57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#5139 végülis:D -
#5138 nekem is, de őszinten? leszarom hogy mik a hibák bárki hibázhat az a lényeg hogy működik semmi műs engem más nem érdekel szép munka volt én ilyet se tudnék csinálni... -
#5137 na nekem a másik problemam az, hogy beírok egy normális koordinátát s össze vissza van mégis a pót -
landwir #5136 1gondom van csak nem számolja hogy meddig van a pot ez mitől lehet?
-
#5135 A zt300 mikor lesz megostva?? -
#5134 valamiér nem jó mer van az a 5 tengelyes pót, azt a duplakerekű JD-vel 40-45-el vigyorogva húzom még az aszfalton is mikor 60 tonna van a póton, ezt nemtudja csak 20-25-el húzni és ha felmegyek az aszfaltra akkor egszerűen csak kapar és emeli az orrát -
#5133 jó a pót, csak az nem tetszik, hogy mikor lassítok nagyon blokkol a fék, s megemelkedik a pót:D -
UTB #5132 A pi..ába amikor indítom a játékot kilép hogy a game exe hibát észlel volt már vkinek ilyen? -
#5131 Szép munka.
Nem tud valaki valamit a Case STX-ről ??? -
#5130 legközelebb használd a válasz erre gombot,meg mindenki más! ÉS kösz!:D -
UTB #5129 Gratulálok, jók vagytok így tovább, én csak élvezem a játékot és ezt nektek gép gyártóknak, linkelőknek köszönhetem!!! -
#5128 Szép munka! én nem tudtam hogy fogjak neki:D Az 1 rész dolgot megtudtam csinálni,gyerek játék volt,de a gabonával nem is foglalkoztam,Kösz!:P -
#5127 ez nagyon nagyon nagyon nagyon király, szép munka!
omg; jó modokat csinálnak a magyar fiuk -
Dortnex #5126 lol -
Lack #5125 Le lehet tölteni INNEN! -
landwir #5124 elismerésem az alkotoi elött -
#5123 várom én is a linket!
grat a munkához! -
#5122 ügyesek vagytok!
remélem a következő projekt a rába meg a dominátor lessz! :) -
#5121 nagyon fajin!
akkor mostmár csak be kell linkelned a számunkra! -
Lack #5120 Így van, nem kell külön csatolni a két részt. -
landwir #5119 Lack azt hogyérted hogy 1 daraban kezeli nem kell külön a b-vel hozzákapcsolni a fogozsámolyt? -
Lack #5118 Na ez is műxik, a pótkocsit egy darabban kezeli a program, rendesen számolja a kapacitást is. Szépen lehet üríteni is a pótokat külön-külön. Köszönet Zartask-nak aki megalkotta a scriptet, valamint Daneszkának aki rendelkezésemre bocsátotta a hw skines-pótot.
-
krisz267 #5117 ? -
krisz267 #5116 kb mikor lesz kész grass mod
-
#5115 wow
-
konrad91 #5114 bazz meg a fxom már kivan veletek én 2x linkeltem neked a játékot martinez is
miért nem lehet visszalapozni?????
bazmeg nehezedre esik??
ezt már tuti h direkt csináljátok.!ha ien nem normálisak vagytok akk menjetek a f*szomba!!
JA ÉS GRATULA AZÉRT MERT IEN HÜLYE MARHÁK VAGYTOK!! -
krisz267 #5113 és kb mikor lesz kész a grass mod -
balazs2008 #5112 valaki kiírná hogy hol találom meg a teljes játék torrentjét!!! -
Lack #5111 Szerintem is egy lengyel sz*r, a grass modot németek csinálják, ez meg nem úgy néz ki. -
#5110 mék oldalon van fenn ? -
#5109 Hát ez elég gyenge változat!Az 1 dolog, hogy levágod, de hol van a levágott fű?Sehol!! Amúgy meg elég kretén dolog, 1 már bennt lévő linket mégegyszer berakni!! -
krisz267 #5108 akor most lesz grass mod -
krisz267 #5107 jaja lehet hogy lesz akor
-
#5106 Fúúúúúúú nagyon fasza a grass mod!!!!! -
JD4650 #5105 de ez nem az a grass mod. Ez egy lengyel 'találmány' -
krisz267 #5104 http://www.youtube.com/watch?v=GxAPjE9KK4E ez az itt a grass mod video ja ölulök akor lesz -
#5103 Csinálni akartam vna a 3300-as xeriont hátsó fülkésre,ahogy vannak igaziba,csak akkor kellene bele egy irányváltó is:D hogy ne lükverceljen ahogy ülsz a fülkébe:D -
#5102 igen,vmelyik nap este csináltam meg,viszont nem lehet rá üríteni:D -
#5101 a hw már egy részből áll ? -
#5100 F.A.Q.
Beraktam a Rábát, de marha sokáig tölt (nem is tudtam eddig kivárni), másnál is ezt csinálja?