Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Thief 3 úgyanúgy játszható TPS-ben is mint ez a game.
Nekem vegyesek az érzéseim, gyönyörû grafika, jó animációk, nagyon jó optimalizáció.
Viszont a mászás, ugrálás, harc, hát Super Marioban komolyabb kihívás van ezen a téren.
Nagyon hányolom a valódi lopakodást, ez a lehajtott fej, ez számomra elég gyenge megvalósítás.
Etttõl függetlenül tetszik, de ezt nem fogom többször végigjátszani, mint a Thief-et. Viszont a Thief4-ben szívesen látnám ezt a motort.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Balumann jól mondta, a shiftet nyomd folyamatosan.
Montza: át kell sétálnod a tömegen hogy ne essenek le a fejekrõl a korsók,utána a fénylõ körbe kell állnod! Ennyi :) písz
illetve a screenek azért ilyenek szerintem, mert 1920x1200ban kicsit kevés hozzá a tesztgép :), levettem 1280x960-ra és ilyet csinált. Nem kihúzta a monitor méretre, hanem a kép lett kisebb. két oldalt is levágta és a teteje alján lettek a csíkok.
- Gratula a cikkért, velõs, objektív, tényeket tartalmaz.
Fórum társaknak:
- Felejtsétek már el a hasonlítgatást (Crysis, Thief, stb). AC-nek nem állt szándékában hasonlítani egyikhez sem. Innentõl nincs is mirõl beszélni.
Mellesleg nem két FPS-ekkel kellene példálózni. Akkor már az új generációs Prince of Persia, vagy Tomb Raiderek. De nem kell...
Gépigény:
- Vannak az "öregek" akik még a játékélmény keresik a játékokban. Nekem 3Ghz/2GB RAM/GF6600-as vasam van, és 800x600 low-medium beállításokkal abszolút játszható sebességen fut a program. (Megjegyzem még így is varázslatosan néz ki. Nem savanyú a szõlõ, megtehetném... Kinek a pap...)
16:9:
- Széles vászon jó. Munkára, játékra, filmnézésre. Valószínû, hogy egyre gyakoribb lesz ez a jelenség. Nem mintha ez az elsõ játék lenne ami kizárólag széles.
[merlinw.org]
27\' iMac, 2,7Ghz Quad, 12GB Ram, SSD :)
Gépem: Asus P5K-E, Q6600, 3GB Ram, 8600GT
OP. Vista 32bit
Ezen 640x480 is nagyon szaggat pedig az uccsó driverrek vannak rajta. Nincs ötletetek miért lehet? Ez van meg: Assassins.Creed.REPACK-RELOADED
Köszi a választ!
27\' iMac, 2,7Ghz Quad, 12GB Ram, SSD :)
E8400, 2giga RAM, GeF8800GT, Vista32bit: min.40fps max.90fps
Találtam közben 1-2 összehasonlító shotot, gyakorlatilag semmi különbség nincs kinézetben a 2 között.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Errõl jut eszembe, hogy van valami különbség dx9 és dx10-es verzió között? Van valami oldal, ahol egymás mellé raktak a 2 verzióból screenshotokat? Egy ilyen érdekelne.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
Endure, in enduring grows strong...
A
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
A
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét.
A tényleg 3D-s mászó objektumok Tomb Raider után a kánaánt jelentik. (Bár itt is befigyel a megcsúszok falon, és úgy kapaszkodok effektus, de borítsunk fátylat rá.) Néhol viszont már irreális durva dolgokat csinál az arc, majdhogynem repül a gerendák között.
Aztán ott van a harc: 1v1, 2v1 felállások még jól néznek ki, de amikor beugrott a tömgbe a tag... az elég gyenge volt. Kicsit Mátrix utánérzésem volt, mikor a Smith ügynök sereg megtámadja Neot az Orákulumnál... ott vannak Neo mellett, de csak úgy immel-ámmal simogatják/érintik szinte arra várva, hogy leüsse õket. Na itt is ugyan ez a helyzet: elkaptam egy pillanatot, amikor barátunk két kivont kardos ember közé behátrált(!), azok meg nem csináltak semmit és ez úgy összeségében a tömegharcokra jellemzõ volt. Az elfutás se volt semmi - ilyen alapon szembõl berombolhatott volna, célpont leszúr, kirombolás. :b
De ezek eltörpülnek a hangulat, grafika, szép mozdulatok, látványos jelenetek mellett. Ha lenne egy izmosabb konfigom tuti játszanék vele.
sorry all, templateben 4csillag van és elfelejtettem átírni, kicsit ráfüggtem hajnalig a gamere :) utána meg elõfordul az ilyesmi
a szövegbõl azért lehetett érezni, hogy ez 5csilli szerintem is :)
javítva
Lehet unalmasak idõ után a küldetések, de már csak azért megéri játszani, hogy mászkálhassunk kicsit a városba.
Ráadásul az irányítás is nagyon jó. A harcok könnyûre sikerültek, simán el lehet intézni egyszerre végtelen katonát is. Nem támadnak, ha meg támadnak akkor highprofile + ütés, és már le is szúrta a támadót.. na szóval lehettek volna bonyolultabb kombók meg ilyenek.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Kár, hogy nagyon gyorsan ellaposodik, teljesen unalmas lesz. Meg persze erõsen érezni, hogy konzolos játék eredetileg.
Így majd valahol elolvasom inkább mi a sztori vége.
(Pedig mekkora lenne ezzel a motorral egy Thief jellegû játék!)
Minden jog fenntartva!
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!