96
  • Magnificat
    nekem akad ezen: X2 4000+ (2100@2300MHz), 4 GB DDR2 800, 8600GT(540/700@720/800). 640x480-ban is... megy szépen 1-2 sec-ig, aztán akad egy nagyot, majd megint...
  • reaper4
    lol
  • benkoszabi
    C:\Documents and Settings\USER\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed - de pontosat akkor tudsz, ha a keresőbe bepötyögöd az assassin szót, és valamelyik mappa....
  • pinduri
    Bocs a kérdést már rájöttem további jó parálást mindenkinek lolllerek...
  • pinduri
    Csocsi!
    Hova teszi a gamma a mentéseket mert sehol sem találom. Amúgy nem tom mit kell parálni nálam simán fut egész szépen és nem tuning gépem van. 1950 pro vga, x2 4400+ és 1*2gb ddr2 szóval semmi kül....Na kössze előre is. Jah és a végén az uccsó küldetésben mikor körbe vesznek a templomos katonák hogy kell kinyírni őket mert nem igazánmegy.
    Ty előre iss!!!
  • benkoszabi
    miylen 500ezres gép? én 120-ból épitettem a sajátom 1 hónapja. és azóta már 2-szer oylan jót tudnék ugyanabból az árból...és? egyáltalán nem akad. a keretbe belefért egy 8800GT.....szal erről ennyit...
  • tommyg
  • zola2000
    Attól függ melyik super marioban, mert a sunshine tényleg nehéz volt, de a galaxy viszonylag könnyű lett...
  • JethroHUN
    Ehhez a játékhoz mért hasonlít a GTA 3???
    Ilyen rendszer követelményketek, szánalmas 500 ezres gép alatt elsem indul !!!! :P
  • yossarian76
    Hát nekem minden fullra van állitva és egyáltalán nem szaggat.Nagyon szép játék!Ja,és ráadásul jó nagyon, igazán élvezet vele játszani.Több ilyen játék kellene!
  • myk0312
    Nekem 8600gts-em van és 1024x768 high beállításokkal meg a shadow van mediumom,nagy ritkán egyszer kétszer beszagat 2másodpercre de egyáltalán nem vészes,amugy elég jó a game végre valami más!
  • benkoszabi
    hali, kipróbáltam a játékot. vélemény, elképesztő. ez valami bámulatosan álleejtő. és miért, mert számomra teljesen uj stilust képvisel. ez más mint a splinter cell, mint a pop, mint a hitman..hitman? a 47-es altair közelébe sem ér. egyetlen egy negativum a részemről, a kerettörténet. ez az időutazós, átélem az ősöm kalandjait, és az erre épülő HUD, vagy a játék kezelőfelülete nem a leg szimpatikusabb. De mivel trilógiának szánják, és elképzelhető hogy majd a jelenkorban is fog játszódni egy részt, igy iylen szempontból a kerettörténet megbocsájtható. a billentyűzettel semmi gond, 5 perc alatt megtanulható, és talán még kézre is áll...szal 10/9
  • drakel
    itt egy kis alternatív vélemény
  • beef
    "MerlinW: Mellesleg nem két FPS-ekkel kellene példálózni."
    A Thief 3 úgyanúgy játszható TPS-ben is mint ez a game.

Nekem vegyesek az érzéseim, gyönyörű grafika, jó animációk, nagyon jó optimalizáció.
    Viszont a mászás, ugrálás, harc, hát Super Marioban komolyabb kihívás van ezen a téren.
    Nagyon hányolom a valódi lopakodást, ez a lehajtott fej, ez számomra elég gyenge megvalósítás.

Etttől függetlenül tetszik, de ezt nem fogom többször végigjátszani, mint a Thief-et. Viszont a Thief4-ben szívesen látnám ezt a motort.
  • NEOreg3
    fú mire nem képes a DS:O
  • zola2000
    Nintendo DSen simán megy, az alap beállításokkal.
  • M0RN1NGST4R
    ja, a gyökerek, mi? :D
    Balumann jól mondta, a shiftet nyomd folyamatosan.
  • Balumann
    Jaj... :D Tartani az "óvatosan arrébbtessékelő gombot" és úgy átmenni közöttük... :D Nem tom melyik gomb alapban, azthiszem a shift.
  • Mike1981
    egyik legjobb játék 5 évre visszamenőleg :) legalábbis nekem :) rákattantam mint majom a banánra :)
    Montza: át kell sétálnod a tömegen hogy ne essenek le a fejekről a korsók,utána a fénylő körbe kell állnod! Ennyi :) písz
  • monzta
    mi a szart kell csinálni a tutorialban az elején mikor a sok idióta korsóval a fején megy körbe körbe? azokat a gomboka nyomom amiket kell, de mégis eldobják a korsót a gyökerek. komolyan mondom már a játék eleje fölbasz :D
  • aDannyBoy
    köszi a bókot :)

illetve a screenek azért ilyenek szerintem, mert 1920x1200ban kicsit kevés hozzá a tesztgép :), levettem 1280x960-ra és ilyet csinált. Nem kihúzta a monitor méretre, hanem a kép lett kisebb. két oldalt is levágta és a teteje alján lettek a csíkok.
  • MerlinW
    Dániel:
    - Gratula a cikkért, velős, objektív, tényeket tartalmaz.

Fórum társaknak:
    - Felejtsétek már el a hasonlítgatást (Crysis, Thief, stb). AC-nek nem állt szándékában hasonlítani egyikhez sem. Innentől nincs is miről beszélni.
    Mellesleg nem két FPS-ekkel kellene példálózni. Akkor már az új generációs Prince of Persia, vagy Tomb Raiderek. De nem kell...

Gépigény:
    - Vannak az "öregek" akik még a játékélmény keresik a játékokban. Nekem 3Ghz/2GB RAM/GF6600-as vasam van, és 800x600 low-medium beállításokkal abszolút játszható sebességen fut a program. (Megjegyzem még így is varázslatosan néz ki. Nem savanyú a szőlő, megtehetném... Kinek a pap...)

16:9:
    - Széles vászon jó. Munkára, játékra, filmnézésre. Valószínű, hogy egyre gyakoribb lesz ez a jelenség. Nem mintha ez az első játék lenne ami kizárólag széles.
  • neoG
    áhhh.6600GT-n 800ban simán megy (Medium)
  • kazsmer
    Az nem lehet hogy azért mert a máspdik slotba raktam a vga kártyát és nem az elsőbe? Ugyani is az alaplapom kettőt támogat és azért raktam a másodikba mert az elsőbe nem fér :) Szerinted?
  • shane81
    Hát szerintem a VGA-d kevés neki. Próbáld meg a legutóbbi béta driverrel, hátha...
  • kazsmer
    Örülök hogy neketek ilyen szépen fut mert nálem nem :(
    Gépem: Asus P5K-E, Q6600, 3GB Ram, 8600GT
    OP. Vista 32bit
    Ezen 640x480 is nagyon szaggat pedig az uccsó driverrek vannak rajta. Nincs ötletetek miért lehet? Ez van meg: Assassins.Creed.REPACK-RELOADED
    Köszi a választ!
  • shane81
    Szerintem a 64bites Vista nem tetszik neki. :S
    E8400, 2giga RAM, GeF8800GT, Vista32bit: min.40fps max.90fps
  • shane81
    Így van, látványban nincs különbség, de a dx10-es gyorsabb Vista alatt.
    Interjú
  • Bith
    Bár most olvastam, hogy Vistán a dx10 verzió gyorsabb, mint a dx9.

Találtam közben 1-2 összehasonlító shotot, gyakorlatilag semmi különbség nincs kinézetben a 2 között.
  • Bith
    Vistán gondolom DX10-en megy, azért.

Erről jut eszembe, hogy van valami különbség dx9 és dx10-es verzió között? Van valami oldal, ahol egymás mellé raktak a 2 verzióból screenshotokat? Egy ilyen érdekelne.
  • AMD Norbee
    Milyen Oprendszerrel toljátok egyátalnán mert nekem a lenti konfiggal kb 20fps fullon:D... mindenből a legujabb driver van fent és vista64bit+SP1.
  • sajoati
    azért nagy előny egy ilyen középkori bérgyilkosnak, aki a (hivatalosan) egyszínű paraszti öltözetben feszítők között senki nem vesz észre, hogy egy megbízható GPS-el rendelkezik. lol...
  • vampyre
    Mint Thief fanatikus :) mondom: ez a játék NAGYON messze van a Thief sorozattól, legfőképp annak hangulatától! Én XBox-on játszottam végig, lakótársam gépén. Ténylegesen gyönyörű játék, meg van a maga hangulata, ám számomra egy dolog komoly problémát okozott a végigjátszás szempontjából. Ez pedig az egy idő után ténylegesen "unalmassá" váló ismétlődő feladatok megoldása volt. Egy idő után már csak a sztori megismerése vezette a kezemet, ha az nem lett volna, félbemarad a befejezés. Garrett-et jobban szerettem... :)
  • zola2000
    Habár DSre is elenyésző, arra is mostanában jött ki. Igazából csak úgy mellékesen írták át pcre és DSre.
  • zola2000
    Na jó, de mit számít? A játék pcs eladása elenyésző a ps3/NDS/x360ashoz képest.
  • benkoszabi
    én ugy sacclo, hogy már fél éve kinn lehet a játék...
  • tommyg
    mert nemrég jött ki pc-re
  • zola2000
    Öhm a platformok közül KIMARADT A NINTENDO DS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ja meg miért csak most foglalkozik vele az sg, mikor már ezer éves játék?
  • tommyg
    az
  • retek683
    még mindig csak 16:9 es kép arány van?