Assassin's Creed

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem 8600gts-em van és 1024x768 high beállításokkal meg a shadow van mediumom,nagy ritkán egyszer kétszer beszagat 2másodpercre de egyáltalán nem vészes,amugy elég jó a game végre valami más!
hali, kipróbáltam a játékot. vélemény, elképesztõ. ez valami bámulatosan álleejtõ. és miért, mert számomra teljesen uj stilust képvisel. ez más mint a splinter cell, mint a pop, mint a hitman..hitman? a 47-es altair közelébe sem ér. egyetlen egy negativum a részemrõl, a kerettörténet. ez az idõutazós, átélem az õsöm kalandjait, és az erre épülõ HUD, vagy a játék kezelõfelülete nem a leg szimpatikusabb. De mivel trilógiának szánják, és elképzelhetõ hogy majd a jelenkorban is fog játszódni egy részt, igy iylen szempontból a kerettörténet megbocsájtható. a billentyûzettel semmi gond, 5 perc alatt megtanulható, és talán még kézre is áll...szal 10/9
"MerlinW: Mellesleg nem két FPS-ekkel kellene példálózni."
A Thief 3 úgyanúgy játszható TPS-ben is mint ez a game.

Nekem vegyesek az érzéseim, gyönyörû grafika, jó animációk, nagyon jó optimalizáció.
Viszont a mászás, ugrálás, harc, hát Super Marioban komolyabb kihívás van ezen a téren.
Nagyon hányolom a valódi lopakodást, ez a lehajtott fej, ez számomra elég gyenge megvalósítás.

Etttõl függetlenül tetszik, de ezt nem fogom többször végigjátszani, mint a Thief-et. Viszont a Thief4-ben szívesen látnám ezt a motort.
NEOreg3
fú mire nem képes a DS:O

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

zola2000
Nintendo DSen simán megy, az alap beállításokkal.

A

ja, a gyökerek, mi? :D
Balumann jól mondta, a shiftet nyomd folyamatosan.

Balumann
Jaj... :D Tartani az "óvatosan arrébbtessékelõ gombot" és úgy átmenni közöttük... :D Nem tom melyik gomb alapban, azthiszem a shift.

egyik legjobb játék 5 évre visszamenõleg :) legalábbis nekem :) rákattantam mint majom a banánra :)
Montza: át kell sétálnod a tömegen hogy ne essenek le a fejekrõl a korsók,utána a fénylõ körbe kell állnod! Ennyi :) písz
monzta
mi a szart kell csinálni a tutorialban az elején mikor a sok idióta korsóval a fején megy körbe körbe? azokat a gomboka nyomom amiket kell, de mégis eldobják a korsót a gyökerek. komolyan mondom már a játék eleje fölbasz :D

köszi a bókot :)

illetve a screenek azért ilyenek szerintem, mert 1920x1200ban kicsit kevés hozzá a tesztgép :), levettem 1280x960-ra és ilyet csinált. Nem kihúzta a monitor méretre, hanem a kép lett kisebb. két oldalt is levágta és a teteje alján lettek a csíkok.

MerlinW
Dániel:
- Gratula a cikkért, velõs, objektív, tényeket tartalmaz.

Fórum társaknak:
- Felejtsétek már el a hasonlítgatást (Crysis, Thief, stb). AC-nek nem állt szándékában hasonlítani egyikhez sem. Innentõl nincs is mirõl beszélni.
Mellesleg nem két FPS-ekkel kellene példálózni. Akkor már az új generációs Prince of Persia, vagy Tomb Raiderek. De nem kell...

Gépigény:
- Vannak az "öregek" akik még a játékélmény keresik a játékokban. Nekem 3Ghz/2GB RAM/GF6600-as vasam van, és 800x600 low-medium beállításokkal abszolút játszható sebességen fut a program. (Megjegyzem még így is varázslatosan néz ki. Nem savanyú a szõlõ, megtehetném... Kinek a pap...)

16:9:
- Széles vászon jó. Munkára, játékra, filmnézésre. Valószínû, hogy egyre gyakoribb lesz ez a jelenség. Nem mintha ez az elsõ játék lenne ami kizárólag széles.

[merlinw.org]

áhhh.6600GT-n 800ban simán megy (Medium)

Az nem lehet hogy azért mert a máspdik slotba raktam a vga kártyát és nem az elsõbe? Ugyani is az alaplapom kettõt támogat és azért raktam a másodikba mert az elsõbe nem fér :) Szerinted?

27\' iMac, 2,7Ghz Quad, 12GB Ram, SSD :)

Hát szerintem a VGA-d kevés neki. Próbáld meg a legutóbbi béta driverrel, hátha...
Örülök hogy neketek ilyen szépen fut mert nálem nem :(
Gépem: Asus P5K-E, Q6600, 3GB Ram, 8600GT
OP. Vista 32bit
Ezen 640x480 is nagyon szaggat pedig az uccsó driverrek vannak rajta. Nincs ötletetek miért lehet? Ez van meg: Assassins.Creed.REPACK-RELOADED
Köszi a választ!

27\' iMac, 2,7Ghz Quad, 12GB Ram, SSD :)

Szerintem a 64bites Vista nem tetszik neki. :S
E8400, 2giga RAM, GeF8800GT, Vista32bit: min.40fps max.90fps
Így van, látványban nincs különbség, de a dx10-es gyorsabb Vista alatt.
Interjú
Bith
Bár most olvastam, hogy Vistán a dx10 verzió gyorsabb, mint a dx9.

Találtam közben 1-2 összehasonlító shotot, gyakorlatilag semmi különbség nincs kinézetben a 2 között.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Bith
Vistán gondolom DX10-en megy, azért.

Errõl jut eszembe, hogy van valami különbség dx9 és dx10-es verzió között? Van valami oldal, ahol egymás mellé raktak a 2 verzióból screenshotokat? Egy ilyen érdekelne.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

AMD Norbee
Milyen Oprendszerrel toljátok egyátalnán mert nekem a lenti konfiggal kb 20fps fullon:D... mindenbõl a legujabb driver van fent és vista64bit+SP1.

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

sajoati
azért nagy elõny egy ilyen középkori bérgyilkosnak, aki a (hivatalosan) egyszínû paraszti öltözetben feszítõk között senki nem vesz észre, hogy egy megbízható GPS-el rendelkezik. lol...

Endure, in enduring grows strong...

Mint Thief fanatikus :) mondom: ez a játék NAGYON messze van a Thief sorozattól, legfõképp annak hangulatától! Én XBox-on játszottam végig, lakótársam gépén. Ténylegesen gyönyörû játék, meg van a maga hangulata, ám számomra egy dolog komoly problémát okozott a végigjátszás szempontjából. Ez pedig az egy idõ után ténylegesen "unalmassá" váló ismétlõdõ feladatok megoldása volt. Egy idõ után már csak a sztori megismerése vezette a kezemet, ha az nem lett volna, félbemarad a befejezés. Garrett-et jobban szerettem... :)

zola2000
Habár DSre is elenyészõ, arra is mostanában jött ki. Igazából csak úgy mellékesen írták át pcre és DSre.

A

zola2000
Na jó, de mit számít? A játék pcs eladása elenyészõ a ps3/NDS/x360ashoz képest.

A

én ugy sacclo, hogy már fél éve kinn lehet a játék...
tommyg
mert nemrég jött ki pc-re

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

zola2000
Öhm a platformok közül KIMARADT A NINTENDO DS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ja meg miért csak most foglalkozik vele az sg, mikor már ezer éves játék?

A

tommyg
az

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

még mindig csak 16:9 es kép arány van?

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w

tommyg
jó játék, aki azt mondja hogy unalmas kicsit gondolkozzon el azon hogy milyen lehet egy bérgyilkos élete...infoszerzés, ölés

A játék most már adott. A folyatatásokban a játékmenetre remélem most már nagyobb hangsúlyt tudnak fektetni. Én csak az elejét próbáltam, de nekem ez annyira nem pozitívum, hogy gyakorlatilag alig irányítom Altart. Fõleg POP után furcsa. Magától mászik, de fõleg magától harcol. Lehet, hogy késõbb lesznek kombók nem tudom. Meg ez az akárhány ellenféllel elbánok ez így nem jó. Igenis legyen értelme a menekülésnek, érezzük, hogy az életünkért futunk, mert ha utolértnek akkor jaj.

Végre egy jól megcsinált játék. Nálam is fullba símán fut x1950 Pro és x2 3800+ pedig csak egy giga ram van hozzá. Remélem lesz folytatása pl. Róma, Cordoba, Párizs, London, Konstantinápoly még beleférne a történetbe...

A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét.

ziipp
A video alapján jónak tûnik, tele ötletekkel, de azért jó pár hibával is.

A tényleg 3D-s mászó objektumok Tomb Raider után a kánaánt jelentik. (Bár itt is befigyel a megcsúszok falon, és úgy kapaszkodok effektus, de borítsunk fátylat rá.) Néhol viszont már irreális durva dolgokat csinál az arc, majdhogynem repül a gerendák között.

Aztán ott van a harc: 1v1, 2v1 felállások még jól néznek ki, de amikor beugrott a tömgbe a tag... az elég gyenge volt. Kicsit Mátrix utánérzésem volt, mikor a Smith ügynök sereg megtámadja Neot az Orákulumnál... ott vannak Neo mellett, de csak úgy immel-ámmal simogatják/érintik szinte arra várva, hogy leüsse õket. Na itt is ugyan ez a helyzet: elkaptam egy pillanatot, amikor barátunk két kivont kardos ember közé behátrált(!), azok meg nem csináltak semmit és ez úgy összeségében a tömegharcokra jellemzõ volt. Az elfutás se volt semmi - ilyen alapon szembõl berombolhatott volna, célpont leszúr, kirombolás. :b

De ezek eltörpülnek a hangulat, grafika, szép mozdulatok, látványos jelenetek mellett. Ha lenne egy izmosabb konfigom tuti játszanék vele.

sorry all, templateben 4csillag van és elfelejtettem átírni, kicsit ráfüggtem hajnalig a gamere :) utána meg elõfordul az ilyesmi
a szövegbõl azért lehetett érezni, hogy ez 5csilli szerintem is :)

javítva

Balumann
nem annyira részletes mint a Crysis meg nincs benne annyi objektum egyszerre a képben, de a látvány világ sokkal szebb, jobb mint a legtöbb más játékban. Ráadásul gépigény is jóval kisebb. A városok olyan hangulatosak, amilyet még nem is láthattunk szerintem játékban. A szinek használata is gyönyörû, mindegyik városnak kicsit másabb a színárnyalata. Ráadásul a mozgások, meg az AI -k, a közemberek reagálása... fantasztikusan jó az egész.
Lehet unalmasak idõ után a küldetések, de már csak azért megéri játszani, hogy mászkálhassunk kicsit a városba.
Ráadásul az irányítás is nagyon jó. A harcok könnyûre sikerültek, simán el lehet intézni egyszerre végtelen katonát is. Nem támadnak, ha meg támadnak akkor highprofile + ütés, és már le is szúrta a támadót.. na szóval lehettek volna bonyolultabb kombók meg ilyenek.

én még nem játszottam végig. DE! jelenleg pop trilóhgiát nyomom, méghozzá a ww-t. nekem nagyon bejön, annak ellenére, hogy a helyszín sajna nem változik, hosz csak az idõ szigetén játszódik a sztori. hát akkor még az oriási szabadságról elhiresült assassin's creed myilen élményt fog számomra nyujtani...várom már, a two htrones után rögtön neki is fogok állni.
Én abszolút nem is foglalkoztam a történettel (figyeltem, de nem azért játszottam), egyszerûen csak mászkáltam össze-vissza, ugrándoztam, másztam, szivattam az embereket. Egyszerûen megunhatatlan!

Alwares
Hát szerintem veszettül unalmas, tartalom nélküli játék... Xbox360-on végig vittem, de ennyi elég is volt belõle egy életre. Olyan mintha a készítõk megcsináltak volna egy egy játékot remek pályákkal, csak aztán üresen hagyták. Dög unalom, a tavalyi év legnagyobb csalódása volt számomra...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Nagyon szerettem a Thief3-at, ebben az évben még1x muszáj volt végigjátszani az új textúracsomaggal:) A vége után marad egy kis ûr... Thief 4. A cikket olvasva ezt a gammát muszáj lesz végigjátszani, mert a feeling hasonló...söt szebb jobb lehet
Gondoltam én is, hogy errõl lehet szó, de kissé értetlenkedtem ezen, mert már több fórumban olvastam, és ismerõseim is megerõsitettek benne, hogy tényleg jól optimalizált játékról van szó. Aztán visszaolvastam a Crysis-ról irt cikket és ott is megemlitésre kerül, hogy erõs gép kell alá. Mondjuk a véleményem az, hogy a grafikát a gépigény miatt lehúzni nem biztos, hogy helyes. Aztán eszembe jutott, hogy azért itt a környezetünk kissé passzivabb. Pl nagyon viccesnek találom, mikor háztetõrõl egy kötélen lógó négyzet alakú deszkára ugrok, és az mint a cövek, áll ugyan úgy. Semmi himbálózás. Lehet errõl van szó.

Valóban szép, és az ugrabugrálást is nagyon jól megcsinálták. Meg példamutatóan optimalizálták, meglepõen jól megy gyengébb gépeken is.
Kár, hogy nagyon gyorsan ellaposodik, teljesen unalmas lesz. Meg persze erõsen érezni, hogy konzolos játék eredetileg.

Így majd valahol elolvasom inkább mi a sztori vége.
(Pedig mekkora lenne ezzel a motorral egy Thief jellegû játék!)

Minden jog fenntartva!

Lehet, hogy a gépigényt a grafikához számolta. Mivel ott említi meg.

Ezért nem is értem, hogy miért kapott csak négy csillagot grafikára. Szerintem messze a legszebb játék jelen pillanatban.

Nálam veri grafban a Crysis-t, ez közelebb áll hozzám, és el csodálkoztam rajta, hogy milyen ultra kicsi a gépigénye. Annyira jól van optimalizálva hogy nemigaz. C2D E4500 @ 2,6 GHz, 2*1 Giga RAM(800 Mhz), és 3650 512 MB(ddr2), és minden maxon fut, nem vettem még észre hogy bereccent volna.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

bertino
nekem tetszett, jól is fut sztem <#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

← ElőzőOldal 2 / 2