10
  • winnie
    rengeteg gi joe-világ van. ez az egyikben fog játszódni.
  • opeca
    Soha nem értettem Hollywood-ot.

1. Van egy MÁR! kitalált világ, minden apró részetével felépítve.
    2. Vannak MÁR! kitalált karakterek.
    3. Vannk MÁR! kitalált sztorik a világhoz.

Akkor meg minek akarják újra feltalálni a kereket? - Ami mondjuk nagyjából úgy néz ki Hollywood-ban, hogy a kerek forma helyett csinálnak egy szögleteset.
  • DonMaros
    Hát ez gagyi. Bár nekem csak a rajzfilm van meg egy ősrége kazin de még mindig nagy kedvenc és egyre jobban azt érzem hogy ezt el fogják cseszni. Én személy szerint annak a sztoriját vittem volna filmre, izgibb lett volna mint egy egyszerű terroristásdi, aminek ez számomra egyenlőre kinéz. Nagy kár ha tényleg olyan vacak lesz mint ahogy azt az előjelek mutatják, de még bízok valami csodában.
  • PokerFace
    Nem tudja valaki, hogy lehet-e még vhol kapni régi gi joe bábukat?
  • dartois83
    Bocs még annyit....
    SnakeEyes vállán árpádsávos jelvény van vagy mi?
  • dartois83
    Nem tetszik...
    Sötét uniformisok, ráadásul egyen...ennél még John Wayne Zöldsapkásai is frankóbban festenek...
    Annak idején azért is volt sikeres szerintem a játék, mert minden karakter egyedi volt, színes, kicsit sem unalmas. Valóban X-menes, meg kémtörténetbe való így elsőre.
    Félek attól, hogy a Hasbro nem a régi típusú bábúkat fogja kihozni, vagy folytatni mint pár év óta teszi, hanem valami tök más lesz. A mostan Transformers-játékok is elég gagyinak tűnnek az eredeti, majdnem húsz éves példányokhoz képest.

Talán túl kritikus vagyok, de ez van, ha egy számomra gyermekkori etalonhoz nyúlnak, kevésbé szakértő kézzel...
  • winnie
    úgy tűnik, hogy a sigma-7 sorozat az alap, azokat a ruhákat csinálták meg.
  • PokerFace
    De miért nem az eredeti ruháikat csinálták meg kicsit modernizálva a GI Joeknak? Ez a fekete uniform ruha engem az x-men filmre emlékeztet :S. Amúgy Hawk nem fiatalabb Dukenál a mesébe? Mondjuk nem húzom le előre a filmet, mert a Transformerst is lehúztam, aztán egyik legnaygobb moziélményem lett...
  • tyuklepes
    Bohócok :P
    Persze, azért megnézem :D Jó a Trash XD
  • matt taylor
    Az a Ninja tisztára olyan mint a MGS-ben:D
    Szöszi :P