51
The Age of Decadence
-
#11 Nekem nem a graf számít, de ez már tényleg csúnya, förtelem. Egyépként előszoktam venni a régebbi játékokat is mint például: mafia,Empire Earth,Blue Shift és még sorolhatnám naphosszat. -
#10 Ha valóban 14 év alatt vagy mint azt az adatlapod állítja, akkor nem csodálkozom azon, hogy neked a grafika számít.
A mai világban csak a hiperszuper csili-vili marhagyors játékok eladhatóak. Illetve megteremtik rá az igényt.
A jobb játékokhoz idő kell, tebeléd meg belédmagyarázzák, hogy na az nincs. Pedig van.
Gondolom akkor te a régebbi 2000-es környéki játékokkal be se próbálkoztál. Pedig ha egyszer emgtennéd, akkor a guta ütne meg, hogy mostanában milyen szutykokat akarnak rádsózni a graf miatt.
Aspyrin: Való igaz, hogy a kameraállás fix a videóbn, de gondolom lehet majd változtatni rajta. Azért egy NWN szintűkamerakezelés jót tenne neki. Plusz itt a körökre osztott harcot elemezték, ahol tényleg körök vannak és nem próbálkoztak folyamatossá tenni azt. De biztos lesz benn olyan opció is.
A testtájéki ütés nem újdonság. Falloutban is benne volt már, azóta inkább kihalófélben van még az RPG-kből is. -
Aspyrin #9 Valóban nem. Viszont a szerepjátékokat imádom. -
#8 sosem jatszottal Fallouttal... nem baj, nem is neked valoak^^
akik meg grafikawhorekodnak, azok meg menjenek krájzisolni... mert az jo(?) lol!4 -
#7 Nekem a grafika nem tetszik. 2008 van, szégyen ilyen grafikával kiadni egy játékot. -
Aspyrin #6 Ahogy látom arra élezték ki a játékot, hogy az ellenfelet szinte az összes testtájékán megüthessük. Ezzel csak azt érték el nálam, hogy egyszerűen meguntam az egyik legizgalmasabb részét a dolgoknak.. Azt szeretem, amikor pörög a harc, mint a BG sorozatokban, NwN sorozatokban. No és nem utolsó sorban a kameraállás sem varászolt el, minden fix magasságban történt. -
#5 gondolom, hogy nem agyatlan szokasos peces lovoldekrájzistekkdemohent :|
jah btw kell a gém! ^^ -
#4 Azért ne feledd, hogy ez nem egy nagy költségvetésű játék. Igaz az ára viszont magas szerintem.
Én semmi kivetnivalót nem láttam benne. Kicsit lassan mozogtak, de gondolom ez a szemléltetés miatt van. A grafika meg megfelelő, a történet lesz a lényeg. És ahogy elnéztem, szép és jó inventoryt és Fallout kinézetű felülete van:)
De azért mond el légyszi, hogy neked mi nem tetszik benne. -
Aspyrin #3 Megnéztem a videót és majdnem rosszul lettem.. -
#2 Jó kocka a grafika mit ne mondjak. Amúgy valami info? Miröl fog szolni? Mert én nem tudok annyira angolul hogy lefordítsam az oldalt. -
#1 Nem volt még topikja, úgyhogy csináltam neki egyet.
Gondolom sokan figyelik már a játék készülődését. Elvégre egy elég ígéretes RPG-t kaphatunk az Iron Tower Studiótól a kezünkbe ha kész lesz.
The Age of Decadence honlapja