Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm!
Megnyitod Ge-edittorral meg jegyzettömbel és megnézed hogy jól helyen van e a skin fálj és hogy a meteriálok is a megfelõl texturát használják e!
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
vagy inkább csajoznak mint gépbuzulnak? <#gonosz1>#gonosz1>
#hhwnd
Megpróbálkozok vele.
<#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Case STX 4EVER Gépem: CPU: RAM: Videó kártya:
Tibóóó tõled meg elnézést!
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Ha nem akkor sorry de szerintem ez a GB-re van építve .
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
valaki segítsen legyen oly szíves, mit kell állítani hogy megmaradjon a textura???
Le lehet tölteni a német oldalról!
szóval egy javított index számos kép:
http://ul.to/sm7zxm
univerzális moddesk fájl csak be kell irogatni ami kell:
http://ul.to/oh0czr
trakihoz alap trakihoz funkciók nélkül nem RÁBÁHOZ!!!! xml csak át kell irogatni bele írtam mindegyikbe hogy átírni!!! azt mind:
http://ul.to/inuuue
haladó felhasználóknak kombájnos alap kombájnhoz xml csak át kell írogatni amikhez odírtma hogy ÁTÍRNI!!!:
http://ul.to/eq274f
a kombájn csak haladó felhasználóknak ajánlom akik már tudnak giantsban manõverezni
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akkor mégegyszer:
Pénzügyi válság ide vagy oda, ezt a gépet el nem adom.
Ráadásul az egyik HW-hoz vettem léceket hogy megtudjam csinálni a magasítót.
Az állami támogatásból pedig vettem egy Lemken Gigant-ot.
bocsi,mindig összekeverm. :S
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
"Remélem megosztjátok!"
Nem azt írtam hogy osszátok meg, vagy honnan lehet letölteni...
Nem értem mi bajod<#wow3>#wow3>
Ha valami nem tetszik nem kel kommentálni!A szókiforgatás az én dolgom!
Úgy hogy kabbe!
<#hehe>#hehe>
Ráadásul az egyik HW-hoz léceket vettem hogy megtudjam csinálni a magasítót.
Az állami támogatásból pedig vettem egy lemken Gigant-ot.
ütögesd meg kalapáccsal rambo12, ha szorul <#buck>#buck>
Néha nem engedi kiönteni? vagy mi?
Aki tudja a választ az legyenszíves írjon Willyminek vagy nekem akár itt akár msn-en csak írjatok mitõl lehet! Egyszer jó egyszer nem !
Most jó:
Most nem:
ja és szeretném megöszönni hogy segítesz nekem es annak aki szeretne atrakni valamit a 2008-casból
válaszod elõre is köszönöm!
mokos tibor
Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066