Van, de mégsem kell az optikai hálózat Ausztriában
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sógoréknál ez az utlsó cirka 60-70m is üvegszál.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Akkor ki lenne használva a hálózat
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
Asztriában ftth, fiber to the home, vagyis teljesen üveg. Ügyfelenként kb 700EZRET kell fizetni a bekötésért.
Ott se szarják ám a pénzt...
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Ugye te se hiszed, hogy ingyen volt 😊 A hátrányos területek egyrészt kapnak állami támogatást, évenként több százmilliós értékben, beszállhatott az önkormányzat is, no meg a cég is kiépíthette valamilyen konstrukcióban olcsóbban.
A
Persze te döntsd el, hogy neked mi a fontosabb..
https://twitter.com/foodlfg
Kellenek munkatársak akik kábeleznek, kell regisztráló személyzet és 1-2 rendszergazda, neadj isten még 1-2 programozó is és kész.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Akkor miért van, hogy pl.: Debrecenben az elõfizetõknek ingyér húzták be??? Ja és ot havi 3000 ropi összegé adnak kb 15/15 bagy 25/25 Mbit-et!!! Na,az már net. Nekem szaros Invitel van. 10 ropi 4096/256 kbps. Röhej...
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Ha valaki széles sávú internetelérést akar, akkor célszerû ezen az oldalon elõbb megnézni, hogy az adott helyen milyen lehetõségek vannak.
Zalaegerszegen ennyiért(pontosabban 4800ért) 1 megabitet kapok és 2 hetente vannak erõsebb gondok, van hogy 1-2 napig nincs net, és úgy 1 megabit, ha felfelé töltök az a letöltésbõl vesz el sávszélességet. Szóval nem gondoltam volna hogy a UPC ilyen jó, kicsit kétkedve rendeltem meg, de nem bántam meg. 😊
Ja és ugye nem kell telefon vonal, kábeltv-n jön az áldás, és még a káblre kötött 5 TV sem zavarja.