57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • lippet
    végülis:D
  • DJKonya
    nekem is, de őszinten? leszarom hogy mik a hibák bárki hibázhat az a lényeg hogy működik semmi műs engem más nem érdekel szép munka volt én ilyet se tudnék csinálni...
  • lippet
    na nekem a másik problemam az, hogy beírok egy normális koordinátát s össze vissza van mégis a pót
  • landwir
    1gondom van csak nem számolja hogy meddig van a pot ez mitől lehet?
  • ZTM
    A zt300 mikor lesz megostva??
  • DJKonya
    valamiér nem jó mer van az a 5 tengelyes pót, azt a duplakerekű JD-vel 40-45-el vigyorogva húzom még az aszfalton is mikor 60 tonna van a póton, ezt nemtudja csak 20-25-el húzni és ha felmegyek az aszfaltra akkor egszerűen csak kapar és emeli az orrát
  • lippet
    jó a pót, csak az nem tetszik, hogy mikor lassítok nagyon blokkol a fék, s megemelkedik a pót:D
  • UTB
    A pi..ába amikor indítom a játékot kilép hogy a game exe hibát észlel volt már vkinek ilyen?
  • Sanxi007
    Szép munka.
    Nem tud valaki valamit a Case STX-ről ???
  • Daneszka
    legközelebb használd a válasz erre gombot,meg mindenki más! ÉS kösz!:D
  • UTB
    Gratulálok, jók vagytok így tovább, én csak élvezem a játékot és ezt nektek gép gyártóknak, linkelőknek köszönhetem!!!
  • Daneszka
    Szép munka! én nem tudtam hogy fogjak neki:D Az 1 rész dolgot megtudtam csinálni,gyerek játék volt,de a gabonával nem is foglalkoztam,Kösz!:P
  • DJKonya
    ez nagyon nagyon nagyon nagyon király, szép munka!
    omg; jó modokat csinálnak a magyar fiuk
  • Dortnex
    lol
  • Lack
    Le lehet tölteni INNEN!
  • landwir
    elismerésem az alkotoi elött
  • lippet
    várom én is a linket!
    grat a munkához!
  • claaslexion
    ügyesek vagytok!
    remélem a következő projekt a rába meg a dominátor lessz! :)
  • claaslexion
    nagyon fajin!
    akkor mostmár csak be kell linkelned a számunkra!
  • Lack
    Így van, nem kell külön csatolni a két részt.
  • landwir
    Lack azt hogyérted hogy 1 daraban kezeli nem kell külön a b-vel hozzákapcsolni a fogozsámolyt?
  • Lack
    Na ez is műxik, a pótkocsit egy darabban kezeli a program, rendesen számolja a kapacitást is. Szépen lehet üríteni is a pótokat külön-külön. Köszönet Zartask-nak aki megalkotta a scriptet, valamint Daneszkának aki rendelkezésemre bocsátotta a hw skines-pótot.

• krisz267
    ?
  • krisz267
    kb mikor lesz kész grass mod
  • DJKonya
    wow
  • konrad91
    bazz meg a fxom már kivan veletek én 2x linkeltem neked a játékot martinez is
    miért nem lehet visszalapozni?????
    bazmeg nehezedre esik??
    ezt már tuti h direkt csináljátok.!ha ien nem normálisak vagytok akk menjetek a f*szomba!!
    JA ÉS GRATULA AZÉRT MERT IEN HÜLYE MARHÁK VAGYTOK!!
  • krisz267
    és kb mikor lesz kész a grass mod
  • balazs2008
    valaki kiírná hogy hol találom meg a teljes játék torrentjét!!!
  • Lack
    Szerintem is egy lengyel sz*r, a grass modot németek csinálják, ez meg nem úgy néz ki.
  • joci14
    mék oldalon van fenn ?
  • yamaha26
    Hát ez elég gyenge változat!Az 1 dolog, hogy levágod, de hol van a levágott fű?Sehol!! Amúgy meg elég kretén dolog, 1 már bennt lévő linket mégegyszer berakni!!
  • krisz267
    akor most lesz grass mod
  • krisz267
    jaja lehet hogy lesz akor
  • diggitydave
    Fúúúúúúú nagyon fasza a grass mod!!!!!
  • JD4650
    de ez nem az a grass mod. Ez egy lengyel 'találmány'
  • krisz267
    http://www.youtube.com/watch?v=GxAPjE9KK4E ez az itt a grass mod video ja ölulök akor lesz
  • Daneszka
    Csinálni akartam vna a 3300-as xeriont hátsó fülkésre,ahogy vannak igaziba,csak akkor kellene bele egy irányváltó is:D hogy ne lükverceljen ahogy ülsz a fülkébe:D
  • Daneszka
    igen,vmelyik nap este csináltam meg,viszont nem lehet rá üríteni:D
  • joci14
    a hw már egy részből áll ?
  • Nohab
    F.A.Q.

Beraktam a Rábát, de marha sokáig tölt (nem is tudtam eddig kivárni), másnál is ezt csinálja?