96
-
#16 jó játék, aki azt mondja hogy unalmas kicsit gondolkozzon el azon hogy milyen lehet egy bérgyilkos élete...infoszerzés, ölés -
wednes #15 A játék most már adott. A folyatatásokban a játékmenetre remélem most már nagyobb hangsúlyt tudnak fektetni. Én csak az elejét próbáltam, de nekem ez annyira nem pozitívum, hogy gyakorlatilag alig irányítom Altart. Főleg POP után furcsa. Magától mászik, de főleg magától harcol. Lehet, hogy később lesznek kombók nem tudom. Meg ez az akárhány ellenféllel elbánok ez így nem jó. Igenis legyen értelme a menekülésnek, érezzük, hogy az életünkért futunk, mert ha utolértnek akkor jaj. -
Aspirin #14 Végre egy jól megcsinált játék. Nálam is fullba símán fut x1950 Pro és x2 3800+ pedig csak egy giga ram van hozzá. Remélem lesz folytatása pl. Róma, Cordoba, Párizs, London, Konstantinápoly még beleférne a történetbe...
-
#13 A video alapján jónak tűnik, tele ötletekkel, de azért jó pár hibával is.
A tényleg 3D-s mászó objektumok Tomb Raider után a kánaánt jelentik. (Bár itt is befigyel a megcsúszok falon, és úgy kapaszkodok effektus, de borítsunk fátylat rá.) Néhol viszont már irreális durva dolgokat csinál az arc, majdhogynem repül a gerendák között.
Aztán ott van a harc: 1v1, 2v1 felállások még jól néznek ki, de amikor beugrott a tömgbe a tag... az elég gyenge volt. Kicsit Mátrix utánérzésem volt, mikor a Smith ügynök sereg megtámadja Neot az Orákulumnál... ott vannak Neo mellett, de csak úgy immel-ámmal simogatják/érintik szinte arra várva, hogy leüsse őket. Na itt is ugyan ez a helyzet: elkaptam egy pillanatot, amikor barátunk két kivont kardos ember közé behátrált(!), azok meg nem csináltak semmit és ez úgy összeségében a tömegharcokra jellemző volt. Az elfutás se volt semmi - ilyen alapon szemből berombolhatott volna, célpont leszúr, kirombolás. :b
De ezek eltörpülnek a hangulat, grafika, szép mozdulatok, látványos jelenetek mellett. Ha lenne egy izmosabb konfigom tuti játszanék vele. -
aDannyBoy #12
sorry all, templateben 4csillag van és elfelejtettem átírni, kicsit ráfüggtem hajnalig a gamere :) utána meg előfordul az ilyesmi
a szövegből azért lehetett érezni, hogy ez 5csilli szerintem is :)
javítva -
#11 nem annyira részletes mint a Crysis meg nincs benne annyi objektum egyszerre a képben, de a látvány világ sokkal szebb, jobb mint a legtöbb más játékban. Ráadásul gépigény is jóval kisebb. A városok olyan hangulatosak, amilyet még nem is láthattunk szerintem játékban. A szinek használata is gyönyörű, mindegyik városnak kicsit másabb a színárnyalata. Ráadásul a mozgások, meg az AI -k, a közemberek reagálása... fantasztikusan jó az egész.
Lehet unalmasak idő után a küldetések, de már csak azért megéri játszani, hogy mászkálhassunk kicsit a városba.
Ráadásul az irányítás is nagyon jó. A harcok könnyűre sikerültek, simán el lehet intézni egyszerre végtelen katonát is. Nem támadnak, ha meg támadnak akkor highprofile + ütés, és már le is szúrta a támadót.. na szóval lehettek volna bonyolultabb kombók meg ilyenek. -
benkoszabi #10 én még nem játszottam végig. DE! jelenleg pop trilóhgiát nyomom, méghozzá a ww-t. nekem nagyon bejön, annak ellenére, hogy a helyszín sajna nem változik, hosz csak az idő szigetén játszódik a sztori. hát akkor még az oriási szabadságról elhiresült assassin's creed myilen élményt fog számomra nyujtani...várom már, a two htrones után rögtön neki is fogok állni. -
Lyan Kyj #9 Én abszolút nem is foglalkoztam a történettel (figyeltem, de nem azért játszottam), egyszerűen csak mászkáltam össze-vissza, ugrándoztam, másztam, szivattam az embereket. Egyszerűen megunhatatlan! -
#8 Hát szerintem veszettül unalmas, tartalom nélküli játék... Xbox360-on végig vittem, de ennyi elég is volt belőle egy életre. Olyan mintha a készítők megcsináltak volna egy egy játékot remek pályákkal, csak aztán üresen hagyták. Dög unalom, a tavalyi év legnagyobb csalódása volt számomra... -
Mixerboy #7 Nagyon szerettem a Thief3-at, ebben az évben még1x muszáj volt végigjátszani az új textúracsomaggal:) A vége után marad egy kis űr... Thief 4. A cikket olvasva ezt a gammát muszáj lesz végigjátszani, mert a feeling hasonló...söt szebb jobb lehet -
M0RN1NGST4R #6 Gondoltam én is, hogy erről lehet szó, de kissé értetlenkedtem ezen, mert már több fórumban olvastam, és ismerőseim is megerősitettek benne, hogy tényleg jól optimalizált játékról van szó. Aztán visszaolvastam a Crysis-ról irt cikket és ott is megemlitésre kerül, hogy erős gép kell alá. Mondjuk a véleményem az, hogy a grafikát a gépigény miatt lehúzni nem biztos, hogy helyes. Aztán eszembe jutott, hogy azért itt a környezetünk kissé passzivabb. Pl nagyon viccesnek találom, mikor háztetőről egy kötélen lógó négyzet alakú deszkára ugrok, és az mint a cövek, áll ugyan úgy. Semmi himbálózás. Lehet erről van szó. -
Polemius #5 Valóban szép, és az ugrabugrálást is nagyon jól megcsinálták. Meg példamutatóan optimalizálták, meglepően jól megy gyengébb gépeken is.
Kár, hogy nagyon gyorsan ellaposodik, teljesen unalmas lesz. Meg persze erősen érezni, hogy konzolos játék eredetileg.
Így majd valahol elolvasom inkább mi a sztori vége.
(Pedig mekkora lenne ezzel a motorral egy Thief jellegű játék!) -
wednes #4 Lehet, hogy a gépigényt a grafikához számolta. Mivel ott említi meg. -
M0RN1NGST4R #3 Ezért nem is értem, hogy miért kapott csak négy csillagot grafikára. Szerintem messze a legszebb játék jelen pillanatban. -
szurop #2 Nálam veri grafban a Crysis-t, ez közelebb áll hozzám, és el csodálkoztam rajta, hogy milyen ultra kicsi a gépigénye. Annyira jól van optimalizálva hogy nemigaz. C2D E4500 @ 2,6 GHz, 2*1 Giga RAM(800 Mhz), és 3650 512 MB(ddr2), és minden maxon fut, nem vettem még észre hogy bereccent volna. -
#1 nekem tetszett, jól is fut sztem