109
Doxa órák 1889-től napjainkig
-
#69 Ugyan annyira erdekel minket, mint az orad, autod vagy szamitogeped, remelem erted a celzast! -
#68 amúgy a farkamat ne mutassam akkor már (dicsekedni akarok)? XD -
#67 na az tényleg ratyi, de nekem tökéletesen megfelel (nem vagyok telóbuzi)
LG F2400 -
#66 Milyen telod van..? -
#65 most? -
#64 basszus, elkúrtam XD -
#63 Most vettem eszre az alairasodat! -
#62 2 hónapos (tudom, most is felvágóztam XD) -
#61 Uj-e? -
#60 semmi különleges, egy Opel Corsa D-m van -
#59 Es milyen autod van? Mutatsz kepet rola?
(Igen, tudom, hogy regita varod, hogy megkerdezze ezt valaki! ) -
#58 Bazdmeg ezt sem dicsekedésből írtam, hanem hogy igaza van hogy az autó és sok más fontosabb!!!! -
#57 Azta, autoja meg jogsija is van! -
#56 hát a autó nekem is előbbrevaló az óránál :D ha nem lenne jogsim és kocsim biztos én is arra gyúrnék rá előbb :) -
#55 kecy, akkor inkább leteszem kocsira a jogsit és használom a szüleim kocsijátXD -
#54 Teszek majd be képet, de valószínűleg csak holnap jön össze. -
#53 jól néz ki! -
#52 tévedsz barátom! Azért nyitottam neki topicot, mert érdekelnek nagyon az órák, főleg ez a típus. Inkább offoljak szét másik topicot? :)
Amúgy akar a fene dicsekedni! Ezt az órát magamnak vettem, nem másoknak!! -
nekem innen a jobboldali van. azert szeretem mert full titanium es nagyon konnyu, annak ellenere hogy milyen nagy. meg van rajta digitalis resz is amit jobban szeretek mint az analogot, mer 850fele mutatoja van es mire onnan kibogaraszom az idot addig mar el is kesek valahonnan :D -
#50 De azert nyitottal egy topicot, hgogy eldicsekedd, milyen fasza orad van..! -
#49 kérdés: ez nekem szólt? :D
ha igen 1. nincs terepjáróm
2. nem érzem többnek magam
3. nem hinném hogy szarszagom van xD -
#48 ráéreztél, én főleg öltöny mellé vettem. Emellett van egy Seiko sportórám, hétköznapi használatra az tökéletes. -
#47 légyszi tegyél be képet :) -
#46 Ja pont nemrég (1-2 hete) nézegettem megint, és amin meglepődtem, hogy tökéletesen működik, pontosan jár. -
#45 Nekünk van a családban 1925 környékéről való Doxa zsebóra. Nemtom mennyit érhet, de lehet, hogy sokat :) -
vass17 #44 ajánlom figyelmedbe a Tissot-okat, elég sok szögletes modellt gyárt, viszonylag megfizethető áron (azért ugy sem olcso:)) -
#43 szép szép, de üzleti, nem venném fel csak úgy utcára. nem az ára miatt, hanem mert szerintem ez inkább egy öltönyhöz megy jól, vagy nyílván a yachtomhoz -.- De ez a hosszúkás lap ez tetszik, ilyet szeretnék, csak nem ennyire komolyban, de azért a happy meal kölyökóránál vagy a h&m-es kacatoknál komolyabbat -
#42 egyesek többnek érzik magukat, ha látszik a karjukon az aranyóra. lazán kivillantják, amikor kiszállnak a terepjáróból, vagy a luxus audiból, és máris nem érzik a saját szarszagukat. -
#41 hát igen... Azért milliókat én sem adnék egy óráért, márpedig az IWC-k ebbe a kategóriába sorolhatók :D -
#40 Ez dejól nézki:D. -
#39 Hát nem egy IWC de vannak köztük egész korrektek! -
#38 Ne is foglalkozzál az ilyen emberekkel! Csak azt nem értem, hogy ha nem értenek az órákhoz akkor mért szólnak bele... Én, ha tehetném Rado-t vennék, nekem azok jönnek be! :) -
#37 Gépre... Pff... :/ -
#36 ez más kategória te :D
nekem egy elegáns kellett, ami öltönnyel is jól néz ki. -
F1re #35 iet kellet volna :D ez a nagy:D :D -
F1re #34 szerintem is noies :D -
#33 én így vagyok a telefonnal :D -
#32 engem meg pont zavar,ha rajtam van,ezért sem hordok karórát,sőt semilyen karláncot,vagy nyakláncot -
#31 pontosan velem is így van. Ha nincs a kezemen egyből észreveszem, ha kilépek a lakásból. De így van ez a karkötőmmel is :D -
#30 sajnos nem nyertem, pedig ezen a héten is játszottam pár szelvénnyel :)