57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • Daneszka
    Hát ja:S Énis csinálgattam Lazítót meg ilyeneket,de még nemjöttem rá hogy miért nem tudom megjeleníteni játékba:Segyszerűen ha elindul a játék tőle akkor nincs bent a játékba,viszont sokszor volt úgy hogy megfagyott a game tőle:S úgyhogy abbahagytam a modolást
  • mukikam
    martinez01 tudol ifát csinálni?
  • Martinez01
    én csináltam volna csak ellámásodott a topik és azért nem kezdtem el mert
    1.lámul a topik
    2.nem tudok scriptelni
    3.nem akarom azt hogy mindenki rinyáljon hogy ez nem jó,az nem jó
    múltkor a rábát is emiatt állítottam le!ennyi
  • mukikam
    én csak kérdesztem hogy esetleg valaki meg szerkesztené...:(
  • lippet
    nem elég megszerkeszteni, azt be is kell varázsolni a játékba
  • mukikam
    jaja valaki meg szerkesztené az ifát meg hozá pót kocsit?
  • Daneszka
    nem idegesítő:D Sőt szórakoztató, ám könnyen orvosolható a probléma!

1: leszeded a xeriont és berakod LS-be,az nem 2 kerekezik,és még else nagyon kapar,
    2:berakod LS-be a homlokrakodós Fendt-et,amire feltod rakni a frontsúly-t(homlokrakodóra,kanál helyére) és mindjárt levan súlyozva az eleje!
  • claaslexion
    az ifa tényleg jó llenne mert már unom hogy az összes traktor kétkerekezik egy nyamvadt pótkocsitól! idegesitő nem?
  • Martinez01
    google is your friend!
  • mukikam
    helló valaki tudna ifát szerkeszteni?
  • Roli97
    ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
    ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
    ????????????????????????????????????????
  • 6milan6
    A simtractor V4-nek van topikja, ott kérdezősködj.
    Honnét van meg a LS? Kihasználtuk az internet adta lehetőségeket.
  • Daneszka
    de ronda ez a GT xD, ám a permi az korrekt darab!
  • claaslexion
    srácok !
    nekem nem jó a nagy permetező
    berakom ahogy elő van irva és kiakad
    <vehicle filename="data/vehicles/tools/Big_Sprayer.xml" xPosition="130" yOffset="1.5" zPosition="160" yRotation="270"/>ezzel van a baj mert ha kitörlöm müködik
    segitsetek!!!
  • Roli97
    helo
    nektek megvan a simtractor v4?
    nektek honnét van meg a landwirtschhafts simulator
  • 6milan6
    Fendt GT
  • lippet
    Sár módXD
  • Roli97
    a landwirtschhafts simulator?????
    honnét van meg???
  • Roli97
    helo
    nektek meg van a simtractor ve??
    és ti nektek honnét van meg a játék????
  • JD4650
    dörti másínsz
  • JD4650
    Hát pont ez az. Mi belinkeljük neked te meg lámer vagy rákattintani és letölteni BÁZMEG
  • Daneszka
    Ez kinek irtad? Használhatnád igazán a "válasz erre" gombot!
  • ATOMJANIKA
    én nem azért nem szedek le magamna modot,mert barom vagyok,hanem mert,egy játékkal játszunk és ha ők megkeresik és odadják akkor én mért kérjem!amúgy meg a véleményedet nem kérdezte senki!.......
  • 6milan6
    Olyan nem létezik, hogy jó koordináta. Attól függ mi és mennyi van benn...(és mit hova akarsz tenni)
  • 6milan6
    összecsukható permetező

• lippet
    Tudsz adni jó koordinátákat a Little Rockhoz?
  • lippet
    hát hogy csökkenjen az FPS
  • krisz267
    k
  • Linkerboy
    Az munka milán :D
  • allock #4387
    nem látom sok értelmét hogy ennyi gép van
    úgyis csak egyel lehet menni
    1traki 1kombi 2pót és a többi eszközből egy-egy

az legalább valóságos
  • JD4650
    minek enyi gép?:D
  • 6milan6
    Elkezdtem rendberakni a careervehicles.xml-t.:)
  • claaslexion
    srácok!
    készen van csak,valaki tegye már be a játékba a domnátort!
    má ugy mennék vele porolni!!!! :)

• remot
    TORRENTRÖL BEÍROD A JÁTÉK NEVÉT ÉS KERESÉS DE ITT A FORUMON IS MEGTALÁLOD! ÜDV: Remot
  • valaki9191
    Hali
    eddig csak csendes megfigyelő volta, de amit itt egysek össz baromkodnak az már nekem is sok
    PL: ATOMJANIKA már mióta mondod hogy neked kell egy MOD, 53 oldalból nemhiszem ell hogy nincs egyse be linkelve. de ha ez nem elég neked akkor meg ottvan a google és keresel magadnak.
    nemigaz hogy vannak egyes emberek aki csak azért feljönnek erre a topikra, hogy sok hülyeséget kérdezen amire adot a válasz a F.A.Q-ban vagy már a nap folyam nincs leírva mivel az nálatok(barmok) luxos a vissza olvasás.
  • konrad91
    hova kell berakni a skineket?????
  • ATOMJANIKA
    Azt ami bent van neked a játékban,vagy inkább valaki addjon egy jó modos oldalt,köszi!
  • Martinez01
    nem a tiéd te ! krisz267-ét
  • yamaha26
    milyen modomat?
  • ATOMJANIKA
    YAMAHA Elküldenéd a mododat?köszi!