57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • BMW320i
    4363-4364-es HSZ.Ott megtalálod.
  • BMW320i
    Ez elvileg fekete (de a skin lemaradt róla) és 100t-ás Fliegl Gigant (tolóürítéses).A pirosat én is el tudtam húzni szintén V6 mod-ban.Most a K-farm van és ott nem olyan erősek a gépek.Ahol linkeltem az felett van a kép linkje is nézd meg.Kinézetre jól néz ki de a gémben egy nagy kalap ürülék.A kerekei is olyanok , mintha defektesek lennének.
  • kislalik
    Hello!
    Az 5 tengeles ( a piros nem is annyira nehéz)!Én a V6 mod-ban tele (70t-val) felhuztam z ürítőhöz.
  • BMW320i
    Én tudom , hogy hogyan lehet betenni ,de én is úgy segítek , ahogy te a haulin-ban.Tudod én is pakolok és nincs 5 percem segíteni.
  • BMW320i
    Tegnap belinkeltem a Fliegl 5 tengelyes pótot.Kipróbáltam és szörnyű!!!Nem ajánlom senkinek.55t volt benne és a legerősebb traki is 10-el bírta húzni amikor nem volt 2 keréken , ja és a skin is lemaradt róla.
  • szabi34
    MTZ-t le tudok tölteni vhonnan?
  • Toby0501
    Olvass vissza!!! #4431-ben linkeltek neked 3-at is!
  • mukikam
    sziasztok valaki tudnekem valamilyen modell szerkezto progit?
  • thomme
    már rájöttem de azért köszi
  • thomme
    az előbb említettem a permit.mivel lehet szétnyítani mert nem írja ki
  • thomme
    köszi a permtezőt naon jó
    de v.ki nemtudja hogy honnan lehet letölteni az új időjárás szimbólumokat?
  • gabikamionos
    Hogy lehet kel berakni a mit letöltötem
  • pezso79
    Sziasztok! Tudja vki hogy mi van azzal a xerionnal aminek középen van a fülkéje. Már nagyon várom.
  • Bazsi13
    Hali, én segitséget szeretnék kérni, hogy valaki tudna-e csinálni, egy vontató rudat, ami az egyik traktor elejére, és a másik hátuljára lehetne akasztani, de úgy, hogy a vontatott járművön lehessen potkocsi.sztem tuti lenne...Probáltam megcsinálni, de a giants editor nem mükszik.Köszi Előre is. Üdv
  • gabikamionos
    mi az emil cimed
    és elküldtem regelj
  • pecspapi
    sajnos nincs megoldás ha a servizpackot nem teszel fel másikat.próbáld ki másikkal
  • DJKonya
    senki sem tud segíteni a game.exe hibával kapcsolatba?:(
  • lippet
    Giants Editorba, mikor mentenék ezt írja ki:

A vonópontot akarom arréb rakni egy póton!
  • Martinez01
    van moobsod?ha igen küldesz meghívót?
  • Martinez01
    küldd át megcsinálom
  • gabikamionos
    le lehet a moobs-rol is
  • Daneszka
    de a script az csak egy dolog!!!! a script az arra való hogy a modok mechanikáját segítse,de anélkül még belehetne tenni a modokat a game-be,ami nem jön össze!
    Pl a lazítóhoz minek kellene szted script? semmi értelme...csak felkell használni az eke script-jét...
  • JD4650
    dehogynem. Azokat a szrikpteket kéne a modellhez rendelni, ami a jelszóval védett tömörített mappában van. Csak ahhoz kéne a jelszó:)
  • Daneszka
    az a gond hogy itt nem a script-el van gond,hanem azzal hogy nemsikerül betenniu a játékba a modellt,mert vagy elindul a game,de nincs bent,vagy else indul mert lefagy...
  • Martinez01
    csinálj hozzá skint
  • Martinez01
    ac3d,google sketchup,giants editor ennyit tudok
  • Martinez01
    aki a modeljeit átrakja i3d-be,vagy obj-be akkor lehet hogy a scriptet megtudom csinálni!!!
  • JD4650
    AC3D-vel csinálom a modelleket. az eredeti modell az .ac, de 3ds-ben is ugyan úgy lehet "használni". .obj-al már nehezebb
  • kislalik
    Hello!
    #3365 itt vannak modellező programok!
  • joci14
    milyen kiterjesztésű a modell fáljja ?
  • joci14
    te milyen modellező progit használsz ?
  • JD4650
    A modell kész. Ha valaki találna nekem egy olyan személyt aki berakja az jó lenne.
  • mukikam
    peti neked modellezo progid?
  • tellerlacika
    hy all! JD4650 érdeklődnék hogy a claas dominator az befulladt vagy csak nem találtál vkit aki be tudná tenni. mert sajnos én nem értek az ilyenekhez de nagyon jó lenne a játékba
  • mukikam
    valaki kuldene nekem modellezo progit lécci lécccikeeee.......:(
  • JD4650
    tudnék, de jönnél a hülye kérdéseiddel
  • DJKonya
    valami new game lessz
  • mukikam
    valaki tud nekem modelezo progit kuldeni ha igen akkor szojon már mert akkor fel veszem msn-re
  • Linkerboy
    Nekem se jó a Permetező :S
  • mukikam
    valaki nem tud nekem kuldeni egy modelezo progit???? mert nagyon jó volna:)