298
-
Monoton #57
[center]Alig lehet felismerni :D
-
#56 nem hiszem, hogy Chelsea-vel szakítanának, de másik amúgy jobban bejött.
Kandy (L) jöhetne inkább vissza!!!négy :D -
Monoton #55 Elég laza rész volt, Alan megint jót akart és ő szívta meg. Pizzafutár meg hatalmas arc még mindig :)
Még két rész, az előzetes tartalmakból ítélve jó lesz :) Remélem köv. évadban Chelsea már nem köti le Charlie-t.
ep24 évadfinálé
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mia visszatér, Judith-nál megindul a szülés. Nagyon várom már :) -
Monoton #54 Az a rész szerintem is az évad legjobbja eddig :D
Michael Clarke Duncan -
#53 inkább a néger szomszédot kéne erőltetni. évad legjobb része volt, mikor az 5 "nőbajos" csóka pia mellett dumálgatott.
egyetemen néztem, és két kézzel kellett fognom a pofám, hogy ne nevessek hangosan, aminek az eredménye az lett, hogy könnyem taknyom összefolyt...
"egyelőre még csak beszélgetünk a maszturbálásról, de hosszú még az este..."
"-nekem Judith-szal volt az első...
-nekem is...
-nekem is...
-kazing!" -
#52 Hát igen, kezdettől fogva utáltam:D -
Monoton #51 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De jó Rose visszatért, pedig reméltem végleg kiírták már a sorozatból :) Eléggé idegesítő karakter, bár ez a rész jó volt :D Főleg a vacsora. -
Monoton #50 Újabb 3 évad berendelve. -
Monoton #49 http://www.sg.hu/cikkek/65974/eveket_kaphat_charlie_sheen
-
#48 mai [amcsi] rész végén ez a kártya beteg. sorozat FAQ-ja -
#47 Én a two and a half men-t a 4. évadig magyarul láttam, megszoktam, szal nekem úgy jobb:D Remélem a viasat lefogja adni az 5. évadot is :) (nameg majd a 6.-at) -
Monoton #46 Jóbarátokat először énis magyar szinkronnal láttam és azt megszoktam szal az jó. HIMYM t eredetin es tetszik szal bele se nézek szonkronosba :)
De pl. Two and a Half Men t is szinkronosan láttam először de eredeti jobban tetszik, My name is Earl nek meg nagyon rossz a szinkronja :D -
Seten #45
Pedig ez a sorozat mindkét nyelven nagyon jó. Így is, úgy is nézem.
Mint a "Jóbarátok".
-
Monoton #44 Nem nézek magyar szinkronnal sorozatot :) Főleg nem sitcom ot :D -
#43 Szinkronnal? Mert Comedy Centralon magyarul megy :D -
Monoton #42 HIMYM nek most láttam első részét :) nézős lesz -
#41 keddi sorozatos menetrendem:
Two and a Half Men
How I Met Your Mother
The Big Bang Theory
--idáig a rangidő számít
innentől, hogy mennyire szeretem
Chuck
Prison Break
Terminator: The Sarah Connor Chronicles
persze ezt nem mindig sikerül még kedden megnézni, de a 20 perceseket igen. tehát a rövid válasz, igen nézem 6. évadot is. nekem eddig 6x02 teszett legjobban az évadból. ?x03-asok közül sztem TBBT volt a legjobb, ?x04-esek közül meg most végre megint HIMYM az öreg Barney-val -
#40 Én még sajnos nem tartok ott. Még az 5. season-ra se volt időm, valahol a 10. rész körül járok, de szönet alatt időt szakítor rá :) -
Monoton #39 s06e03 nagyon jó volt :DD -
#38 :)
tnm: a 6. évadot nézed? -
#37 akkor neki is -
#36 igazából 'DöflingR' mondta meg hol van (én nem tudtam, mert felirat nélkül nézem) én csak a "kezedbeadtam";) -
#35 kösz, fogam még van xD
És!!! Imádlak a feliratért!!! -
#34 jah, most nézem csak hölgyről van szó.
elsőre nem értettem miért vinném moziba xD.
[ettől függetlenül amúgy két hsz-szel ezelőtt nem gonosz hangnemben írtam, amit, ne tessék megsértődni!] -
#33 Moziba vidd el, azt még megérdemli:D -
#32 http://www.hosszupuskasub.com/download.php?file=0006934.zip
kaját ne rágjam meg neked? :D -
#31 Mondom fennvan, most ellenőriztem.. nemtom hogy keresed de fenn van.. -
#30 De azért köszi. :) -
#29 Kerestem ott is... Ezek szerint már levették... :( -
#28 http://www.hosszupuskasub.com/
Írd be a keresőbe two and a half men-t és kidobja :) -
#27 Halihó!
Nekem most jön lefelé az 5. évad, csak az a baj vele, hogy angolul, és kéne felirat hozzá. Feltúrtam mindent, de nem találtam. :( Nem tudna valaki segíteni???? Plíííízzzz!!!! :) -
#26 Én is bírom ezt a sorit :) Eddigi minden részt láttam :)) -
JumpingJackFles #25 Ez a legjobb sorozat a jóbarátok után miután már kiívülről fújtam az összes jóbarátok részt és láttam egy epizódot ebből egyből ráharaptam és azóta mindennap nézem a Viasaton:) -
#24 4. évad most megy viasaton :) -
Monoton #23 aha -
#22 viasaton már harmadik évad megy? -
#21 ohh...akkor felejtős, thx -
#20 sajnos nincs. -
#19 Hali!! Feliratot hol találok ehhez a sorozathoz? kerestem, de csak a 3.évadtól láttam magyar subokat, de nekem az első 2höz is kéne...
-
Monoton #18