Minden, amit az iGo 8 Europe-ról tudni akartál

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ger0121
Sziaztok.
IGO 8 asom van a telefonomon. 480*800...
Liszenszes, nem torrent cucc...
Nem tud esetleg valaki hangokat hozzá? Mert sajnos az interneten nem nagyon találtam.
Köszi elõre is.
G.

---Ger----

shakyman
vagyis az i900 omnia topikban😊
hy.

Mit teszel, ha látod, hogy egy védett állat eszik egy védett növényt? :) Acer AS8935G Win7 Ultimate 64Bit

shakyman
valószínüleg újra meg kell crackelni😊
van egy file amit a mydevice fõkönyvtárba kell bemásolni.
olvass visszább, valahol itt le van írva, több ízben is.

Mit teszel, ha látod, hogy egy védett állat eszik egy védett növényt? :) Acer AS8935G Win7 Ultimate 64Bit

Üdv!
Egy kis segítség kellene mégpedig abban hogy most volt ROM frissítés a telefonomon(i900) újra fel akartam tenni az IGO-t majd mikor elindítanám hibát ír ki hogy tegyem be az eredeti kártyát amikor meg ugyan az a kártya van benne mint amivel azelõtt ment segítsetek hogy ez mért van :/
Válaszotokat elõre is köszönöm.
Silius
Üdv
Gyors segítség kellene:
IGO nav n go 8.3-asom van és hiába másolom a kártyára a dolgokat, nemlátja a gép, csak ha a belsõ memóriára másolok...

hello van egy altina a660 gépem elfut rajta az igo 8?
köszi a segitséget

2008 Október, országok szerinti. Oroszo-ban az úthálózat 90-95%-a megvan, ami hiányzik azok az utcák és házszámok.
No, Moszkva Szentpétervár és a kettõ közti út. Ez így önmagában minimum Magyarország duplája 😊. Moszkva jelenleg az elsõ v. második legnagyobb város Európában (attól függõen ki hogy számol), Londonnal versenyez - szóval már önmagában ehhez is kell(ene) térkép. (Szentpétervár is valami ötmilliós aprócska kis falucska...)

A lefedettségen pedig a TeleAtlas adatai alapján amit írsz, valóban ez volt a helyzet... 2004-ben. Azóta gõzerõvel dolgoznak. Az utak valami 90-95%-ban megvannak. Aztán hogy ezt kiadták-e térképként vagy berakták a páncélba azt nem tudom. Az oldaluk csak azt írja, hogy az adatok megvannak és feldolgozták.

Térképekbõl egyébként jóval több megvan, mint amit a piacon lehet kapni. Íme a 2009 Q2-es lefedettségi jelentésük. Tessék nézni és ámulni 😊.
Kérdezném hogy melyik verziótól tudja azt hogy a sávinformációt felül táblaként jelzi. Köszi
azt h egy kis buzi vagy
nyomás a boltba

shakyman
hali

letöltöttem az Igo2008-at, valami torrent oldalról,
de amikor elindul a telepítõ azt mondja, hogy Can't copy\storage Card\2577\autorun_8.nng
Ez mit jelent? Mit kell csinálni?

Tudja valaki a megoldást?

elforgatás alatt mit értesz?
mert álló és jobbra/balra fekvõ is van benne.

azt mondták orosz azért nincs, mert az ottani map kb Moszkvából, Sztpétervárból és a kettõ közti útból áll 😊

chucky: ehhez több térkép van, mert immáron a balti államok is bekerültek, elõzõben még nem volt, egyébként szokásos teleatlasz+ahol az szar, helyi mapok variáció

Én egyenlõre maradok a régi igonál. Ahoz sok térkép van. Biztos idõvel lesz a 8 hoz is majd. Viszont egyedül az nem tetszik benne hogy nem lehet elforgatni a képernyõt.
Divergencia
A 3D-s épületeknek ebben a jelenlegi formában nem sok értelme van, csak PR fogás. De nekem nem is hiányzik, csak lehessen normálisan használni.
A kezelõfelület nekem tetszik, sokkal egyszerûbb, átgondoltabb. A "mi van a kanyar után" pedig sokszor hiányzott eddig.
A probléma még a néhai fagyások, ha azt kiküszöbölik a végleges verzióig, akkor jól használható lesz.

Főoldal IT/Tech Tudomány Játék Mobil Digicam Film Letöltés Apró Fotólabor WebTop Tárhely Szerverhosting Áruház

uniu
Gondolom a probaverzio felol erdeklodtel 😊)

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

Vorpal
Kíváncsi vagyok ez a hozzászólás meddig marad - engem már kimoderáltak.DD

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Azon az üzletpolitikán persze továbbra sem változtattak, hogy Európa számukra végetér valahol Magyarország/Románia/Szlovákia oldalon. Ukrajna, Oroszo sehol nincs, de még az európai része sem... A többi kontinensrõl már nem is beszélek...

Már a 2006-nál sem értettem, hogy ha tudok oroszul akkor vehetek oroszt is, ha nem akkor nem...