123
Érzelmek nélkül
  • campy
    én pl sosem voltam bulizni rendesen akkor erre mit mondasz! mert én rühellem az éjszakai életet jó, vagyis normális életem van nem kellenek az idegen emberek ilyen szempontból...utálom a zajt meg minden ilyesmit ami tánc meg zene
  • Rage47
    van akit annyira megrendít, hogy nem is tud sírni sztem. vagy fel sem fogtad...
  • campy
    látom ez vadonatúj topik! és látom ezt is nekem nyitották:P:P üdv érzéketlen elvtársaim:)

Életembe szinte alig sírtam ami érzelmi dolog...! pl Édesapám, Nagynéném, Nagyapám halálánál ami az elmúlt 5 évben történt egyáltalán nem tudtam sírni:S elég fura dolog! ez már azt jelentheti h nekem nagyon mélyen vannak bennem az érzelmeim...
  • artschiatwork
    well, kösd le magad melóval, sporttal, tanulással, találj egy barátnőt és nem lesz időd agyalni ilyeneken. Nekem 2 munkahelyem van, hetente min. 2 alkalommal hajnalig nyomom, szóval lekötöm magam eléggé :)

Ja, ez mellett fősulira járok (igaz levelezőre, de tanulok, van célom)

hétvégénte 1-2 alkalommal squash v. kondi, aztán barátnő +haverok.

Tűzz ki magad elé célokat és valósítsd meg őket.
  • sz4bolcs
    unforgiven2? :D
  • Fbn Lx
    :DDSad
  • Fbn Lx
    így vagyok ezzel én is.
    jány nélkül jönnek a megtört gondolatok -.-
    szeretet és szerelem az ellenszer mindenre.
    na meg a kemény munka. Csak azt ugye nehéz elkezdeni
  • moralosan
    hallgass zenét, sokat, mindenfélét
  • franc0
    Na, öcsi, hagyd már ezt a ködösitést.
    Most megtoltad a haverod csaját vagy nem? :o
  • Dodo55
    Hát ez a dolog, ami miatt van az egész kicsit több, mint 1 éve van az én esetemben.
    De igazából akkor kezdett szar lenni, amikor rájöttem, hogy mégsem olyan esélytelen ebből jól kijönni(történt 1-2 nagyon meglepő dolog), viszont alig volt már időm bármit is tenni, előtte meg hónapokig nem is próbáltam semmit, annyira lehetetlennek gondoltam.

Meg a szar az egészben, hogy pont a legjobb barátom az, akivel emiatt nagyon szembe kerülhetek(erről kizárólag a véletlen tehet), ha megtudja, szóval még mindig hatalmas a kockázat, és a lehetőségeim is nagyon korlátozottak egy ideje. És sajnos úgy néz ki, hogy ha újra eljön majd az idő, akkor is megint nagyon kevés időm lesz.

És az a durva, hogy egy egyszerű(igaz nagyon fontos) dologról van szó, de mégis annyi dolog bonyolítja, hogy lassan nehéz elhinni, hogy ez mind véletlen történt így. És az az igazság, hogy van akiről el tudom képzelni, hogy szándékosan rendezett így 1-2 dolgot.
  • Peetboy
    Jónak tartom ezt a Topikot, mert nekem is ismerős ez a helyzet éltem már át olyat.

Ez nagy igazság :"asszem pont az a baj nálad, hogy még semmit nem láttál a világból, ha tudnád mekkora mocsok az egész, örülnél annak az 'unalmas' életednek"
    Szerintem sokat kell tenni mindenért ahhoz, hogy az ember jól érezze magát,bármiről is legyen szó.
    Gondolkozz el mitől lennél boldog, mik azok a dolgok amik boldoggá tesznek téged. Korábban miket szerettél csinálni, amitől boldog voltál?
    Vagy foglalkozz olyannal amit még nem csináltál és akkor lesznek olyan ami nem unalmas.
    De abban egyetértek veled, hogy ha az ember nem jár társaságba, akkor előbb utóbb depis lesz.
  • Hegi90
    Egybkt sztem a megoldás:
    mindenkinek vannak kényelmi zónái, amiben mindennap benne él. Ezek a megszokott dolgokat jelentik, amik adják a biztonságérzetet, és a komfortérzetet legfőképpen.
    Nos,hogy túllépjünk ezen a "mindentunok" dolgon, egyszerűen ki kell lépni ezekből a kényelmi zónákból, új dolgokat kiprobálni, bármit ami eszünkbe jut (agyvihar módszer: fogj egy tollat, egy papírt, felírod fentre címként, hogy "A legbolondabb dolog amit kiprobálok", vagy vmi ilyesmi, és leírsz MINDENT, ami eszedbe jut, azt is amit már leírtál egyszer, vagy amit akora baromságnak hiszel, hogy komolyan meg akarod fontolni, hogy leírd-e.). Szóval vhogy így kéne sztem.
    Legyél nyitott a világra, találj ki új dolgokat, amik színesítik az életed. Nem egy új falszínre gondolok, vagy ilyesmire, hanem próbálj ki egzotikus kajákat, új stílust, új zenét, egysezrűen bármit ami esezbde jut.
    Sok sikert.
  • JackMeadow
    kurva jo h a csávó már rég eret vágott ti megit koptatjátok az ujjatok
  • Ronny
    ettől lehet, hogy még sokkal rosszabbul lenne. Elég nehéz kint normális társaságot összehozni, ha kimehetne tanulni az lenne az igazi aduász. Kolesz, haverok ,buli, fanta...
  • Hegi90
    wow
    Nem baj, ha ki raktam aláírásnak?
  • Hegi90
    Az is jó :))
  • passatgt
    menj ki külföldre
  • Ronny
    Na persze..:)
  • Blasta
    Keresd fel a szerencsétlen Tertovan topikját a Saját-ban, régóta vágyik egy társra, végre és együtt mondogathatjátok, hogy " :((( semmihez nincs kedvem" :))))

Amúgy én azzal értek egyet, hogy túl sok a szabadidőd. Melózz, sportolj, keress hobbit a szabadidőd eltöltésére.
  • Attila8805
    Vegyél egy motort azzal elég sok adrenalint tudsz kicsikarni a szervezetedből.
    És ha megunnád az utcát mehetsz pályára elkezdhetsz Stuntolni és ha belejössz járhatsz bemutatókra és akár pénzt is kereshetsz vele.
  • ChuckyHUN
    Mindegy, hogy mit csinálsz, csak hülyeséget ne (pl: öngyilkosság) keressvalami újat. KEressegy nőt akivel tudsz beszélgetni, sétálgatni
  • ba32107
    nem vagy ezzel egyedül, ezt szerintem valamilyen szinten mindenki átéli ilyen korban (én is).

ahogy többen írták már: keress új hobbit, foglalkozz mással. nem is hinnéd, mennyit változtat a hangulatodon. utazz, kirándulj.

azt, hogy meguntad a netet, azt nem értem. mit lehet azon megunni? én naponta nézek e-mailt, torrentet, fórumot, stb.......ha úgy gondolod, hogy nem lógsz egész nap rajta, annak csak örülhetsz.
  • Vlala #61
    Nem tudom, én egy borosüvegre gravíroztattam rá, ott lehetett választani. :)
  • Bercy #60
    Rosszul fogalmaztam kicsit. Szóval elvagyok úgy is és jól is tudom érezni magam. De NÉHA üresnek érzem úgy az életem. Nem vagyok olyankor teljesen elégedett vele.

• Sir Quno Jedi
    Akkor válassz bármit, ami minidg közelebb áll a legnemesebb szervedhez, mint a nőd/gatyád és helyettesítsd be azzal... :DDD
  • Rundstedt17
    én egy csajt azért nem hasonlítanék egy gatyához ejnye
  • Sir Quno Jedi
    Akkó láncold hozzá magadat egyhez! :D

Mindenestre ez olyan, mintha azt állítanánk, hogy a gatyánk nélkül már nem is vagyunk emberek. Hát kéremszépen! A gatyától leszünk azok, avagy miarák?!!?!?
  • bakvarnyu
    vegyél mosómedvét
  • Rundstedt17
    pedig olyan üres csaj nélkül.....
  • Rundstedt17
    én is unok mindent.de egy valami még leköt a politizálás:D
  • Sir Quno Jedi
    Régen rossz, ha nő nélkül máris üresnek érzed az életed. Akkor könnyen lehet, hogy az is... :DDD
  • z0ty #52
    Igenhát nagyszerű önkritika, amikor egy termék fikázza az összes terméket, így önmagát is. -.- Ha veszel egy mozijegyet, akkor a szolgáltatások rabja vagy...! Megugye még jó eséllyel zabálsz popcornt és/vagy iszol colát. :O Szörnyű.
    Szerintem inkább a Visitor Q című film alapján próbáljunk élni... -.-
  • trogerzsiger
    az jó film(Y)
  • Loál János #50
    Vlala lebukott. -.-
  • Ronny
    #46-ra ment:)

Vlalától azt akartam kérdezni honnan van azidézet(a gugli egy IM-netes blogol ad ki:)
  • Ronny
    vagy egy csaj, ez mindig a legbiztosabb tipp
  • sz4bolcs
    A hit az szerintem is fontos, de egyáltalán nem mindegy, hogy valakit locsolnak-e vagy körbeugrálják.
  • Davidus
    sport
  • immovable
    asszem pont az a baj nálad, hogy még semmit nem láttál a világból, ha tudnád mekkora mocsok az egész, örülnél annak az 'unalmas' életednek
  • Bercy #44
    A barátodnak eléggé igaza van ebben a 4 dologban (szvsz).

Számomra a legfontosabb az 1. pont (a keménydrogokat és a megvilágosodást még nem próbáltam :] ).
    Ha van egy jó társaság akkor jól érzi magát az ember. Programokat szerveztek, nem unatkoztok.
    Előfordul, hogy egy ilyen társaság kezd szétesni, mert mondjuk a tagja "felnőnek" és másfele sodorja őket az élet vagy csak egyszerűen nincs idejük. Ez általában pont a 20-23 éves korban jön el szerintem (én 23 vagyok és ezt tapasztalom).
    Ilyenkor jó ha az embernek van valakije.
    Én például ha van barátnőm és jól érzem magam vele (nem, nem szerelemről beszélek elég ha csak jól elvagytok) akkor boldog vagyok és elégedett az életemmel. Ha nincs éppen akkor meg elégg üresnek érzem az életet :S