Lesz ötödik Indy film?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
""Lö Puff gyerek" egyébként elnyerte a teszési indexemet a Transformátor filmben, ahol a partnernõjénél egy kirakati baba is érzelemdúsabb arculattal rendelkezett, hapsikám egymaga vitte a hátán a filmet. No meg a CGI"
Hát szerintem valami jobb igáslovat is bepakolhattak volna a film alá mert ez a "Lö Puff gyerek" azzal az idegesítõ hadarós lúzer szerepével az én teszési indexemet viszont nem nyerte el. Még a CGI sem annyira, bár az maga jó volt, inkább a kamerakezelés volt szar, sokszor alig láttam valamit a filmbõl.
Hát szerintem valami jobb igáslovat is bepakolhattak volna a film alá mert ez a "Lö Puff gyerek" azzal az idegesítõ hadarós lúzer szerepével az én teszési indexemet viszont nem nyerte el. Még a CGI sem annyira, bár az maga jó volt, inkább a kamerakezelés volt szar, sokszor alig láttam valamit a filmbõl.
Ha olyan gyors lennél, amilyen hülye, megdöntenéd a relativitáselméletet Én nem vagyok tökéletes. Én maga vagyok a TÖKÉLET!!!
Biztos hogy lesz folytatás, ezzel a Lö Puff gyerekkel tervezik, lehet hogy õ viszi a prímet, Harri pedig csak néha jelenik, meg mond bölcseket, esetleg az utolsó elõtti jelenetben behúz a fõellenségnek oszt konyec.
"Lö Puff gyerek" egyébként elnyerte a teszési indexemet a Transformátor filmben, ahol a partnernõjénél egy kirakati baba is érzelemdúsabb arculattal rendelkezett, hapsikám egymaga vitte a hátán a filmet. No meg a CGI
Kritikákat kéne írnom, vazzeg <#banplz>#banplz>
"Lö Puff gyerek" egyébként elnyerte a teszési indexemet a Transformátor filmben, ahol a partnernõjénél egy kirakati baba is érzelemdúsabb arculattal rendelkezett, hapsikám egymaga vitte a hátán a filmet. No meg a CGI
Kritikákat kéne írnom, vazzeg <#banplz>#banplz>
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/
Pontosabban, ma még nem!
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
nem...
Hát ha olyan lenne min L.S. a Blade 3-ban, akkor inkább ne. 😄
Kíváncsi lennék, ha Harrison Ford kidõlne, vajon tudnák-e olyan jól animálni, hogy ne tûnjön fel senkinek?
Más hírforrások hozzátették, hogy a Kristálykoponya egy második trilógia elsõ része az eredeti tervek alapján. Persze akármi közbejöhet, hiszen fiatalabb színészek is meghaltak már, vagy megbetegedhet egy fõszereplõ, vagy bárki aki túl fontos a produkcióban.
Na most már vége a találgatásoknak....tényleg lesznek földönkívüliek az új részben😛 elég csak ránézni arra a csontvázra a képen.
De ha ez nem gyõzõtt meg titeket lessétek meg a plakátot melyen a kristálykoponya szintén ET-re hajaz valamint a trailerben is felbukkan egy roswell feliratú láda is.<#alien2>#alien2>
De ha ez nem gyõzõtt meg titeket lessétek meg a plakátot melyen a kristálykoponya szintén ET-re hajaz valamint a trailerben is felbukkan egy roswell feliratú láda is.<#alien2>#alien2>
<#wow3>#wow3><#wilting>#wilting>
Már ezt a részt is a Beowulf technikájával kellett volna létrehozni, és akkor nem lenne ilyen nagypapa indy! De nem baj, majd 15 év múlva!
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
A képek és az elõzetes alapján jónak tûnik, ha beváltja a hozzá fûzött reményeket szívesen megnézném az 5.-et is.
az már 2050-ben fog játszódni az akkor 140 éves Indy-vel.