Sorozat készül egy meleg robot életéről
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mármint vagy robot, vagy meleg,,,
De így együtt valami paródiaszagú dolognak tûnik,
ami csak elsõ hallásra vicces,
másodszorra viszont az jutott eszembe,
hogy ezek kiröhög(tet)ik a melegeket.
Amin viszont majd valakik felháborod(hat)nak.
Ha egyáltalán lesz valaki, aki megnéz ekkora állatságot....
\"Now, let\'s kill that fucking band. ... Fuck you everybody, good night! \"
http://youtube.com/watch?v=Bn3mEBbcCpw<#buck>#buck>
Mármint a robotoknál nincsenek nemek hisz nem szexuális uton szaporodnak (általában)
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Dehogynem csak azt nevelésnek hívják és kóderek helyett pedagógusok, antropológusok, pszichológusok csinálják majd.
A film ötletérõl meg ... ez annyira idióta ötletnek tûnik, és annyira elképzelhetetlennek, hogy vagy bukik az elõs rész után, vagy nagy sikere lesz.
A türelem rozsdát terem.
Reméljük ilyen soha nem fog megtörténni... nincs szükség még több elmebetegre :-/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egyébként a VALÓDI mesterséges intelligenciának épp az a lényege, hogy már nem kell programozni. Mert hiába programozod egy robotba az összes emberi viselkedés formát, amögött attól még nem lesznek valós érzelmek, gondolatok. Csak megszólalásig hasonlóan cselekszik. Én a valós AI-t úgy képzelem el, hogy szinte olyan, mint egy ember. Csak szilíciumból. Megszületik, és tanul magától, fejlõdik, stb.
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
<#kocsog>#kocsog>-ök
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Akkor ráadásul, biztos zsidó is!😉
Szal egy abszolút kisebbségi személyiségrõl van szó, ideális sorozatszereplõ, olyan mint Süsü az egyfejû. Mindenki imádni fogja!😉))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"