57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#5179 nekem kormányom is van de azzal szar !nem tudtam beállítani az irányítást így csak jobbra meg balra tudtam forgatni a kormányt. -
#5178 szerintem nem jó, nekem olyan volt mintha gombal irányítanám, pedig kormánnyal sokkal jobb lenne -
#5177 Kormánnyal mennyire realisztikus az irányítása? -
#5176 -
#5175 eke pack
2-es eke
3-as eke
4-es eke
5-ös eke
-
#5174 Tárcsa
-
#5173 ezt most komolyan mondod? én is láttam... -
#5172 ha kicsit visszábbmész van róla kép belinkelve és az ürítőcsiga kicsit furcsán áll meg a fülke egyik fele 106-od forma a másik fele meg 108 forma de még visszább be van linkelve jd modelljéről is kép és az sokkal jobb de majd meglátjuk:) -
#5171 ursus-al driftelnek -
#5170 múúúúú:P
-
#5169 http://www.youtube.com/watch?v=8PQiY85mzCY -
krisz267 #5168 rét mod 85% -
#5167 1 hete olvastam én is akkor is ennyin állt amugy jd modellje jobb szerintem
-
krisz267 #5166 lesz rét mod -
Lack #5165 Szeretettel várjuk :) -
#5164 hurrá már nem sokat kell várnunk a Claas Dominator 108-ra:) ha jol olvastam 92.5%-on áll:) -
Lack #5163 Valami 3 dimenziós mezőgazdasági GPS modellezése. Nem játék. -
Linkerboy #5162 krisz amit ki tettél az most játék lesz vagy csak ilyen valami xD..... -
#5161 király!! mostmár tökéletes:D -
krisz267 #5160 http://www.youtube.com/watch?v=8-DYjUN4Dzs&feature=related -
Lack #5159 A számérték nekem sem látszódik a második pótnál, de ha elsőnek csatolom a traktor után, akkor látszódik, hogy mennyi van benne. Ahogy telik a pót az meg jól látszódik nálam. Mondjuk a kombájn csak a pót elejébe ürít de az nem zavaró. -
#5158 Igen! -
#5157 valaki tudja hogy lehet a traktorok teherbírását fokozni? -
HI ALL
Az ilyen hibával mit lehet csinálni? Lehet egyáltalán javítani?
PLS HELP mert már nagyon unom 5-10 percenként újraindítani a játékot.
Előre is köszi! -
#5155 persze... nekem amúgy ugyan az a script volt... -
Lack #5154 Azt a Trailer01.lua fájlt bemásoltad a megfelelő helyre ami a csomagban van? -
#5153 Hát nemtom,nekem elindul a game,össze is lehet akasztani,csak 1 gondom van, Nem számolja a gabonát+nem is ürít rá,látszik hogy az ürítőcsigábol jön a gabona,de a pótkocsin nem jelenik meg. Lack mitöl lehet? -
#5152 hát azt én is remélem hogy a dominátor minél elöbb kész lesz -
valaki9191 #5151 neked is ugyan úgy megvan a lehetőség rá, h megcsináld -
krisz267 #5150 mtz 82 kéne csinálni -
#5149 Kérdezed vagy mondod!!!??? -
konrad91 #5148 másold már be ide azt a szöveget de ugy h már jó legyen,mert én hulye vok ehez
THX! -
ATOMJANIKA #5147 Nekem is sikerült és nagyon príííííma;) -
Lack #5146 A pótkocsik fékerejével valóban voltak problémák, kis segítség:, nyissátok meg a trailers mappában lévő hw1.xml fáljt abban van olyan, hogy <trailer Front>
az után kicsivel pedig <brakeForce> szám </brakeForce> na itt a számot 10-re kell állítani, majd a fájlban lentebb is lesz még egy brakeforce -os sor, az abban lévő számot kb 30-ra kell állítani. A 10-es fékerő a pótkocsi első tegelyére vonatkozik, a 30-as pedig a hátsóra. Így nálam nem fordul elő, hogy megálláskor megugrik a pótkocsi eleje. Eddig bevált nálam. -
balazs2008 #5145 amit írtál linket csak versenyekt lehtettet volna csinálni meg nem is lehetett a játékot elindítani -
#5144 Valaki segítsen nem bírom azt a pótot berakni pedig Lippet módszrét is kipróbáltam.Folyton az a hajókürt! -
#5143 LooL
Egyik német fórumon találtam:D Autopilota kombájnba:P
Hallo Zusammen
Wie der Titel schon sagt, arbeite ich an einem Autopiloten für die Mähdrescher.
Wenn Ihr also am Dreschen seit und mal keine Lust habt, selbst zu steuern, könnt Ihr einfach den Autopiloten (links oder rechts) einschalten.
Der Mod hat heute das Beta-Stadium erreicht und wird auch als Beta demnächst zum Download stehen. Ich werde ihn aber vorher noch testen lassen, damit es trotz der Beta keine gröberen Fehler gibt (hoffentlich).
Bilder habe ich keine, macht auch wenig Sinn, aber ich versuche heute Abend noch ein Video online zu stellen.
--
So ich habe jetzt ein kleines Video gemacht. Wie gesagt, das Ganze ist noch Beta, deshalb die teilweise wackeligen Manöver.
Video (Xvid)
Als nächsten Schritt versuche ich die Regelung zu verfeinern, damit es hoffentlich "geschmeidiger" läuft. Zusätzlich versuche ich die Koordinaten der Karte (quasi die GPS Daten) miteinzubeziehen. Vielleicht ist es dann möglich, dass der Mähdrescher selbstständig wenden kann. -
#5142 a vehiclestype.xml-ben ami a <trailers> </traliers> között van azt töröld ki, s tedd be ami a olvass_el.txt-ben van! nekem így sikerült! -
konrad91 #5141 lack nekem vmi nem jó. oat csinál h mikor megnyitom a játékot és tölt nem jön be az h INDITÁS hanem csak hajókürt megy
mit rontottam el???? -
krisz267 #5140 mtz 82 ke lcsinálni