Sorozat készül egy meleg robot életéről

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vogel
Mindenhol buzik vannak már így is. Divat buzinak lenni... Már ez is 😞

Lezbikus PC v. MAC nem lesz?

nekem valahogy a kettõ nem jön össze....

mármint vagy robot, vagy meleg,,,

De így együtt valami paródiaszagú dolognak tûnik,
ami csak elsõ hallásra vicces,
másodszorra viszont az jutott eszembe,
hogy ezek kiröhög(tet)ik a melegeket.
Amin viszont majd valakik felháborod(hat)nak.

Ha egyáltalán lesz valaki, aki megnéz ekkora állatságot....

\"Now, let\'s kill that fucking band. ... Fuck you everybody, good night! \"

Errõl eszembe jutott egy Red vs Blue rész

http://youtube.com/watch?v=Bn3mEBbcCpw<#buck>
Narxis
Felmelegedett egy áramköre.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

de hogy lehet egy robot buzi???
Mármint a robotoknál nincsenek nemek hisz nem szexuális uton szaporodnak (általában)

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

ziipp
Hát igen. De gondolj bele, milyen durva lenne egy önfejlesztõ robot társadalom... Second Genesis? :b

"Egyébként a VALÓDI mesterséges intelligenciának épp az a lényege, hogy már nem kell programozni."
Dehogynem csak azt nevelésnek hívják és kóderek helyett pedagógusok, antropológusok, pszichológusok csinálják majd.

A film ötletérõl meg ... ez annyira idióta ötletnek tûnik, és annyira elképzelhetetlennek, hogy vagy bukik az elõs rész után, vagy nagy sikere lesz.

Gay Robot ezen szakadtam xD

A türelem rozsdát terem.

Az lenne a lényege, hogy emberséges legyen, de ne legyen mégse emberi. Mert akkor a robot is fog tévedni, lopni, netán ölni. Sõt még ahhoz is lusta lesz talán, hogy dolgozzon.
Tinman
"Mert hiába programozod egy robotba az összes emberi viselkedés formát"

Reméljük ilyen soha nem fog megtörténni... nincs szükség még több elmebetegre :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ziipp
Nálam ez már súrolja, a "na baszd meg" kategóriát. 😄

Egyébként a VALÓDI mesterséges intelligenciának épp az a lényege, hogy már nem kell programozni. Mert hiába programozod egy robotba az összes emberi viselkedés formát, amögött attól még nem lesznek valós érzelmek, gondolatok. Csak megszólalásig hasonlóan cselekszik. Én a valós AI-t úgy képzelem el, hogy szinte olyan, mint egy ember. Csak szilíciumból. Megszületik, és tanul magától, fejlõdik, stb.

Ha feltesszük hogy megalkották a VALÓDI mesterséges intelligenciát (strong AI) és ezzal vérteztek fel egy robotot (pusztán az emberi tanulás, viselkedés stb. módszereit programozták bele) akkor simán elképzelhetõ hogy egyetemet végzett, sõt még az is hogy fel kell nevelni egy szülõnek 😊)))

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Tinman
<#love11>
<#kocsog>-ök

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ffxi
?__?

Fákjúal!

NEXUS6
"egyetemet végzett???"
Akkor ráadásul, biztos zsidó is!😉
Szal egy abszolút kisebbségi személyiségrõl van szó, ideális sorozatszereplõ, olyan mint Süsü az egyfejû. Mindenki imádni fogja!😉))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

wow, hát majd meglátjuk. Annyira azért nem rohanok érte...
Ja, és inkább hangzik ez a spot szánalmasnak, mintsem ígéretesnek...
egyetemet végzett??? egy robot csak letölti az infót azt csá, nem kell magolnia 4-5 éven át...ehhh...
na, ilyet sem hallottam még, h meleg robot😄 nem tudom h miként lehetséges, de biztos durva lesz😄

\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"

Mr Csé
buzik!

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam