Mp3 vagy Mp4. Melyik márka?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zene nélkül mit érek én?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Szal szerintem inkább egy jobb telefon mint olyan kis vackok. :D
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Zene nélkül mit érek én?
Zene nélkül mit érek én?
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
decemberbe beruháztam egy Nokia 5700-ra 55ért vettem újonnan, nagyon jó hangja van, szép nagy kijelzõje és AVI-ba tudom nézni rajta a filmeket, egy kábel lóg a nyakamba, egy tárgy van a zsebembe és egy készüléket kell töltenem, szerintem szükségtelen az MP4 lejátszó...
ez saját vélemény :):)
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Érdekelne a véleményetek van-e értelme az mp4 lejátszónak vagy csak reklámfogás :)