39
-
ZoliJ #39 WoW: The game was released on November 23, 2004, celebrating the 10th anniversary of the Warcraft franchise.
GW: Three stand-alone episodes and one expansion pack were released in the series from April 2005 to August 2007. -
#38 "a WoW csak agyatlan farmolás"
Lehet agyatlanul farmolni, de én szerintem 70-es szintig a játékélményen van, aztán meg PVP. Persze 1000. altnál már csak farmolnak...
"és had ne kelljen most felsorolnom, hogy a Guild Warsból mennyit vettek át."
Ezzel az a gond hogy a WoW jóval előbb jelent meg mint a WoW, nézz csak utánna :) -
#37 > "Mert azt senki se gondolja komolyan hogyha valaki wowozik akkor mással nem is játszik... ugye? Vagy mire akart kilyukadni?"
Lehet hogy számodra furcsa, de a hír igaz: aki WoW-ozik, ritkán tol más játékot. Hogy miért? Mert túl sok időt elvesz tőle a WoW.
> "Motiváció játék közben jön meg, ha valaki nem próbálja meg, nem tudja miről van szó."
Vaqy játék közben megy el. Bárhogy is nézem, a WoW csak agyatlan farmolás. A félreértések elkerülése végett: én is játszottam a játékkal.
> "Blizzard nem lop ötleteket."
Ez tréfának jó. Interface egy az egyben Everquest, és had ne kelljen most felsorolnom, hogy a Guild Warsból mennyit vettek át. De ezért kár lenne kárhoztatni őket, ők is rengeteg jó ötlettel járultak hozzá a játék sikeréhez.
Tudjátok kinek lehet SZAR? A Blizzard North-nak. Pont WoW megjelenése előtt váltak ki, és így szépen kimaradtak a kászálásból. :b -
ZoliJ #36 pedig van, max nem érhető el mindenkinek -
#35 Egyetértek - egy kultúrmócsing - a WC2 után már elvesztették a fonalat a középkor és a manga közt -
merai #34 a wow bol nem lehet filmet csinálni mert egyeltalán nincs köze a warcrafthoz csak átvették az öszes képet és berakták a játékba de nincs története -
cateran #33 A WoW supporter és programozó csapata után Boll már sokat nem ronthatna az imázson -
ZoliJ #32 Nem a WoW-ból készül a film, mivel a WoW eseményeinek kezdete elött fog játszódni egy évvel... -
SonicBoom #31 gabr-nak igaza van, a nyugati oldalakon is ezt lehet olvasni, komoly fejlesztők nyilatkoznak, hogy PC-re fejleszteni milyen esélytelen, mert a fizetős (nem warez) átlag (casual) játékosokat felszívta a Sims meg a WOW.
Ha jobban körülnéztek az utóbbi időben a Crysis-on kívűl nem jött ki nagy név PC-re csak a sok kozol átirat.
Persze van EVE meg LOTR mint sikeres MMO meg egy két stratégia ami nem való konzolra, de vitathatatlan az átalakulás a piacon. -
#30 Beza, mert te nem éltetetted a Sims-et sem.
"ez van akinek nem tetszik de sokkal tobben vannak akiknek igen"
Eeeeeeeeeeeeeem, ezt azért gondold át. Hány PC-s játékos van? Néhány száz millió. Hány Wow-zik? Max. 10. Akkor ki is van többségben? -
Loverman #29 ja akkor miért volt az EverQuestnek a legsikeresebb idejében is max 2 millió felhasználója ha olyan jó volt? id meg nem csinál új játékokat? ők alkották meg az FPS műfaját >< Blizzard nem lop ötleteket, a játékiparban nincsenek levédetve a dolgok, ennyi erővel a Westwood beperelhetne mindenkit aki RTS-t merészel csinálni, OMG. Amúgy ha szted a Blizzard lop akkor nem is az EverQuestet hanem az Ultima Online-t mivel az volt az első MMO,de nem baj. Ugyanazokat a játékokat.. ja amikor kijöttek a Diablo-val a Warcraft 2 után az is tökre warcraftos volt meg RTS mi? OMG légyszi ne szólalj meg olyan dologról amihez nem értesz. ja és csak annyit: Blizz most új MMO-n dolgozik, nem MMORPG lesz és nem Diablo MMO és nem is World Of Starcraft. de igazad van, tényleg csak ugyanazt csinálják! -
Loverman #28 azt nem mondta h a sims jó, nvm. -
Loverman #27 se nem a könyvekből, se nem az MMORPGből. hanem a Warcraftból. a Warcraft univerzumból. és a két előbbi is annak egy aspektusa. -
Adler #26 nem baj, hogy fizetős, igy elvárható a szerverek esetében a normális szolgáltatás, a TDU nem fizetős, meg is látszik.
Motiváció játék közben jön meg, ha valaki nem próbálja meg, nem tudja miről van szó. -
romee23 #25 Érthetően fogalmazott csak hülyeséget. Hogy a WoW meg a sims tenné tönkre a pc-s játék piacot? Tökre nem értem mi benne a logika mert egy mmo meg egy réteg játék mellet elég sok (fps, rts, rpg, stb) stílus van még. Mert azt senki se gondolja komolyan hogyha valaki wowozik akkor mással nem is játszik... ugye? Vagy mire akart kilyukadni? -
#24 ügyes vagy, grat! -
#23 Teljesen érthetően fogalmazott. -
CaptainRumi #22 Talán neked kellene érthetően meg fogalmazni egy mondatot Gabriella.
A lényegen mit sem változtat leszaroztad a WoW-ot......menj akkor toljad a Hello Kitty kalandjaival -
#21 Az MMORPG-kel az a gond, hogy nagyon addiktívak. WoW-val meg az hogy fizetni kell érte. Sokat. Ahhoz képest viszont nem jó. De a sok birkát most már elkapta a gépszíj, és jelentlétük a többi birkát is arra ösztönzi, hogy kipróbálja a játékot. A lemorzsolódás dacára folyamatosan nő az aktív előfizetők száma. Én nem mondom, hogy ne játsz WoW-val, mert tényleg egy új élmény, de ha különösebb motivációt nem érzel, akkor inkább kerüld el. Pláne, ha idősebb vagy, mondjuk 20+. -
#20 Elszívta az agyadat a wow, ugyehogy? :D -
googleban találtam -
FoodLFG #18 Azért az EVE-Online is jó gáma .. :D
Mondjuk csak kb egy hónapot játszottam vele, mert nem volt pénzem. (:
http://www.eve-online.com/
14 napig ingyenes (ez nem túl sok)
http://www.eve-online.com/download/
Ja és most kapott egy igen fasza új grafikus motort:
EVE-Online: Trinity, HD1080p
http://myeve.eve-online.com/download/videos/Default.asp?a=download&vid=157 -
Csaba42 #17 Vagy direkt találkoztak vele, hogy szemtől szembe mondjanak neki nemet.
Su0my: neked mikor fog lejárni a büntetőpontod? 02.18 kicsit elmúlt már. :S -
Csaba42 #16 "akkor másnak miért nem sikerült?"
Talán azért, mert a WOW/EQ-hoz képest a többi MMORPG szar, mivel nem alkalmazzák a jól bevált recepteket (pl. nagy számú csapatozás).
"elárulok egy titkot, mindenki magasról leszarja, hogy mennyire vagy innovatív, ha a terméked jó. "
Ezzel nem mondtál semmi újat, s nem is tudom, honnan vetted ennek az ellenkezőjét. -
Su0my #15 amúgy nem a paramountnak van eladva a joga, de mindegy az SG-s cikkek egyre inkább csak arra jók, hogy bizonyos témákon belül benyomásaink szülessenek(vagy arra se:( ), nem arra, hogy pontos infokat/tényeket közöljünk... azé a fórumokon még jól el lehet röhögni -
Su0my #14 te meg egyszerűen sötét. -
torcipepe #13 akadnak azért még gyöngyszemek az mmo világban. ott van pl a codemasters RF-Online nevű játéka. a fegyverek nem lettek jól kitalálva, de a sztori és a környezet egész szépre sikeredett. ellenpéldának meg ott van a joymax 3 szörnyűsége, megcsinálták a silkroadot, majd az egészről csináltak még két másolatot csak más-más környezetbe helyezve. -
Zro #12 Ez a hír a régi és neves Kacsa magazinnak is a becsületére vált volna -
neoG #11 Hát,CaptainRumi,ezt most tényleg benézted:)
Cikkez: picit Nekem hihetetlen.Ez már nem egy szedett vedett bagázs (Blizzard), ahova csak úgy be lehet ténferegni egy ködös délután.Ha meg Boll bácsi bejelentkezett, akkor meg már valszin tudták mit akar, szal nem hiszem,hogy a meetingre sor került volna, nemhogy kitessékelésre:) -
#10 "Nem valami hatalmas nagy művészet így sikeres játékot csinálni, már létező és bevált feature-ből."
akkor másnak miért nem sikerült? elárulok egy titkot, mindenki magasról leszarja, hogy mennyire vagy innovatív, ha a terméked jó. -
Csaba42 #9 "a Blizzzard megalkotta a WOW-al a vilag egyik legnepszerubb online jatekat"
Vagy csak kölcsönvette az öreg Everquest jópár pazar ötletét. Nem valami hatalmas nagy művészet így sikeres játékot csinálni, már létező és bevált feature-ből. A Blizz amúgy is ugyanazokat a játékokat készíti el, épp úgy, mint ahogy anno az id Software tette, alig-alig beletéve valami többlet ötletet - a'la EA Games és a Sims.
Egyébként nagyon remélem, hogy a többi kiadó is követni fogja a Blizzard példáját. -
gabr #8 Kedves, iszonyat okos CaptainRumi! Én nem tudom te mit olvasál, de elég nagy fasz vagy, ha egy mondatot sem tudsz normálisan értelmezni! -
Kemuri #7 Persze, a két legjobban fogyó játék teszi tönkre a PC-s játékipart és nem az, hogy wareztanya az egész mi? -
CaptainRumi #6 WoW szar de a Sims jó....hát gratulálok. Valószinüleg te vagy lány vagy, vagy lányos fiú. Nem azt mondom, hogy nem jó játék a Sims de egy idő után unalmassá válik igaz a Wow úgyanúgy de akkor már inkább a WoW -
Polemius #5 Ha készül is WoW film, miért olyan biztos, hogy a mmorpg-ből és nem a könyvek valamelyikéből születik? -
Maci1 #4 Azert gabr veled nem igazan ertek egyet, mert a Blizzzard megalkotta a WOW-al a vilag egyik legnepszerubb online jatekat, hogy ez van akinek nem tetszik de sokkal tobben vannak akiknek igen, ezzel szemben Boll baratunk ugyanezt erte el csak negativ elojellel, O nem alkottam meg a vilag legnepszerubb filmjet, amit lehet szeretni vagy utalni... -
gabr #3 Már nem azért, de a WOW egy ritka szar dolog! A pc játék ipart a Sims játékokkal együtt tette tönkre. Egy szinten van Uwe filmjeivel! -
#2 > "Mindenesetre a direktor "normálisan" reagált, hiszen elismerte, hogy egy rossz film sokat rontana a játék hírnevén és bizonyára csökkenne az előfizetők száma is."
Eszerint Herr Uwe tudja magáról, hogy szar filmeket csinál? :] -
#1 jovan, ez azért nagyon összecsapott pár sor Uwe Boll lejáratására.
bár nem tagadom, hogy nem érdemelte meg :)