók, lévén ezek a jelek már évek óta rajta vannak majd minden játék dobozán, a kézikönyvben részletes magyarázattal. :) -
#34 Jesszum de sok hülye és olvasni nem tudó vagy az internetet használni nem tudó ember van itt.
Az oldalon ez a két csoport van a képek fölött:
PEGI célkitüzésének megfelelöen 2 képírás-tipus tekintendö irányadónak:
- Tartalom alapján meghatározott tipus
- Korcsoport-kategória
Tehát nincsen párosítva a kor az ábrához!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#33 Attól függ, kaptak-e faszt a bizottsági hölgyek tegnap este... -
cateran #32 Engem az érdekelne, hogy milyen döbbentes difi lehet 1-1 játék közt, ha 4+,6+ illetve 7+ kategóriát kapnak...mi kell ahhoz hogy ne 7+ hanem csak 6+ -os legyen? -
#31 18+ -> erőszak
Jó kevés játék lesz akkor <18 :) -
RecoPhile #30 Fú még szerncse hogy 6évesen játszottam először doom és wolfal... -
RecoPhile #29 Most akkor Bioshockot drogos játéknak fogják tituálni?
+3 most akkor 3 évesek már játszhatnak káromkodós játékokal? -
#28 Nekem erről az öklös képről az "Bitangok! Ezt akartátok?" c. propaganda kép jut az eszembe. Itt a link.
Bocs. (: -
sathinel #27 és a rasszistákat, és mindenkit aki nem tetszik le kéne lőni az az igazi. A legjobb ha kiírtja az ember magát a földről akkor nem lessz akivel gond lenne. -
A1274815 #26 "szerencsés helyen élsz, nálunk 13 éves büdöskölkök beszélnek arról a buszon, hogy még ezen a héten nem is füveztek"
Bekéne vezetni, a drog dilerek azonnali utcán történő fejbelövését.
Aztán meglátjuk hányan fognak drogozni. -
Su0my #25 amúgy nemtom, de miért nem felháborító pl a 4+ évtől látható rasszizmus? mert szerintem az is az... még ha van is rá ok -
Su0my #24 szerencsés helyen élsz, nálunk 13 éves büdöskölkök beszélnek arról a buszon, hogy még ezen a héten nem is füveztek -
nickwearby #23 "És nem lettek degeneráltak az emberek. "
Nem lettek? -
sathinel #22 Lol neveljük burokban idiótává a gyereket. A játék teszi hülyévé, és ez miatt kell a korhatár hogy felfogja? akkor piroska és a farkasban mikor megzabálja a fél családot a farkas, és utánna szitáválövik, és kivágják a megevett embereket azt is korhatárhoz kötik? De sorolhatnánk tovább majdnem az összes népmese ilyesmikkel volt tele. És nem lettek degeneráltak az emberek. De manapság mikor mindent tiltanak, átírnak mert túl véres(pl meséket) akkor azt láthatjuk hogy egyre több idióta van aki nem képpes jó és rossz közt különbséget tenni. Vajon ezt tudatosan idézik elő, vagy politikusok mindenhol ennyire idióták? -
Bagoly000 #21 hát akkor az lessz a "érdekesebb" játék, amin több ilyen jel van. -
nickwearby #20 ok,
én a 2. hsz-től függetlenül benéztem... -
Cat #19 "Szerintem csak elcseszték a képen a párosítást."
Magyarul van a honlap, nézzétek már meg bazz mielőtt hülyeségeket irkáltok. Semmilyen párosítás nincsen, azt csak a #2-esben találták ki. A kép csak az alkalmazható jeleket sorolja fel, egyikben a szimbólumok, másikban a korhatárjelző számok. Egy játék dobozán egyszerre akár 3-4 szimbólum is lehet (pl. ha bedrogozott négerek jönnek feléd csápolva, és le kell lőnöd őket, az erőszakos, rasszista játék, amiben kábítószert használnak)
-
#18 Ez annyira hianyzott mar!:)) -
tomcsa4 #17 Igen ez nekem is fura, ahogy mondottad. Én szerintem a drogot is 16+-ra kellene tenni (csak az a baj, hogy középiskolában divat lett füvezni).
Szerencsejáték: például egy blackjack nem hiszem ,hogy annyira káros lenne. Ha pénzért játszik a játékban az sem. Káromkodás: igen, ez furcsa, hogy 3+, mivel 4-5 évesen sem kellene megtanulnia (de megtanulják sajnos az oviban, mert mindig lesz olyan, aki tanít).
Pók a fóbia? Mert az hülyeség, egy 40 éves is frászba eshet. ha pókfóbiás. Erőszak ugyan iyen, aki nem bírja, annak rémálmai lesznek tőle. Mindegy hány éves (most az ilyen Manhunt féle baromságokra gondoltam). -
#16 Ez akkor most nem kamu?
Szerintem csak elcseszték a képen a párosítást.
Egy 7 éves (jó esetben) azt se tudja mi az a drog egy 4 éves meg mióta értene meg rasszista utalásokat?
-
A1274815 #15 Sőt 6+ kortól a DOOM3 ilyesztő jelenetei hát netudom. -
nickwearby #14 Ja, hát a többit is lehet vitatni,
pl. a káromkodás 3+ évesen--- háát,
szubkultúrafüggő, hogy finoman fejezzem ki magam...
A szerencsejátékot mondjuk nem értem, ha nem multiplayeres online játék, akkor miért ne lenne ajánlható kisgyereknek (nyilván, amikor már meg is érti)?
Én pl. azokat imádtam régebben,
felnőttként meg halálosan unalmasnak tartom.
Egyedül ez a drog téma besorolása verte ki nagyon a biztosítékot,
nem tudom felfogni, hogy 7 vay 8 éves gyerek miért láthat játékban drogot?
Más a felvilágosítás, az valóban, jobb minl előbb, de itt nem kifejezetten arról van szó. -
A1274815 #13 A 3+ kortól a b+, f*, 3.1415csa, k* anyád, stb. nem dúrva? -
tomcsa4 #12 Csak megrajzolva. Vele való szexuális megrajzolás 16+ kategbe esik, legalábbis amit idetettek. Természetesen a pucér megrajzolása is 16+.
DE ha áll csak az "utcán", akkor 7+. Kábítószer használat más tészta, az tényleg durva! -
nickwearby #11 7 éves kortól láthat a gyerek kábítószer/k. használatot a játékban???
Azért ezt a besorolást felülvizsgáltatnám... -
tomcsa4 #10 Maximum a gyengébb idegzetűeknél szorongást, melyet vagy maguktól vagy segítséggel (pszichológus) kell kezeltetni, de ebből hamar kijönnek. -
r4pid #9 Ejj de jó píz lesz ez valakinek -.- -
tomcsa4 #8 Oké, kell a szabályozás. De akkor miért mutatják délelőtt és délután 16+ vagy akár 18+os filmek előzeteseit? Ráadásként pont azokat a részeket mutatják, mik miatt (is) az adott korhatárba sorolandó. Ezt is szabályozni kellene.
Én még mindig hiszem azt, hogy a játék semmiféle erőszakos cselekedetet, esetleg elborult személyiséget nem okoz, de azért kell a szabályozás (bár a netről azt tölt le, amit akar). Egy aberrálttal meg nem lehet mit kezdeni, rá a semmitevés is elphozhatja, ez bizonyított. -
Cat #7 A weblapon ott van magyarul részletesen, melyik micsoda.
http://www.pegi.info/hu/index/id/99 -
A1274815 #6 Lehet, hogy a fenti ábrák alapján fogják elvégezni a tesztet.
Ha tudsz csúnyán káromkodni, akkor megkaphatod az első piktogrammal elátott játékot.
Ha rassziszta vagy, akkor a "Man in the Midle" pictogrammos játékot.
A többit is értelem szerűen. -
Hoz_Hun #5 Jaja, a második az rasszizmus. Pók sztem szörnyekre utal, illetve rémisztő dolgokra. -
#4 A középenállós rasszizmus vagy kiközösítés.
A pók meg félelem.
Remélem a két sornak van köze egymáshoz és ez lesz az új rendszer -
kernerster #3 Tényleg, nem tudja senki mi az a pók???? szörnyek vannak benne vagy mi???? -
A1274815 #2 Itt valamit elszúrhattak: 3+, 4+, 7+, 6+ (?), 12+, ...
A két sor remélem független egymástól, mert különben röhelyes:
3+ -> káromkodás,
4+ -> nemtudom micsodás (mások kihalgatása, "Man id the Midle" típusú támadás akar lenni vagy mi?)
6+ -> pókok csonkítása
7+ -> drog
12+ -> szerencse játék
16+ -> szex
18+ -> erőszak
-
Inquisitor #1 Teljesen értelmetlen 3-4 évente új rendszert bevezetni, ha senki nem veszi figyelembe. :(