Könnyebben kiadják jelszavaikat a nők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az utolsó mondat igaz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Jó tudni...
Megyek is csokit venni <#crazya>#crazya>
Megyek is csokit venni <#crazya>#crazya>
csak én olvastam "szervereim" -et?😄
én azt mondanám h mikkamakka a jelszavam és kapnék egy tábla csokit. hülyének is megéri nem? 😄 nem feltétlen kell igazat mondani 😄
Helo, aki most nekem emailben elküldi a paypal felfasználói nevét, és jelszavát, annak rendelek egy csokit XD
A
A fõnököm jelszavát én is megmondom egy tábla csokiért, de a sajátomat azt semmi pénzért sem.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
csoki a titkos jelszó
Ki nem szarja le a Visztát?
én azért meg merném kockáztatni, hogy a "csokis" nõk közül többen adtak meg kamu jelszót, mint a férfiak. valahogy könnyebben hazudnak egy mosoly mögül, egy csokiért meg bármit...
Az IT biztonságról: mit ér egy felhasználói jelszó amikor a céges gépek csak domain tagsággal és tanusítvánnyal léphetnek be a belsõ hálózatra és még akkor sem lesz semmilyen admin joguk. Kis hálózatoknál meg már egy 65 dolláros routerrel is ki lehet zárni a külsõ csatlakozásokat.
A statisztikusok gazdagabbak lettek 122 (nagyrészt) használhatatlan karaktersorral és szegényebbek 122 tábla csokival.
Az IT biztonságról: mit ér egy felhasználói jelszó amikor a céges gépek csak domain tagsággal és tanusítvánnyal léphetnek be a belsõ hálózatra és még akkor sem lesz semmilyen admin joguk. Kis hálózatoknál meg már egy 65 dolláros routerrel is ki lehet zárni a külsõ csatlakozásokat.
A statisztikusok gazdagabbak lettek 122 (nagyrészt) használhatatlan karaktersorral és szegényebbek 122 tábla csokival.
Feltételezve, hogy névtelenül válaszoltak...
Valóban kaptak csokit? Mert ha igen, én is elmondanám a "jelszavamat". Természetesen valami kamu dolgot, hagy ikszeljen a paraszt, hogy most aztán mit tudott meg. (Honnan tudják a felmérést végzõk, hogy igazi jelszót kaptak meg?)
Egyébként ezzel mindenki jól jár: én csokit kapok, õ azt hiszi, a jelszavamat, és alátámaszthatja a b.llsh.t felméréseit, amivel további hasznos munkákat kaphat, az IT security-sok meg tovább riogathatják a parasztokat, akiknek továbbra sem lesz fogalma arról, mi az a vírus, féreg, tûzfal, IDS, stb.
Valóban kaptak csokit? Mert ha igen, én is elmondanám a "jelszavamat". Természetesen valami kamu dolgot, hagy ikszeljen a paraszt, hogy most aztán mit tudott meg. (Honnan tudják a felmérést végzõk, hogy igazi jelszót kaptak meg?)
Egyébként ezzel mindenki jól jár: én csokit kapok, õ azt hiszi, a jelszavamat, és alátámaszthatja a b.llsh.t felméréseit, amivel további hasznos munkákat kaphat, az IT security-sok meg tovább riogathatják a parasztokat, akiknek továbbra sem lesz fogalma arról, mi az a vírus, féreg, tûzfal, IDS, stb.
Endure, in enduring grows strong...
Te jószagú úristen...
És engedjétek meg ezt a linket, ami a csoki miatt nem off:
http://napirajz.hu/search/kompoot
És engedjétek meg ezt a linket, ami a csoki miatt nem off:
http://napirajz.hu/search/kompoot
\"Now, let\'s kill that fucking band. ... Fuck you everybody, good night! \"
Én bárkinek a szervét felajánlom egy tábla csokiért.<#eljen>#eljen>
Én a testemet is odaadnám egy tábla csokiért...
ebbõl látszik, h csinálhatsz akármilyen fasza védelmi rendeszert, több szintü biztonsági hálózatot, ha továbbra is ott a gyenge lánccszem, az ember. A mani napig mûködik az, amit anno Mitnick is könnyûszerrel kihasznált.. szánalom.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
"utcán megkérdezett 172 alkalmazott 71 százaléka, vagyis 122 ember egy tábla csokoládéért elárulta volna a munkahelyén használt belsõ jelszót vagy jelszavakat"
Ez már vicc! Ennyi hülye ember nem lehet!
Ez már vicc! Ennyi hülye ember nem lehet!
"60 százaléka megadta a nevét, telefonszámát, sõt még a születési idejét is."
40% no volt, es titkolja korat 😊
40% no volt, es titkolja korat 😊
Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml
Nõkre titkot?....