Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elsõ lépés traktorátapkolásnál: Ginats editoron belüli meló. Be kell importálni egy gyári gépet pl 936vario. és a ball oldalt ot van a könyvtárfa. (értelme szerûen amelyik gépet be akarod rakni abba importálod a gyári gépet) szóval megekresed a gyári gép könyvtárfájában a farmer, és a trafficCollisionTrigger nevû dolgot (kék kocka van a nevük elött) és kijelölöd ezt a két dolgot (nem mindig vannak egymás melett szal ctr-el lehet könnyebben) és edit menü copye(másolás) vagy cute(kivágás) majd rákkatintasz a kívánt gép fõmappájára, és edit menü paste(beillesztés) majd a gyári gép fõmmappájára és delete(törlöd onnan mert az nem kell oda) majd mented és ha nem akarsz begyvédelmis palit akkor jobb katt a frissen alkotott gépen és tárítsd jegyzettömbhöz az elején lesz pár elérési útvonal felfog tûnni melyi ka hibás szép hosszú és sok per van benne lényeg a lényeg a végén így kell kinéznie:filename="farmer_diffuse.png" relativePath="true majd mented és az i3d mellé másolod ezt:farmer_diffuse.png és kész is van az elsõ lépés rremélem most érthetõbb volt

tibicsoki4
Oké majd olyan 2-3 óra fele rádírok ha hazaértem😊

Willymi! egy gyors kérdésem lenne a tegnapi traktorátpakolós leírással kapcsolatban: a legelsõ lépés nem igazán világos, hogy mit és hova kell átpakolni??? Nagyon megköszönném ha mégegyszer leírnád, és bocs a kellemetlenségért.
Norbi987
Kicsi traktorhoz kicsi mutragyazo <#hehe> a traktor egy kicsit gyenge azert van hoza kicsi gep

erre varrjon valaki gombot hozzá sem nyúltam tegnap óta az oehlerhez tegnap burítás közben em nyílt az oldala ma igen legalábbis eddig... valakinek valami ötlet miért? én már nem tudom....

csak régi c600-asom van 510-essel nem áltam le még a 108-asokhoz sem😛

bocs a sok képért

tibicsoki4
Naná hogy érdekel😊 Nemsokára meglesz a 204 is ahoz meg egy 510 es kellene majd 😊

Hassan B
Jó, ugyan ezt leírtam már én is( mármint az indexeket ), még a galériámban is benne van, de senki nem képes keresõt használni vagy visszaolvasni...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Willymi köszönjük a segitséget, így legalább van mibõl kiindulni, és mindenki átrakhatja akár a kedvenc 2008-as gépét.
Ezzel sokat segitettél! THX
Ejha..szupervagy...öönemtom mennyi idõ volt mire megcsináltad(gondolom sok)..de a többi ekénél nemtudod megcsinálni....azok legalább mindenkinek megvannak..vagy ha nem bonyolúlt akkor leírhatnéd ide SG-re(úgy ahogytegbap Willymi a 08-as gépberakás menetét)..így legalább mi is próbálkozhatunk...

most picit vitázok: oké elírtma egy sázmot a képen de attól még a többi jó és tudják hogy kell számolni. Ami mega legfõgg hogy volt bennem annyi hogy mindezt leírja így aki megunta a könyörgést betudja magának rakni a 08-ból a gépeket nem hiszem hogy megszüntetné a kéregetést vagy valamit is... de akinek ez volt a gondja, hogy nem tudta belerakni a gépeket annak ott van a lehetesõség. Nem lebarmonli kéne mindenkit meg lekergetni mert én is iylen láma voltam nemrég még. Csak én vettem a fáratságot és belenéztem a dolgokba. Sajnálom hogy ez egy szép hosszú off lett vagy még lesz hosszab is. De én nem értek egyet a privátolással sem. Oké nincs kész addig privát mindenknek csak olvasni kellene. Nem alapból elhajtani mindenkit ami most már szinte modolonál alap dolog. Komolyan ha én sem kaptam volna az elején segítséget nem lennék itt, most és legfõgépp nem így! Ezért nem értem miér kell kapásból beszólni hogy elírtam egy számot...Oké én is ember vagyok és hibázhatok. De BENNEM LEGALÁBB VAN ANNYI HOGY MEGPRÓBÁLOK SEGÍTENI AZOKON AKIK NEM TUDJÁK HOGYAN KELL ÁTRAKNI A GÉPEKET!!! ennyi volt bocs az off-ért...

ehhez van c660-as adapterem ha érdekel

NE POFÁZZ BELE! VÁRJ TÜRELMESEN! HA VÉLETLEN MEG AKARNÁK OSZTANI JÖNNEK AZ ILYEN HSZ-EK ÉS MÉG VÉLETLENÜL SE FOGNAK SEMMIT!!!!!

Jah Tibi naon pöpec lett a mega <#taps><#eljen>
ZTM
JÓ!
Remélem megosztjátok!

tibicsoki4
Megkaptam a támogatási pénzt és vettem is egy mega 208-ast 😊

<#worship><#worship>
uristen ettõl már valósabb rábát nem is lehet csinál ni
ezer gratula!!

saslaca
Oké! Bocs! De ez a topik már rég nem arról szól mint amire kitalálták. Állandó jelleggel megy a vita, a flém, az önfényezés, meg az hogy" Milyen jó más tollával ékeskedni" Téma. Ennél szerintem még a zene is jobb volt. De igazad van! Bocsánatot kérek mindenkitõl akit ez esetleg zavart!<#szomoru1><#szomoru1>

ennél gyönyörûbbet még nem láttam! látszik, hogy bele adtad szíved-lelked!
gratulálok hozzá!!!<#worship><#worship>

bocs elírtam.... én is hibázhatok....

krisztianp16
Jó lett!😊
Nickel nagyon fasza lesz😛

Idioták kiméljenek!!! :)

Hassan B
Kár volt, mert van benne hiba. 😄 A 13|0 az igazából 12|0 kell hogy legyen...

sok volt a panasz az index számos képre feltöltöttem máshová akinke kell errõl a linkrõl letudja szedni majd: http://ul.to/y70f48

Hassan B
Na vajon egy vonópad mire szolgálhat? Csak nem vontatásra? De bizony...

ez mire is szolgál? kép alapján nem tudom belõle kinézni, bocsi<#szomoru1>
Nem rossz!<#eljen>

rambo12
Na ja a zenéjük lájtosabb ugyan de a konverten nagyobb a zuzás mint egy Tankcsapdán hidd el nekem voltam már 1-2õn!
Na de sorry az Off-ért de ez az 1 hsz már nem oszt nem szoroz!

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

nem tudom, hogy mennyire van rá igény, de csináltam egy vonópadot.

linket még nem tudok beszúrni, de innen letölthetõ:
http://ul.to/ys9pu1
igaz,elnézést

VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!

melfoy
Ha már ennyire tombol benned a Magyarság,akkor legalább tanulj meg helyesen írni magyarul..

thx majd megháláljuk XD

áhhh hagyuk köcsög cigányokkal nem veszekedek mert 1X ugyis meghalnak uh szép álmokat a <#lama> nak téma lezárva!

SLICK
jól van már nyugodjatok le, minek kell 30000-en mégjobban lehordani szerencsétlent?

Zoli108
Kutyát nem érdekli,olvasd el mi van a banner felett....

http://germantrucksimulator.hu

Hassan B
Magyarul nincs zene stílusod, ha lenne, nem váltogatnál... ha meg már fikázás van akkor a bõrfejek szarok és túl nagy az arcuk... kb a c kategóriás állampolgárokkal tudom azonosítani õket, ugyan az a stílus...

Hesston
Szerintem meg inkább menyél aludni! úgyhogy Jó éjt szép álmokat! aztán anyukád reggel ébreszt és visz iskolába !<#lama><#lama> na csá

Új nick :D Jéé de laza :D

Szerintetek érdemes mapot cserélni ha már elkezdtem egy jól mûködõ közepes és extra gépekkel felszerelt mentést???Ha igen melyiket ajánljátok a FAQ oldaláról? 😊

húúúú ha én levezetném h h lettem rockerbõl rapper és abból skinhead akkor arra 1 új topik kéne uh inkább nem írom le!

Van ám itt az sg-n zene fórum is, leállíthatod magad!

Hassan B
Akkor mér reppnevet loptál? <#lama><#levele><#wow3>

Kötelezõnek érzed csatlakozni hozzájuk? Ja neked is ontani kell magadból a hülyeséget? Csak tessék!<#levele>

naj ja a RÁBA télleg zsír!

saslaca
Hát én a Kárpátiát nem raknám a Metallica,Iron Maiden, Tankcsapda közé. Igaz hogy az is Rock (én is szoktam néha hallgatni) de az egy kicsit "lájtosabb" mûfaj.

Iceman007s
Szép képek grat! Meg a rába is faja!

MINDENKI ONTJA OTT H ROCKER MEG ILYENEK AKK NEKEM MINEK NEM SZABAD? ELNÉZÉST KÉREK AKKOR :S

Hesston
Ki nem szarja le?! ha nem a topik témához irsz hsz-t akor menyé innen (amugy a skinheadek hangemberek..)

Új nick :D Jéé de laza :D

kit érdekel?
<#lama>
<#kocsog>

SLICK
áhh nem megy nekem ez a gép átrakás :|

HÁH én Skinhead vagyok XD <#mf1>