57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#4456 4363-4364-es HSZ.Ott megtalálod. -
#4455 Ez elvileg fekete (de a skin lemaradt róla) és 100t-ás Fliegl Gigant (tolóürítéses).A pirosat én is el tudtam húzni szintén V6 mod-ban.Most a K-farm van és ott nem olyan erősek a gépek.Ahol linkeltem az felett van a kép linkje is nézd meg.Kinézetre jól néz ki de a gémben egy nagy kalap ürülék.A kerekei is olyanok , mintha defektesek lennének. -
kislalik #4454 Hello!
Az 5 tengeles ( a piros nem is annyira nehéz)!Én a V6 mod-ban tele (70t-val) felhuztam z ürítőhöz. -
#4453 Én tudom , hogy hogyan lehet betenni ,de én is úgy segítek , ahogy te a haulin-ban.Tudod én is pakolok és nincs 5 percem segíteni. -
#4452 Tegnap belinkeltem a Fliegl 5 tengelyes pótot.Kipróbáltam és szörnyű!!!Nem ajánlom senkinek.55t volt benne és a legerősebb traki is 10-el bírta húzni amikor nem volt 2 keréken , ja és a skin is lemaradt róla. -
szabi34 #4451 MTZ-t le tudok tölteni vhonnan? -
#4450 Olvass vissza!!! #4431-ben linkeltek neked 3-at is! -
mukikam #4449 sziasztok valaki tudnekem valamilyen modell szerkezto progit? -
#4448 már rájöttem de azért köszi -
#4447 az előbb említettem a permit.mivel lehet szétnyítani mert nem írja ki -
#4446 köszi a permtezőt naon jó
de v.ki nemtudja hogy honnan lehet letölteni az új időjárás szimbólumokat? -
#4445 Hogy lehet kel berakni a mit letöltötem
-
pezso79 #4444 Sziasztok! Tudja vki hogy mi van azzal a xerionnal aminek középen van a fülkéje. Már nagyon várom. -
Bazsi13 #4443 Hali, én segitséget szeretnék kérni, hogy valaki tudna-e csinálni, egy vontató rudat, ami az egyik traktor elejére, és a másik hátuljára lehetne akasztani, de úgy, hogy a vontatott járművön lehessen potkocsi.sztem tuti lenne...Probáltam megcsinálni, de a giants editor nem mükszik.Köszi Előre is. Üdv -
#4442 mi az emil cimed
és elküldtem regelj
-
pecspapi #4441 sajnos nincs megoldás ha a servizpackot nem teszel fel másikat.próbáld ki másikkal -
#4440 senki sem tud segíteni a game.exe hibával kapcsolatba?:( -
#4439 Giants Editorba, mikor mentenék ezt írja ki:
A vonópontot akarom arréb rakni egy póton! -
#4438 van moobsod?ha igen küldesz meghívót?
-
#4437 küldd át megcsinálom
-
#4436 le lehet a moobs-rol is
-
#4435 de a script az csak egy dolog!!!! a script az arra való hogy a modok mechanikáját segítse,de anélkül még belehetne tenni a modokat a game-be,ami nem jön össze!
Pl a lazítóhoz minek kellene szted script? semmi értelme...csak felkell használni az eke script-jét... -
JD4650 #4434 dehogynem. Azokat a szrikpteket kéne a modellhez rendelni, ami a jelszóval védett tömörített mappában van. Csak ahhoz kéne a jelszó:) -
#4433 az a gond hogy itt nem a script-el van gond,hanem azzal hogy nemsikerül betenniu a játékba a modellt,mert vagy elindul a game,de nincs bent,vagy else indul mert lefagy... -
#4432 csinálj hozzá skint
-
#4431 ac3d,google sketchup,giants editor ennyit tudok
-
#4430 aki a modeljeit átrakja i3d-be,vagy obj-be akkor lehet hogy a scriptet megtudom csinálni!!! -
JD4650 #4429 AC3D-vel csinálom a modelleket. az eredeti modell az .ac, de 3ds-ben is ugyan úgy lehet "használni". .obj-al már nehezebb -
kislalik #4428 Hello!
#3365 itt vannak modellező programok! -
#4427 milyen kiterjesztésű a modell fáljja ? -
#4426 te milyen modellező progit használsz ? -
JD4650 #4425 A modell kész. Ha valaki találna nekem egy olyan személyt aki berakja az jó lenne. -
mukikam #4424 peti neked modellezo progid? -
#4423 hy all! JD4650 érdeklődnék hogy a claas dominator az befulladt vagy csak nem találtál vkit aki be tudná tenni. mert sajnos én nem értek az ilyenekhez de nagyon jó lenne a játékba -
mukikam #4422 valaki kuldene nekem modellezo progit lécci lécccikeeee.......:( -
JD4650 #4421 tudnék, de jönnél a hülye kérdéseiddel -
#4420 valami new game lessz -
mukikam #4419 valaki tud nekem modelezo progit kuldeni ha igen akkor szojon már mert akkor fel veszem msn-re -
Linkerboy #4418 Nekem se jó a Permetező :S -
mukikam #4417 valaki nem tud nekem kuldeni egy modelezo progit???? mert nagyon jó volna:)