Hétvégi programajánló
Oldal 1 / 3Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.motorrevu.hu/dunaplazadõpont: 2011. május 7. (szombat) 10:00-18:00
Helyszín: Duna Plaza (1138 Budapest, Váci út 178.)
Helyszín: Duna Plaza (1138 Budapest, Váci út 178.)
http://viragkiallitas.hu/ 2011-04-29 - tól 2011-05-01
http://www.dunaguri.hu/2011.04.24-én, Húsvét vasárnapján,
Hagyományos "Nyusziguri" lesz! 😊
("Dunaguri Classic" - Zebegény-Göd útvonalon
Hagyományos "Nyusziguri" lesz! 😊
("Dunaguri Classic" - Zebegény-Göd útvonalon
Szia!
Ezt láttam most a Gurunál is, kalandparkba lehet nyerni belépõt, lehet teszek 1 próbát, nem lenne rossz kikapcsolódás. 😊
Ezt láttam most a Gurunál is, kalandparkba lehet nyerni belépõt, lehet teszek 1 próbát, nem lenne rossz kikapcsolódás. 😊
április 17-töl pálinkafesztivál http://www.allee.hu/
Redesign az Erzsébet téren!
2011. április 17.
Erzsébet tér
11.00 - 19.00
http://www.wamp.hu/hirl_apr_2011
2011. április 17.
Erzsébet tér
11.00 - 19.00
http://www.wamp.hu/hirl_apr_2011
Amikor mi voltunk rengeteget csúszdáztunk. Több mint tíz óriáspálya van, vannak akadálypályák kötélpályák, lehet baromi magasan siklani a víz felett 😊 Google-be megtalálod õket meg van facebook is www.facebook.com/ZamardiKalandpark
Ez a kalandpark lehet tetszene nekik, mit lehet ott csinálni?
Vagy a gokart sem rossz ötlet, csak lehet hogy ahhoz még fiatalok 12 évesen! 😊
Vagy a gokart sem rossz ötlet, csak lehet hogy ahhoz még fiatalok 12 évesen! 😊
Mi zamárdiba a gokartpályára szoktunk kimenni, de ha ahhoz még kicsik akkor mellette van egy kalandpark, szerintem az nagyon élveznék õk is meg te is 😊
Sziasztok!
Hétvégén szeretnék lemenni a gyerekekkel Balatonra, Siófok vagy zamárdi környékére.
Tud esetleg valaki ajánlani valami programot ezen a részen, amit 2 tizen éves kisrác is élvezne?
Hétvégén szeretnék lemenni a gyerekekkel Balatonra, Siófok vagy zamárdi környékére.
Tud esetleg valaki ajánlani valami programot ezen a részen, amit 2 tizen éves kisrác is élvezne?
bikini show április 16
2011.április 17 teljesítmény mászkálás
most hétvégén kocsonyafesztivál lesz miskolcon és ha már ott vagyok akkor Lillafüredet is megnézem😊nincs is jobb mint egy jó kis kirándulás a Bükkben!
A Klimt tényleg nagyszerû!Nekem is nagyon tetszett,eddig igazán nem is tetszettek a képei,de mostanra már az egyik kedvencemmé nõtte ki magát.Érdemes rászánni az idõt és megnézni!
A Botero kiállítás tényleg szuper volt!Én is most hétvégén tudtam csak megnézni.Szokták mondani,hogy jobb késõbb mint soha,szóval a lényeg,hogy megnéztem.Boteroval elõször Jan van Eyck-Arnolfini házaspár képének átdolgozásán találkoztam illetve munkáival és azóta nagyon megszerettem a kis pufi figuráit és a meleg-intenzív színeit.
A Hervé kiállítás tényleg nagyon jó,most hétvégén láttam és tényleg fantasztikusak a képei.az egészben a fény-árnyék kontrasztok dominálnak.nekem ez volt az elõ-karácsonyi ajándékom húgomtól,hogy elvitt,de ettõl nagyon kívánni se tudtam volna jobbat!
Nekem meg a Klimthez jött meg a kedvem,annyian dicséritek.Szerintem én hétvégén útba ejtem a Szépmûvészetit!
Nagyon lelkes lettem, attól amit írtál 😊 a két ünnep között a Szépmûvészeti?
Most néztem utána Hervé-nek is kicsit jobban.Szinte hihetetlen de a szakdolgozati konzulensem pont az õ munkáit ajánlotta elemzésre😄 Lehet akkor elõször ezt nézem meg aztán jöhet Klimt és Botero.
Megnéztem a Klimt kiállítást és zseniális volt!Menjetek el ti is,ha van egy kis idõtök és amúgy az sem baj,ha nincs semmi érzéketek a mûvészetekhez...én sem vagyok az a nagy "mûvészlélek" mégis nagyon megfogott a kiállítás.A rajztanárom mondta mindig,hogy a mûvészet lényege,az,hogy valamilyen érzést kiváltson a közönségbõl.Vagy jót vagy rosszat,de ne maradjon közömbös.Ezt a mondását most értettem meg csak igazán.
Persze, hogy sokan szeretik 😊 menj el nézd meg és igazi rajongó leszel. Nekem jó kedvem lett tõle, nem elvontak a képek, hanem viccesek, teltek, kifejezõek.
Köszönöm. Nem értem miért nem a honalpon kerestem elõször😊Botero-t is meg akarom nézni. Múltkor láttam egy képét, amit kiposztoltak fb-ra, nagyon tetszett 😊 Látom sokan szeretik.
A Botero nekem is nagyon tetszett,olyan volt az egész mintha hirtelen Latin-Amerikába csöppentem volna,színpompás,"sokszor fényárban úszó képek,buja,kerekded formák" mégis annyira kifejezõ volt az egész.Nekem talán az olajfestményei tetszettek a legjobban.
Én múlt héten néztem meg a Hervé kiállítást és csak ajánlani tudom.Ezelõtt nem is nagyon ismertem sem õt,sem a munkáit.Az egyik barátom beszélt rá,hogy menjek el vele megnézni és nagyon megfogott az egész.De nézd meg a Szépmûvészeti honlapját,hogy ott mit írnak róla.
Lucien Hervé kiállítás
Lucien Hervé kiállítás
A Klimt kiállítás tényleg nagyon jó,én is csak ajánlani tudom.Viszont kérdeznék egyet,ha már itt vagyok.A Lucien Hervé-rõl tudtok valamit?Meddig van pontosan?Látta már valaki?
Szavazzuk meg a Dalí kiállítást a Szépmûvészetibe😄
Szavazzuk meg a Dalí kiállítást a Szépmûvészetibe😄
Én Klimten voltam már de nem itt,hanem még Bécsben és szerintem zseniális volt.Mondjuk,szerintem Klimt megunhatatlan úgyhogy én is elfogok menni a Szépmûvészeti-s kiállításra is mert azt olvastam,hogy ott nagyrészt rajzai és sokszorosított grafikái lesznek kiállítva.A Dalí kiállításban pedig én is reménykedem...hátha lesz majd egyszer a Szépmûvészetiben is.
Salvador Dalí inkább szürrealista mint abszrakt,de igaz,ami igaz,hogy nagyon jó képei vannak,õ az egyik olyan festõ akinek a festményeit szinte mindenki felismeri,mert annyira egyedi stílusjegyei vannak.Én most hétvégén megyek majd megnézni a Boterót és a Klimtet is.Ezeket láttátok már?Mi a véleményetek róla?
Igen, köszi szépen 😊
Január 23-ig, remélem segíthettem.
MEg tudod mondani amúgy meddig tart még a Botero kiállítás?
Ahogy mondani szokták: "Országomat egy lóért". Én azt mondanám: "Országomat egy Dali kiállításért" 😊
Reménykedj benne, hogy egyszer lesz majd Dali kiállítás is a Szépmûvészetiben 😊
Jó kérdés 😊
Nekem is tetszenek ezek a duci figurák és bejön ez az absztrakt ábrázolási stílus.
Ha jobban belegondolok imádom az abszrakt festészetet, Salvador Dali képeit is nagyon szeretem.
Nekem is tetszenek ezek a duci figurák és bejön ez az absztrakt ábrázolási stílus.
Ha jobban belegondolok imádom az abszrakt festészetet, Salvador Dali képeit is nagyon szeretem.
Hehe igen kifejezetten viccesek ezek a dagadt karakterek. Azért érdekelne vajon mi motiválhatta 😊
Én is megnéztem a Botero kiállítást még egy hónappal ezelõtt. Nekem kifejezetten tetszett, bár az is igaz, hogy már fõiskolás korom óta foglalkoztattak a mûvei.
Tetszik a Jazz szalon, az Egyiptomi gyûjteményes tárlatvezetés a Botero kiállítás...igazából mindegyik, de ezek különösen. Neked melyik tetszik?
Persze, mindegyik programon részt lehet venni. De nem kötelezõ 😊
Melyik tetszik a legjobban?
Melyik tetszik a legjobban?
Megnéztem a linket, nem gondoltam volna, hogy ilyen színes programot állítanak össze. Nagyon jónak tûnik. Mindegyik programon részt lehet venni, vagy csak egyen?
Egy kis ízelítõ a hangulatából:
Persze, rengeteg plakát van kint, a tv-ben is láttam már a reklámjukat, újságban is olvastam róluk...mondjuk, ha nem pesti vagy, akkor lehet, hogy nem találkozol a nevükkel olyan sûrûn az utcán. Most szerdától lesznek elõadásaik. Ha érdekel, nézz róluk videókat,jók vannak fent a neten.
Én már többször voltam múzeum+ rendezényen, kicsit szkeptikusan álltam a dologhoz elõször,azt hittem, hogy unalmas lesz, de olyan jazz zene szólt, hogy teljesen elmúltak a fenntartásaim. Egyébként nem írtad, hogy milyen programra gondoltál, zenei, felolvasós, fotókiálítás...mert sok kulturális program van.
Sziasztok!
Csütörtökön szeretném valahova elvinni a párom, valamilyen kiállításra, vagy kulturális programra. Van valakinek valamilyen ötlete?
Csütörtökön szeretném valahova elvinni a párom, valamilyen kiállításra, vagy kulturális programra. Van valakinek valamilyen ötlete?
Szeretném a figyelmetekbe ajánlani Omar Bashir mai esti koncertjét. Annyit elég tudni róla, hogy õ a tradicionális arab zene egyik legjelentõsebb képviselõje. Tudtommal ráadásul tegnap óra kedvezményesen kaphatóak jegyek.
Jó persze, de nem kell ráerõltetni a gyerekre amit nem akar...egyébként ez a cirque du soleil annyira ismerõs...hirdetik valahol, hogy jönnek?
Egy másik topicban írtam már, hogy a cirque du soleil nagyon jó, jönnek Magyarországra decemberben. Egyébként lehet, hogy ha elviszel egy kisgyereket egy kiállításra, akkor lehet hogy festõ vagy fotós akar majd lenni. Szóval szerintem egyáltalán nem árt egy gyereknek, ha néha kiállításra is jár.
Oldal 1 / 3Következő →