Lelassulhat a PC-k lecserélési üteme
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem uj gepre viszont vista kell ,mar csak directx10 miatt is.
Vistanak teljesen mas a memoria kezelése is aminek köszönhetõen gyorsabban indulnak el programok.
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
2. Hardy nem véletlenül lesz Dapper óta az elsõ ubi ami 5 éves supportot kap.
3. Hardy telepíthetõ lesz Windows alól (wubuntu)
Human: VMWare linuxon eszeveszett gyors. Majdhogynem gyorsabban fut az xp mint natívan. Egyetlen hátránya, hogy perpill nem igazán tud D3D-t.
Tiny XP nem hivatalos, hanem garázs windows, live szervízlemeznek jó, mondjuk MiniPE-t ajánlom inkább.
"viszont ha már fejlesztettem, miért ne tennék rá vistát?"
Gép1-en ugyanugy fut az XP mint Gép2-õn a Vista. Viszont Gép2-õn az XP 4x olyan gyors lesz. Értem?😊 Mondjuk 4GB feletti memória esetén nem sok más alternatíva van MS téren, mert az XP64 trágya.
XP support 2013
Windows 7 megjelenés 2012-14
A fentiek mintha fednék a Vista létét😊 A Májkroszoft is tisztában van a Vista hiányosságaival😊 Ez olyan mint a kínai cuccok. Mindenki tudja, hogy nem a legjobb, éppen ezért kell eladni belõle minél gyorsabban minél többet😊
[merlinw.org]
Vajon mikor adnak ki olyan live-CDs windózt, ami Ubuntu alatt fut? 😄 😄 😄
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Tipikus fogyasztói társadalmi lehúzás az egész...értelme nincs.
A
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
magyarul a vista selejtes oprendszer és ezt a microsoft is tudja jól.
Bár tény hogy nem teljesen úgy sikerült mint kellet volna 😊
Már amennyiben sikerül telepítened egy celeron300-ra, 64mega rammal mindkettõt...
Ezen erõsen röhögtem 😄D
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
HP+
Szerintem egyáltalán nem baj, hogy a komoly vassal rendelkezõk választhatnak komolyabb oprendszert is.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Bizony nem kell mindenféle "oprendszer" váltáskor kidobálni az amúgy jól mûködõ konfigokat. És nem az a jobb, ami nagyságrendekkel nagyobb helyet foglal, mint az elõdje, régebbi konfigon pedig nem is hajlandó mûködni..