Lassult a Sony Ericsson tempója
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Optimista hiszi, hogy a lehetõ legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
az sg fórum hivatalosan is a neten lévõ legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha wlan lenne a telójában akkor nélkülözhetetlen alapdolog lenne,de mivel nincs,így egy felesleges kacat.<#eplus2>#eplus2>
Sok ilyen ember van sajnos,de nem kell foglalkozni vele...lényeg hogy mindenki boldog legyen.<#bee1>#bee1>
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
ez pedig a Freescale i.MX31 369MHz-es proci. N95-ben Texas Instruments OMAP 2420 332MHz-es proci van, órajelben gyengébb, összességében szerintem valamivel erõsebb. hogy ronda-e, az tény, én legalábbis senkivel nem találkoztam volna, aki az ellenkezõjét mondta. az F500 hogy jön ide? rákerestem azért, az egy alapból nem szemetkápráztató teló voda által elcsúnyított változata, ahogy látom, de még az is szebbnek tûnik :)
WLAN fölöz?
"mert ha van akkor ott van a laptopom hozzá"
szinte az egész város bármelyik pontján találni WLAN hálót, kétlem, hogy a laptop mindig ott van a zsebedben :) szóval ilyen hülyeségeket se mondjunk már :)
Na csak 1 példa..ugye az AMEO-ba is beelpakoltak minednt..wlan, kékfog, GPS, 600-as proci..csak épp nem nagy élmény vele netezni. Van meg drága volt csak a családban senkisem használja...meg nagy meg nehéz.
E51 elõtt nekem is volt 2 SE telcsim (z600 és k750) szerettem õket, de az újak nem nagyon fogtak meg, amikor kerestem telcsit nézegettem õket is, de egyedül a fényképezõben tudták elverni a Nokiát.
PSN: berghold
második magyarázatot sem értem, tehát te is beismered h szar az aksi ha jól értem?
WLAN még szerencse hogy nincsen? elárulnád, hogy mi hátrányod lenne belõle, ha lenne benne. mondd azt, hogy nincs rá szükséged (bár ezt is nehezen tudom elképzelni, ez az egyik legfontosabb funkció, amit ma egy telefon tudhat), de ez h szerencse, hogy nincs benne, ez enyhén szánalomgerjesztõ.
RAM mihez? aki oprendszeres telót vesz, azt hittem nem kell megmagyarázni. 20 mega szabad ram nagyon kevéske.
a menüjére pedig mondtam hogy lassú?
félre ne értsd, semmi bajom azzal a telóval, csak olyanokat állítasz róla (N95-nél jobb, stb), hogy égnek áll a hajam.
Akksit naponta vagy 2 naponta tölteni kell de rá tudom dugni töltõre szvsz...
WLAN...még szerencse, minek? 3colos kijelzõn netezzek?
Ram..mihez? Quake3? Játékok jól futnak rajta, navigáció is, DivX-et is kapcsiból lejáttsza, wma,mp3,ogg szintén megy neki. Gyors..nagyon gyors a menüje.
alapvetõen nem lenne rossz teló, csak:
-nagyon ronda
-aksi gyenge
-nincs WLAN
-kevés RAM
Azonkívül az érintõ képernyõ is kezd elvárássá fajulni. :D Év vége felé pedig a Motorola tervezi a projektoros mobilját. Most vagy gatyába rázzák magukat, vagy elmegyek hozzájuk feljesztõ managernek és jaj lesz nekik. :D