Mégis túléli a Jericho?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én tegnap néztem meg a 11. részt. Eddig kissé laposnak találtam, de annak vége megdobta az érdeklõdésemet.
Nekem tetszett a sorozat, mondjon bárki bármit. Kiváncsi vagyok, hogy a sztorit hogyan fogják tovább vinni. Csak kiváncsi vagyok, hogy akarják befejezni a 3. évadot. Egy 4. évad eléggé rétestészta lenne, hacsak ki nem találnak megint vmi nagy csavart. Pl az elsõ végén nem gondoltam, hogy ez lesz a második vége, de most már kezd a sztori kifogyni a lehetõségekbõl.
Leírtad minden problémámat a sorozattal kapcsolatban (biztos van még, mert tényleg "atom"rossz, de most nem jut több eszembe). Inkább nézzetek BSG-t, srácok, az még jó is.
hát én végigszenvedtem magam az össz részen, és télleg nem értem mitõl vannak úgy oda meg vissza a fanok
drámának túl sekélyes és kiszámítható, összeesküvésnek túl tipikus, az atomháború meg csak háttér...
drámának túl sekélyes és kiszámítható, összeesküvésnek túl tipikus, az atomháború meg csak háttér...
Nem volt még elégszer elmondva, hogy kb a 12. résztõl indul be...s a második évad, le a kalappal, remélem lesz folytatás.
Szerintem is pocsék sorozat. Kb az elsõ 9 részét tudtam megnézni, aztán feladtam, hogy valaha is izgalmas lesz.
Aki nem ismerné, arról szól a kerettörténet, hogy egy kis városkából észreveszik, hogy a távolban atombomba robban, majd a városnak megszakad a kapcsolata a külvilággal. Na, ebbõl a hatalmas lehetõségeket rejtõ alaptörténetbõl az valósul meg, hogy van az elején egy jelenet, ahol az emberek sírnak a rokonok halála miatt. Utána meg posztnukleáris Barátokközt Magdi nénivel meg Tildával röhejesen kicsinyes problémákkal a fõszerepben.
Aki nem ismerné, arról szól a kerettörténet, hogy egy kis városkából észreveszik, hogy a távolban atombomba robban, majd a városnak megszakad a kapcsolata a külvilággal. Na, ebbõl a hatalmas lehetõségeket rejtõ alaptörténetbõl az valósul meg, hogy van az elején egy jelenet, ahol az emberek sírnak a rokonok halála miatt. Utána meg posztnukleáris Barátokközt Magdi nénivel meg Tildával röhejesen kicsinyes problémákkal a fõszerepben.
Jó ötlet,szerintem nagyon jo film! Nem értem ,hogy a sok diló amcsit miért nem érdekli??!! Folytassák csak!!!!