A Tesco is online zeneboltot indít
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az mas dolog, h a teszko ugy amugy egy atb*szos, mocsok ceg)
Forza.
ha lenne egy oldal, ahol BARMIT, ami hirtelen eszembe jut leszedhetnek igy, mondjuk 200-250 forintert, az tuti, h nem szarakodnek warezzel.
a biotej nem parasztvakitas, ahogyan a biotermekek nagyresze sem az. heti 2 liter (bio)tejet iszunk, ez +2-300ft-ot jelent mondjuk egy átlagtejhez képest. vszeg ezerszer inkabb megsporolom mason (pl nem jukasztok jegyet 1x a BKV-n 😄 )
Forza.
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
Nem a lényeg, hanem a fontos!
A biotej parasztvakítás, az már a másik véglet mint a tesco gazdaságos. Van a kettõ között elfogadható árú, jó minõségû termék.
Remélem, ez az mp3-as buli nem 128 kilobites lesz.
Hát nemigy van - Mo. jórészt szegény ország - és biotej helyett tetrapakkosra futtya.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Amugy nem akarom védeni a Tescot, de a sajátmárkás premium jelzésû termékeik jó minõségûek , ráadásul olcsóbbak is mint a konkurens gyártóké.
Lényeg a lényeg, mielõtt bármit lehúztok (ez nekünk magyaroknak nagyon megy), inkább várjátok meg mi lesz ebbõl az egész online zenebolt dologból, utána lehet okoskodni meg nagyokat mondani. Ja, és ezt nem a Tesco védelmében írtam, mégha úgy tûnik is egyeseknek.
Szerintem.
Enterprise 128K Forever!
Egyébként meg egyáltalán nem olcsók a tescós cuccok, csak olyan a marketingpolitikájuk, hogy a hülye emberek azt higgyék.
Attól, hogy a máshol olcsóbban kapható, de amúgy dárga, és fõként minõségtelen cuccokat kidobálják egy raklapra az áruház közepére, attól az még nem lesz olcsó.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
Pl. jamendo.com - ingyenes zenék maguktól a szerzõktõl, teljesen legálisan.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
Élelmiszert csak a Sparba vagyok hajlandó. Néha ott is vannak bugok a rendszerben, de határozottan igényesebb.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Metál = gitárszóló kivágva
Cigányzene = 100 tagú helyett 100 román vendégmunkás eklendezik
Pop = ritmusmentes ill. énekmentes változatban lesz kapható
Ezoterikus = tesco parkolóban rögzítették a tolató autók hangjait és a bevásárlókocsik zörgését
A többi style hasonló igényességel megkreálva... 😄
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.