21
  • Vogel
    Mindenhol buzik vannak már így is. Divat buzinak lenni... Már ez is :(
  • god25
    Lezbikus PC v. MAC nem lesz?
  • nickwearby
    nekem valahogy a kettő nem jön össze....

mármint vagy robot, vagy meleg,,,

De így együtt valami paródiaszagú dolognak tűnik,
    ami csak első hallásra vicces,
    másodszorra viszont az jutott eszembe,
    hogy ezek kiröhög(tet)ik a melegeket.
    Amin viszont majd valakik felháborod(hat)nak.

Ha egyáltalán lesz valaki, aki megnéz ekkora állatságot....
  • EagleeyE
    Erről eszembe jutott egy Red vs Blue rész

http://youtube.com/watch?v=Bn3mEBbcCpw
  • Narxis
    Felmelegedett egy áramköre.
  • assdf
    de hogy lehet egy robot buzi???
    Mármint a robotoknál nincsenek nemek hisz nem szexuális uton szaporodnak (általában)
  • ziipp
    Hát igen. De gondolj bele, milyen durva lenne egy önfejlesztő robot társadalom... Second Genesis? :b
  • Inquisitor
    "Egyébként a VALÓDI mesterséges intelligenciának épp az a lényege, hogy már nem kell programozni."
    Dehogynem csak azt nevelésnek hívják és kóderek helyett pedagógusok, antropológusok, pszichológusok csinálják majd.

A film ötletéről meg ... ez annyira idióta ötletnek tűnik, és annyira elképzelhetetlennek, hogy vagy bukik az elős rész után, vagy nagy sikere lesz.
  • GVG
    Gay Robot ezen szakadtam xD
  • Wittgen
    Az lenne a lényege, hogy emberséges legyen, de ne legyen mégse emberi. Mert akkor a robot is fog tévedni, lopni, netán ölni. Sőt még ahhoz is lusta lesz talán, hogy dolgozzon.
  • Tinman #11
    "Mert hiába programozod egy robotba az összes emberi viselkedés formát"

Reméljük ilyen soha nem fog megtörténni... nincs szükség még több elmebetegre :-/
  • ziipp
    Nálam ez már súrolja, a "na baszd meg" kategóriát. :D

Egyébként a VALÓDI mesterséges intelligenciának épp az a lényege, hogy már nem kell programozni. Mert hiába programozod egy robotba az összes emberi viselkedés formát, amögött attól még nem lesznek valós érzelmek, gondolatok. Csak megszólalásig hasonlóan cselekszik. Én a valós AI-t úgy képzelem el, hogy szinte olyan, mint egy ember. Csak szilíciumból. Megszületik, és tanul magától, fejlődik, stb.
  • Zoleeca
    Ha feltesszük hogy megalkották a VALÓDI mesterséges intelligenciát (strong AI) és ezzal vérteztek fel egy robotot (pusztán az emberi tanulás, viselkedés stb. módszereit programozták bele) akkor simán elképzelhető hogy egyetemet végzett, sőt még az is hogy fel kell nevelni egy szülőnek :))))
  • Tinman #8

-ök
  • ffxi
    ?__?
  • NEXUS6
    "egyetemet végzett???"
    Akkor ráadásul, biztos zsidó is!;)
    Szal egy abszolút kisebbségi személyiségről van szó, ideális sorozatszereplő, olyan mint Süsü az egyfejű. Mindenki imádni fogja!;)))
  • raingun
    wow, hát majd meglátjuk. Annyira azért nem rohanok érte...
  • Wittgen
    Ja, és inkább hangzik ez a spot szánalmasnak, mintsem ígéretesnek...
  • Wittgen
    egyetemet végzett??? egy robot csak letölti az infót azt csá, nem kell magolnia 4-5 éven át...ehhh...
  • emile zola
    na, ilyet sem hallottam még, h meleg robot:D nem tudom h miként lehetséges, de biztos durva lesz:D
  • Mr Csé
    buzik!