Doxa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AtomHeart
Es milyen autod van? Mutatsz kepet rola?

(Igen, tudom, hogy regita varod, hogy megkerdezze ezt valaki! )<#mf2><#eplus2>

YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos

w77d
Bazdmeg ezt sem dicsekedésbõl írtam, hanem hogy igaza van hogy az autó és sok más fontosabb!!!! <#mf1>

AtomHeart
Azta, autoja meg jogsija is van! <#mf1><#hehe>

w77d
hát a autó nekem is elõbbrevaló az óránál 😄 ha nem lenne jogsim és kocsim biztos én is arra gyúrnék rá elõbb 😊

cicai
kecy, akkor inkább leteszem kocsira a jogsit és használom a szüleim kocsijátXD

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Hellhammer
Teszek majd be képet, de valószínûleg csak holnap jön össze.

w77d
jól néz ki!

w77d
tévedsz barátom! Azért nyitottam neki topicot, mert érdekelnek nagyon az órák, fõleg ez a típus. Inkább offoljak szét másik topicot? 😊

Amúgy akar a fene dicsekedni! Ezt az órát magamnak vettem, nem másoknak!!

cement

nekem innen a jobboldali van. azert szeretem mert full titanium es nagyon konnyu, annak ellenere hogy milyen nagy. meg van rajta digitalis resz is amit jobban szeretek mint az analogot, mer 850fele mutatoja van es mire onnan kibogaraszom az idot addig mar el is kesek valahonnan 😄

respect to the man in the ice cream van

AtomHeart
De azert nyitottal egy topicot, hgogy eldicsekedd, milyen fasza orad van..! <#nyes><#mf1><#fogmosas>

w77d
kérdés: ez nekem szólt? 😄

ha igen 1. nincs terepjáróm
2. nem érzem többnek magam
3. nem hinném hogy szarszagom van xD

w77d
ráéreztél, én fõleg öltöny mellé vettem. Emellett van egy Seiko sportórám, hétköznapi használatra az tökéletes.

w77d
légyszi tegyél be képet 😊

Hellhammer
Ja pont nemrég (1-2 hete) nézegettem megint, és amin meglepõdtem, hogy tökéletesen mûködik, pontosan jár.

Hellhammer
Nekünk van a családban 1925 környékérõl való Doxa zsebóra. Nemtom mennyit érhet, de lehet, hogy sokat 😊

ajánlom figyelmedbe a Tissot-okat, elég sok szögletes modellt gyárt, viszonylag megfizethetõ áron (azért ugy sem olcso😊)

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

magus
szép szép, de üzleti, nem venném fel csak úgy utcára. nem az ára miatt, hanem mert szerintem ez inkább egy öltönyhöz megy jól, vagy nyílván a yachtomhoz -.- De ez a hosszúkás lap ez tetszik, ilyet szeretnék, csak nem ennyire komolyban, de azért a happy meal kölyökóránál vagy a h&m-es kacatoknál komolyabbat

degenerator
egyesek többnek érzik magukat, ha látszik a karjukon az aranyóra. lazán kivillantják, amikor kiszállnak a terepjáróból, vagy a luxus audiból, és máris nem érzik a saját szarszagukat.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

w77d
hát igen... Azért milliókat én sem adnék egy óráért, márpedig az IWC-k ebbe a kategóriába sorolhatók 😄

mama2
Ez dejól nézki😄.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

desigo
Hát nem egy IWC de vannak köztük egész korrektek!
redbull0304
Ne is foglalkozzál az ilyen emberekkel! Csak azt nem értem, hogy ha nem értenek az órákhoz akkor mért szólnak bele... Én, ha tehetném Rado-t vennék, nekem azok jönnek be! 😊

redbull0304
Gépre... Pff... :/

w77d
ez más kategória te 😄
nekem egy elegáns kellett, ami öltönnyel is jól néz ki.

iet kellet volna 😄 ez a nagy😄 😄
szerintem is noies 😄
sweech
én így vagyok a telefonnal 😄

kemszi2
engem meg pont zavar,ha rajtam van,ezért sem hordok karórát,sõt semilyen karláncot,vagy nyakláncot
w77d
pontosan velem is így van. Ha nincs a kezemen egybõl észreveszem, ha kilépek a lakásból. De így van ez a karkötõmmel is 😄

w77d
sajnos nem nyertem, pedig ezen a héten is játszottam pár szelvénnyel 😊

w77d
szerintetek nõies? <#wow1> Láttatok már nõi karórát? és hogy annak mondjuk mekkora a szíja, meg maga az óra?? Ez egy nõ kezét szerintem eléggé megterhelné 😄

talán mert igényesebben néz ki. Sokan (köztük én is) ragaszkodnak a karórákhoz, nem tudom miért, de ha nincs a kezemen, hiányérzetem van😛

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

mama2
A,úgy szerintem is nõies😄.

mama2
200000ezer forinté óra? Hát akó mán inkább gépre költöm azt a pénzt. ASmúgy W77d: Nyerté az ötös lottón?

AtomHeart
En az aranyat mindigis cziganyosnak ereztem, ilyensmit nem hordanek magamon! <#vigyor3>

Meg szerintem is noies! <#hehe>

kemszi2
tudom,de megnyugodott a lelkem,hogy belinkeltem😛
sweech
minek óra, ha van telefon :p

Mardel
Hali!

Én ilyet kaptam ajándékba a születésnapomra.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

w77d
szép, de nincs sok köze a Doxa órákhoz 😊

kemszi2
kép kimaradt😛
kemszi2
nekem ilyen van😊 örököltem😊
w77d
hülye xD

Met
nem ismerlek, szóval nem tudhatom<#ravasz1><#hehe>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

w77d
szerintem nem nõies, akkor nem vettem volna meg 😄

Met
Azt nem mondtam, hogy ronda, csak nõies.
Nekem 14-15k-s Lorus órám van, bõven elég.

Sztem nagyon szép, bár nem szeretem az órákat.

w77d
a képen valahogy tényleg annak tûnik, de életben más, már a mérete miatt is 😄

Met
ezt vetted? nekem túl nõies<#zavart1>

Mutteromnak is van 1 vagy 2, nemtudom.
És egy egész átlagos..Semmi kütyü...
~70K az ára.:C

passatgt
inkább egy ilyen óra, mint amire a hátlapra csak festve vannak a kis mutatók😄