57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#4416 Hát ja:S Énis csinálgattam Lazítót meg ilyeneket,de még nemjöttem rá hogy miért nem tudom megjeleníteni játékba:Segyszerűen ha elindul a játék tőle akkor nincs bent a játékba,viszont sokszor volt úgy hogy megfagyott a game tőle:S úgyhogy abbahagytam a modolást -
mukikam #4415 martinez01 tudol ifát csinálni? -
#4414 én csináltam volna csak ellámásodott a topik és azért nem kezdtem el mert
1.lámul a topik
2.nem tudok scriptelni
3.nem akarom azt hogy mindenki rinyáljon hogy ez nem jó,az nem jó
múltkor a rábát is emiatt állítottam le!ennyi
-
mukikam #4413 én csak kérdesztem hogy esetleg valaki meg szerkesztené...:( -
#4412 nem elég megszerkeszteni, azt be is kell varázsolni a játékba -
mukikam #4411 jaja valaki meg szerkesztené az ifát meg hozá pót kocsit? -
#4410 nem idegesítő:D Sőt szórakoztató, ám könnyen orvosolható a probléma!
1: leszeded a xeriont és berakod LS-be,az nem 2 kerekezik,és még else nagyon kapar,
2:berakod LS-be a homlokrakodós Fendt-et,amire feltod rakni a frontsúly-t(homlokrakodóra,kanál helyére) és mindjárt levan súlyozva az eleje! -
#4409 az ifa tényleg jó llenne mert már unom hogy az összes traktor kétkerekezik egy nyamvadt pótkocsitól! idegesitő nem? -
#4408 google is your friend! -
mukikam #4407 helló valaki tudna ifát szerkeszteni? -
Roli97 #4406 ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
???????????????????????????????????????? -
#4405 A simtractor V4-nek van topikja, ott kérdezősködj.
Honnét van meg a LS? Kihasználtuk az internet adta lehetőségeket. -
#4404 de ronda ez a GT xD, ám a permi az korrekt darab! -
#4403 srácok !
nekem nem jó a nagy permetező
berakom ahogy elő van irva és kiakad
<vehicle filename="data/vehicles/tools/Big_Sprayer.xml" xPosition="130" yOffset="1.5" zPosition="160" yRotation="270"/>ezzel van a baj mert ha kitörlöm müködik
segitsetek!!! -
Roli97 #4402 helo
nektek megvan a simtractor v4?
nektek honnét van meg a landwirtschhafts simulator -
#4401 Fendt GT
-
#4400 Sár módXD -
Roli97 #4399 a landwirtschhafts simulator?????
honnét van meg??? -
Roli97 #4398 helo
nektek meg van a simtractor ve??
és ti nektek honnét van meg a játék???? -
JD4650 #4397 dörti másínsz
-
JD4650 #4396 Hát pont ez az. Mi belinkeljük neked te meg lámer vagy rákattintani és letölteni BÁZMEG -
#4395 Ez kinek irtad? Használhatnád igazán a "válasz erre" gombot! -
ATOMJANIKA #4394 én nem azért nem szedek le magamna modot,mert barom vagyok,hanem mert,egy játékkal játszunk és ha ők megkeresik és odadják akkor én mért kérjem!amúgy meg a véleményedet nem kérdezte senki!....... -
#4393 Olyan nem létezik, hogy jó koordináta. Attól függ mi és mennyi van benn...(és mit hova akarsz tenni) -
#4392 összecsukható permetező
-
#4391 Tudsz adni jó koordinátákat a Little Rockhoz? -
#4390 hát hogy csökkenjen az FPS -
krisz267 #4389 k -
Linkerboy #4388 Az munka milán :D -
#4387 nem látom sok értelmét hogy ennyi gép van
úgyis csak egyel lehet menni
1traki 1kombi 2pót és a többi eszközből egy-egy
az legalább valóságos -
JD4650 #4386 minek enyi gép?:D -
#4385 Elkezdtem rendberakni a careervehicles.xml-t.:)
-
#4384 srácok!
készen van csak,valaki tegye már be a játékba a domnátort!
má ugy mennék vele porolni!!!! :)
-
remot #4383 TORRENTRÖL BEÍROD A JÁTÉK NEVÉT ÉS KERESÉS DE ITT A FORUMON IS MEGTALÁLOD! ÜDV: Remot -
valaki9191 #4382 Hali
eddig csak csendes megfigyelő volta, de amit itt egysek össz baromkodnak az már nekem is sok
PL: ATOMJANIKA már mióta mondod hogy neked kell egy MOD, 53 oldalból nemhiszem ell hogy nincs egyse be linkelve. de ha ez nem elég neked akkor meg ottvan a google és keresel magadnak.
nemigaz hogy vannak egyes emberek aki csak azért feljönnek erre a topikra, hogy sok hülyeséget kérdezen amire adot a válasz a F.A.Q-ban vagy már a nap folyam nincs leírva mivel az nálatok(barmok) luxos a vissza olvasás. -
konrad91 #4381 hova kell berakni a skineket????? -
ATOMJANIKA #4380 Azt ami bent van neked a játékban,vagy inkább valaki addjon egy jó modos oldalt,köszi! -
#4379 nem a tiéd te ! krisz267-ét -
#4378 milyen modomat? -
ATOMJANIKA #4377 YAMAHA Elküldenéd a mododat?köszi!