1613
Meltan nepszeru DOTA Allstars avagy Defense of the Ancients
-
#234 Mondjuk ez tény, hogy jobb, de csak akkor ha biztos vagy benne. Sokszor amikor miss van pl. csak shopolni ment az ellen, vagy neutralozik. De igazad van, hogy ezt is illik odaírni azért ha egyértelmű a dolog. -
Nuki #233 Én rendesen beírom, hogy "elindultak feléd" vagy ilyesmi... -
#232 [sg.hu csenelen várja a bátor jelentkezőket northrenden :C] -
#231 na ezzel én még nem találkoztam, h f0
a misst jegyezd meg, hogy írogasd, nincs annál idegesítőbb mikor rádront 2 igazi vadász, amit elég könnyen megúszhattál volna, ha a csapattársad képes lett volna összesen 6 gomb megfelelő időben való lenyomására -
#230 miss akkor van, ha valaki hiányzik arról a vonalról.
f az fent, tehát f0 = fent miss
m = mid
l = lent amennyiben ez innen nem magától értetődő ^^
üdv kanin, gondolom ott láttad ezeket.
Ha valaki nincs veled szemben mindig írd a misst, és figyeld ha hiányzik a szomszédos vonalról valaki, te pedig már nagyon kint jársz a toronytól. Vagy pl. ha tipikus vadászszezon van, ilyen amikor bala első estéje eljön. -
#229 ujabb talány: mi az h "miss" ? :D
mielött hülyének néztek tudok angolul, de nem igazán jöttem még rá a játékban mit jelent, mert ilyenekt irogatnak h miss blabla
vagy ott van még az m0, m1 ezeket sem tudom mi az :D
de láttam bár f1-et is :D
sorry hogy igy rátok zuditom h hülyeségeimet:)
amugy megvettem a játékot tegnap, Zomil néven játszok ha kell egy nub szoljatok nyugodtan :D -
#228 E.gg)Elderg33k
(sracok most nem vagyok hetvegen... reggel mentem el fel8kor es most jottem meg :o nagybatyamat koltoztettem meg telek eladas(kulcsatadas-koltozes), meg lakasvetel neki(kulcsatvetel-koltozes), szal iszonyat ez a "7vege"4444!4!4) -
#227 elég egyértelmű, hogy veszek wardot clinkz ellen -
#226 az tényleg núb dolog volt :C -
#225 nem is tudtam, hogy megjegyez ip-t is, még sosem futottam bele, hogy szólt volna vkinek az előző neve miatt.
bár annyira nem izgat, ha kilépek akkor általában disconnect, csak nagyon ritkán fordul elő, hogy felbassza az agyamat, hogy a csapattársaim képtelenek akármit is csinálni.
kedvencem mikor vki mielőtt kilép,még picsog is kicsit, hogy mákból öltem meg. legutóbb azért kezdett el picsogni, hogy mekkora noob vagyok, hogy látta, hogy vettem wardot (clinkz ellen). -
#224 Csak ha dinamikus ipd van, különben ip alapján kiírja az előző neveidet. -
#223 nevet változtatok és már semmit sem ér a banlist -
#222 Én azért részesítem előnyben a kanit, mert bár ott is elég alacsony a színvonal, de kevés embernél egyszerűbb szerintem a banlistet hatékonyan működtetni. Így könnyebb normális játékot hostolni. -
#221 én bnet szigorúan, régebben azért mert zsengébb koromban fejlődni is akartam ladderban, arra meg csak a bnet jó, amúgy meg én nem megyek olyan szerverre, ahol csak magyar van, jobb a békesség -
#220 én nevem (nem fogjátok kitalálni!!): Borgi -
#219 Kíváncsiságból, hányan játszanak itt kanin vagy ggcn? -
Nuki #218 Vegyük fel kölcsönösen egymást, és így legalább kiírja a b.net hogyha valaki fellép, vagy friendlistben könnyebben össze lehet hangolni "spontán" játékokat :D
Az én nevem: E.gg)blu3.tmplr -
#217 nudazz, néha zomgwtfkthxbye -
#216 Egg)Guenhwyvar vagyok b.neten. -
Nuki #215 Írja mán be mindenki a battle.netes nevét, esetleg gyorsan megszavazzuk házigizdának Lammer urat (a.k.a.: Gábor), és dinamikusan tudná változtatgatni itt az sg topic témájának tartalmát, így naprakészen be tudja irogatni mindenki nevét, innen a ezsgéről.
(habár gyorsan össze kell hozni legalább 500 v 1000 szpemmet ide a topikba, az szerintem úgyis menni fog egy hét alatt ;)
-
#214 jah, tolhatnánk, most jól ment az elején, csak aztán kicsit elszúrtuk, aztán meg a fatal error kinyírt -
#213 Slithice is nagyon tetszik a vége felé eléggé meg tud erösödni :) -
#212 naja, hát mortred meg lina karöltve úgy osztogatta az 1000es sebzéseket, mintha ingyen lett volna :\
Kár hogy kiakadt neked.... -
#211 :*C
kár volt hogy fatalozott neekd. majd még ugyis toljuk.. rmeélem ;> -
#210 hátnemkilépt fatal errorral : /
bár 3 dolog miatt vesztettünk, noskill luna miatt, csak benyomja az ultijat (iwinbutton) és ennyi voltam, enigma, a kis szar teremtményei elrontják az ultimat, meg gondar, mert miközben lefogtam volna vkit ez a kis szar rámmászott : / -
#209 az a szerep mar az enyem htxbye! :DD -
#208 aha -
#207 leaver= köcsög vagyok és játék felénél kilépek? -
#206 én holnap megveszem ha van a saturnban kieg+alapjáték együtt :)
ha kell egy noob a csapatba akire rá lehet kenni mindent én megyek szivesen majd :D -
#205 én sportból feedelek és leavelek -
#204 na akkor zuzhatnánk már valamit. mondjuk ma olyan 8-ra, (körül) özönöljünk be a battlenet northrenden, a sg.hu csennelre. lenne jelentkezö? lenne olan aki jönne? ;>
remélem nincsenek köztettek leaverek >:C -
#203 Én egy kicsit inkább rosszabb leszek, de a zene/sfx marad :-) -
#202 Bloodnak a firelord hangja van, gondolom ezt a bnetes emberek mondták neki nem pedig a hőse. -
#201 kikapcsolom elbol a respondot(war3 telepites utan) -.- engem ne zavarjon a pro lamulasban(zene szinten) :D ugyhogy nekem foggggalmam sincs milyen hangja van akarcsak 1 hosnek is :D -
#200 Azért ha felmegy egy jó támadó animációs hős, egy imbulni szánt melee pubos hős ellen (jó példa itt bloodseeker is akár), akkor 30-40 deny-jal teljesen le lehet szerelni. -
#199 deny jó arra, hogy ne aludj el az elején, meg kb az egyetlen dolog amit csinálhatsz esetleg egy melee heroval a rangedesek ellen.
bér mostanában rendszeresen azzal szopatnak, hogy ranged vagyok, törékeny, és ellenem 2 stunner, felémjönnek, mind a kettő stunol és halok -
#198 "Bloodseeker egy törékeny nádszál"
Lehet azért szeretem annyira mivel a legjobb beszólásokat akkor kaptam amikor vele játszottam. Egyik nem is olyan régi komment amit nekem írtak:
"Blood you are the pain in my ass"
Egyik másik ilyen:
"You pissed me off blood"
Az ilyenekért éri meg játszani ;)
-
#197 hétvégente szoktam csak dotázni, akkor se mindig. noob gamekbe megyek, de onnét elhajtanak, mivel azon a szinten már túljutottam mindig elgyalázok mindenkit. viszont haladó game-hez még szétszórtan játszok, és az apró trükkök (pl deny) se megy még igazán (menne, csak elfelejtem mindig.) -
#196 hmm, sokáig szerettem, mert nagyon imba hogy az ultija nem kerül manába, és szinte állandóan 400%on van az as-e. aztán valamiért leszoktam róla, meguntam, nem tetszett. Az eleje nagyon pöcsölős vele. -
#195 en is igy vagyok ezzel