Fából készült laptopot mutat be a Fujitsu
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Qrva hasznos újítás, a termeszek biztosan értékelik majd.
Kétlem, hogy az ötletedet anno levédetted, úgyhogy sajnos semmilyen jogdíj nem illet meg téged. 😄
Különben ötlet. 😊 Ha már meguntad a gépet, vagy elavult, be lehet dobni a kájhába. 😊 (Jó tudom a belseje akkor is mûanyag. 😊 De milyen jó 😊
De komolyabban én is aluminium párti vagyok.
Az a baj, hogy manapság az a divat, hogy ha bio, akkor fa, meg zöldség. Pedig nem feltétlenül az a környezetbarát, amit fából csinálnak, és egyéb növényi genyókból.
Jó hogy nem algából basszus...
Különben ötlet. 😊 Ha már meguntad a gépet, vagy elavult, be lehet dobni a kájhába. 😊 (Jó tudom a belseje akkor is mûanyag. 😊 De milyen jó 😊
De komolyabban én is aluminium párti vagyok.
Az a baj, hogy manapság az a divat, hogy ha bio, akkor fa, meg zöldség. Pedig nem feltétlenül az a környezetbarát, amit fából csinálnak, és egyéb növényi genyókból.
Jó hogy nem algából basszus...
Más kérdés, hogy fából készül vagy "fa ízesítésû..." . Ha legalább a váza fa lenne, azt mondanám, hogy sirály, de így... egyébként is szebbre is meg lehetett volna csinálni.
Régen nem voltam túl jól elengedve anyagilag, de kellett a gép, innen- onnan összeszedett alkatrészekbõl összedobtam egyet, majd mivel nem volt ház hozzá és a tápot meg minden mást kiteríteni az asztalon nem volt nagyon látványos, ezért farostlemezbõl csináltam hozzá...
Ezt valamikor 1997-ben...
Úgy hogy a jogdíjakat kérem...C:
Ezt valamikor 1997-ben...
Úgy hogy a jogdíjakat kérem...C:
Mottó: olyan nincs hogy a gyermek nem érti, csak másképp érti... C:
meg még egy vicces:
JOe84killer> mér nem fedeztél b@zmeg, most az ellenség áll nyerésre!!!
Blood5teve89> bocs skacok egy szálka ment a tenyerembe!!!
LOL
JOe84killer> mér nem fedeztél b@zmeg, most az ellenség áll nyerésre!!!
Blood5teve89> bocs skacok egy szálka ment a tenyerembe!!!
LOL
Illet volna a billentyûzetet is kifaragni😄 Ha meg unatkozok akkor székely motívumokat faraghatok bele? Egy buli után meg majd látom belevésve: Itt jártunk 2009! Kartsi L<3VE Marika!! Ezt öntsd le kávéval, vagy borral. Meg a sok fogdosástól(tenyér) szépen bezsírosodik az egész és ott ragacsos barnás színe lesz. <#szeret>#szeret>
Ezt a biomuanyagot mar lattam jopar eve (meg 2000 elott) egy kiallitason. Arrol hires, hogy egy ido utan magatol lebomlik. Az akkori valtozatbol keszitett eger kb. 3 evre volt garantalva mielott magatol lebomlott. Ennel a laptopnal a fobb komponensek meg mindig nagyon szennyezo anyagokbol vannak, tehat sokmindent lehet mondani, de nem eppen kornyezetbarat. Csak a kulseje nez ki bio-nak, de kb. olyan mint a fatuzelesu auto.
Szerintem inkabb csinaljak aluminiumbol meg keramiabol. Az tenyleg ujrahasznosithato lenne es meg faanyag sem kell hozza. (tovabba ho, utes es kopasallo) Az lcd-t pedig ki kellene cserelni silicium karbid (mas neven SiC, mossanite, corundum) alapu led panelre.
Szerintem inkabb csinaljak aluminiumbol meg keramiabol. Az tenyleg ujrahasznosithato lenne es meg faanyag sem kell hozza. (tovabba ho, utes es kopasallo) Az lcd-t pedig ki kellene cserelni silicium karbid (mas neven SiC, mossanite, corundum) alapu led panelre.
hátõõõ... nem... késõ volt
csak igy elsõre nem tudtal elhinni , hogy lehetséges, hogy van😊
csak igy elsõre nem tudtal elhinni , hogy lehetséges, hogy van😊
Majd mikor lesz egy nagy görcs a laptopod tetején 😄
Nem értem, hogy miért kellene feltétlen kaját beleaprítani? Más termékek készítése során nyert zöldségolajat lehet eddig leöntötték a lefolyón, most meg megveszi a gyár a laptophoz. A faanyagot meg újrahasznosítani is lehet, nem feltétlen kivágják.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nem feltétlen, azt is újra lehet hasznosítani.
Új értelmet nyert a giccs és a sznobizmus. Ez a digitális giccs, ultramodern sznoboknak XD
szánalmas...
szánalmas...
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Ennek max. annyi elõnye van, hogy könnyen lebomlik, viszont:
1. fákat kell hozzá kivágni
2. beleapritják a drága kaját ("Ennek készítése során <...> zöldségekbõl származó olajat használnak fel")
Szal nemtom, kinek jó ez..
1. fákat kell hozzá kivágni
2. beleapritják a drága kaját ("Ennek készítése során <...> zöldségekbõl származó olajat használnak fel")
Szal nemtom, kinek jó ez..
\"...lámák kíméljenek.\"
"Fából készült laptopot mutat be a Fujitsu"
ez nem fából készült, csak fa a borítás rajta, de kb az is papírvékoy lehet.
ez csak egy matrica. az ortodox zöldek úgysem veszik meg. felesleges termék.
ez nem fából készült, csak fa a borítás rajta, de kb az is papírvékoy lehet.
ez csak egy matrica. az ortodox zöldek úgysem veszik meg. felesleges termék.
ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0
Ja, cserébe csak cédrusfákat kell kivágni 😛
Gondolom az állandóan változó hõhatások miatt pár év alatt elvetemedik teljesen az egész.
Gondolom az állandóan változó hõhatások miatt pár év alatt elvetemedik teljesen az egész.
A billentyûzet is lehetne fából.
Környezetvédõk. Elolvastad a hírt amúgy? Nem? Akkor idézek.
"A készülék külsõ borítása ugyanis teljes mértékben cédrusfából készül, néhány belsõ komponens pedig biomûanyagból, amely különbözik a hagyományos anyagoktól. Ennek készítése során ugyanis újrafelhasználható forrásokból, így például zöldségekbõl származó olajat használnak fel, innen a bio-név."
Gondolom a lebontásánál se szabadul fel annyi toxikus anyag mint a mostani gépek esetén.
"A készülék külsõ borítása ugyanis teljes mértékben cédrusfából készül, néhány belsõ komponens pedig biomûanyagból, amely különbözik a hagyományos anyagoktól. Ennek készítése során ugyanis újrafelhasználható forrásokból, így például zöldségekbõl származó olajat használnak fel, innen a bio-név."
Gondolom a lebontásánál se szabadul fel annyi toxikus anyag mint a mostani gépek esetén.
nem látom a célcsoportot
ASUS csinalt. Bambuszbol. Es sokkal jobban is nez ki mint ez. Bar lehet hogy ennel a taska ront sokat az osszkepen 😊 ..... nem, megsem, megegyszer megneztem, ez eleg randa 😊
Amúgy asszem az ASUS is csinált már fa laptopot. (vagy valamelyik másik cég, de tuti volt már ilyen hír)
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...