Mp3 vagy Mp4. Melyik márka?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barnie1990
Én már csak azért nem veszek PSP-t mert 2005-ös termék, amúgy még most is nagy cucc.

Zene nélkül mit érek én?

Sanyix
legyél konzumidióta. Vegyél ipodot, nézz gyõzikét, olvass blikket. Ezzel nagy arc leszel :D

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

szertintem a psp a legmegfelelõbb erre a célra, ezen már abszolút élvezhetõ egy film, jól szól a zenelejátszója, és nemutolsósorban játszani is lehet vele. egyetlen hátránya a mérete, de hát kell a hely a nagy kijelzõnek.

Kicsihuszár92
*K550i :$ (elirtam sorry)

Kicsihuszár92
Nekem volt 2 mp4-em 2 hónap alatt tönkre is ment pedig óvtam védtem, volt mp3 is az 2 évig birta csak a fülhallgatót kellett lecserélni nem rég vettem egy SonyE. k500i-t és azóta ezt használom teljesen megfelelõ zenehallgatásra.<#vigyor2>
Szal szerintem inkább egy jobb telefon mint olyan kis vackok. :D

NEOreg3
vegyetek iPhone-t, még telefonálni is lehet vele

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Nekem mp3 tökéletesen megfelel, filmet nem fogok egy ilyen kis vacakon nézni.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

barnie1990
Nem is feltétlenül a saját példámból indultam ki, csak úgy általában szarok az mp4-ek.

Zene nélkül mit érek én?

sweech
enyém már több mint egy éve bírja, és nem egy ipod :)

barnie1990
Nekem van mp4-em. Egy hónapig nem használtam csak és kifingott az akksi. Mindig mp4 párti voltam, de mióta vettem egy rendesebb telefont, azóta rájöttem, hogy semmi újat nem tud felmutatni az mp4 a gagyi minõségen kívül.

Zene nélkül mit érek én?

passatgt
egy lcd tv és egy mp3/mp4 lejátszó nagyon jó összehasonlítási alap<#wave>

passatgt
egy telefon és egy mp3/mp4 lejátszó nagyon jó összehasonlítási alap<#wave>

ha zenét akarsz hallgatni, vegyél telefont, vagy mp3-at, ha filmet akarsz nézni, vegyél valami ilyet
Pepsi Twist
Nekem N95öm van... végülis 1 MP4 lejáccó cask még lehet vele telefonálni meg kamerázni meg egyebek :D jah és 4x akkora a kijelzõje mint 1 fos MP4-é

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

sweech
biztos kurvajó filmet nézni rajta :|

xDDD

ajánlom a Meizu-kat!!!

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

n3whous3
lulz

púúúúú

GTheo
Nekem van egy "mp4-em", egy iPod Touch, ezen van már rendes nagy kijelzõ, nagyon jó filmeket nézni rajta :)

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

5c0rp330n
egyik sem menõ már. MP5-ön kívül ha retróra vágysz, MP44-et javaslom:

szucsy89
jah én is telefonon hallgatok zenét, tesómnak van egy mp4-e, állandóan a gépen tölti, már faxom kivan:D::D sztem is hülyeség, bár az mp3hoz képest többet tud, többmindenre lehet használni, de a zenét mind2 lejátssza:)
:DDD
Goruck
szerintem az MP4 lejátszónak semmi értelme sincs (számomra) nem tudnám elképzelni h mégegy telefonméretû tárgy legyen a zsebemben, aztán otthon töltögessem, plusz még azti s dugdossam a gépbe zenéttölteni rá...van egy nagy kijelzõje, de minek...képeket nem néz rajta senki, filmet...pff mp4-be...

decemberbe beruháztam egy Nokia 5700-ra 55ért vettem újonnan, nagyon jó hangja van, szép nagy kijelzõje és AVI-ba tudom nézni rajta a filmeket, egy kábel lóg a nyakamba, egy tárgy van a zsebembe és egy készüléket kell töltenem, szerintem szükségtelen az MP4 lejátszó...

ez saját vélemény :):)

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

Palinko
ja én is azt favorizálom.. ilyen kis optikai irányzékost :D
Ez például elég egyedülállóan néz ki :)
Csak milyen márka már az h Technaxx :DDDD
Technaxx

sry
Brolly
de sztem itt is elfért volna ez a kérdés.

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

a kérdést úgy értem h mp3-mal ellentétben :P
ha zenét is akarsz hallgatni, nem csak pénzt költeni, akkor van
Brolly
hát biztos van értelme, ha nem lenne akkor nem lenne annyi meg nem venné senki.

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

hunbasser
szerintem mp5-öt vegyél,az a menõ már

ReaL MaDRid x siempre

Sziasztok!

Érdekelne a véleményetek van-e értelme az mp4 lejátszónak vagy csak reklámfogás :)