109
Doxa órák 1889-től napjainkig
-
#29 szerintetek nőies? Láttatok már női karórát? és hogy annak mondjuk mekkora a szíja, meg maga az óra?? Ez egy nő kezét szerintem eléggé megterhelné :D -
vass17 #28 talán mert igényesebben néz ki. Sokan (köztük én is) ragaszkodnak a karórákhoz, nem tudom miért, de ha nincs a kezemen, hiányérzetem van:P -
#27 A,úgy szerintem is nőies:D. -
#26 200000ezer forinté óra? Hát akó mán inkább gépre költöm azt a pénzt. ASmúgy W77d: Nyerté az ötös lottón? -
#25 En az aranyat mindigis cziganyosnak ereztem, ilyensmit nem hordanek magamon!
Meg szerintem is noies! -
#24 tudom,de megnyugodott a lelkem,hogy belinkeltem:P -
#23 minek óra, ha van telefon :p -
#22 Hali!
Én ilyet kaptam ajándékba a születésnapomra. -
#21 szép, de nincs sok köze a Doxa órákhoz :) -
#20 kép kimaradt:P
-
#19 nekem ilyen van:) örököltem:) -
#18 hülye xD -
#17 nem ismerlek, szóval nem tudhatom -
#16 szerintem nem nőies, akkor nem vettem volna meg :D -
#15 Azt nem mondtam, hogy ronda, csak nőies.
Nekem 14-15k-s Lorus órám van, bőven elég. -
zoolee #14 Sztem nagyon szép, bár nem szeretem az órákat. -
#13 a képen valahogy tényleg annak tűnik, de életben más, már a mérete miatt is :D -
#12 ezt vetted? nekem túl nőies -
zoolee #11 Mutteromnak is van 1 vagy 2, nemtudom.
És egy egész átlagos..Semmi kütyü...
~70K az ára.:C -
#10 inkább egy ilyen óra, mint amire a hátlapra csak festve vannak a kis mutatók:D -
#9 hehe, a hacsira nem is árt költeni xD -
#8 Minek költsek egy szaros órára ennyit, ha a kocsimra is el tudom költeni? :D:D:D -
Cat 02 #7 Ennyi pénzért óra :S nekem van egy sima Timex órám és kész, kb 4 éves és csak a festék kopott le róla :D -
#6 :D -
#5 ennyi pénzért azért már rakhatnának bele valami "bullet time" gombot:) -
#4 azért nem csak 15 évesek járnak errefelé..
amúgy nem kell sok tulaj, elég ha van pár, akkor már lehet tapasztalatokat és észrevételeket cserélni. -
pinnacle #3 Szerinted az átlag 15 éves embereknek Doxajuk van?
Felesleges topik, mert itt nincs sok Doxa tulaj szvsz.
196900 Ft :asdasdasdasdasdasdasdasdasdas
esélyes, hogy lesz itt doxas
close -
#2 amúgy én nemrég vettem egy Doxa 241.30-ast és nagyon meg vagyok vele elégedve :)
-
#1 ide lehet írni Doxa tulajdonosoknak és jövőbeli tulajoknak, vagy azoknak, akiknek szimplán csak tetszik :)